Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.549
- 26.348
- 2.083
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teknik heyetin aldığı toplam 4.6m euroyu nasıl düzelticezDiagne Babel Feghouli Muslera
bunlar gittikten sonra maksimum maas 1.500.000 euro olmali
oda cok ekstra oyuncu olursan, Gedson gibi.
feg o kadar bıktırdı yani ulan ne güldüm befeg çöpünü falan saldım allahindan bulsun
muslera-ft gitsin yeter allah bereket versin en büyük 2 virüs

Teknik heyetin aldığı toplam 4.6m euroyu nasıl düzelticez
Laflara sozlere bakanca şimdi siz gs li mısınız böyle kelimeler kullanıncafeg çöpünü falan saldım allahindan bulsun
muslera-ft gitsin yeter allah bereket versin en büyük 2 virüs
bu xg olayı şirketlere göre farklı ölçülüyormuş. tıraş bir veri gibime geliyor. hangi site bu arada ahbapEkli dosyayı görüntüle 142385
Ekli dosyayı görüntüle 142386
Ekli dosyayı görüntüle 142387
enteresan şeyler oluyor net xg hususunda -'de olan hamsi takımı lige dev bir fark takmış durumda... bi de gole giden adamı yaka paça indirip bişey olmamış gibi devam etme lüxüne sahipler.. lig töhmet altında.
bu xg olayı şirketlere göre farklı ölçülüyormuş. tıraş bir veri gibime geliyor. hangi site bu arada ahbap
bazı maçlarda mantara bağlayıp çok gol kaçırdığımız oluyor ama genel olarak yaratıcılığı düşük bir takımız. izleyen herkes bunu hissediyordur bence.
o yüzden bu xg istatistiğine biraz fazla değer biçiliyor gibi geliyor bana.
Bulduğumuz posiyonların yarısından fazlasını geçiş ya da hızlı hücumlarla buluyoruz zatenbazı maçlarda mantara bağlayıp çok gol kaçırdığımız oluyor ama genel olarak yaratıcılığı düşük bir takımız. izleyen herkes bunu hissediyordur bence.
takim yasli ve ofansif oldugu icin skor bulduktan sonra topu rakibe veriyorlar pozisyonda veryolar o yuzdenbende o kdr önem tahsis etmiom ama bu hamsi takımının o kdr p farkı açmasını da anlamadım herifler 1 ton posyon veriyor uzaktan şut yahut duran topnan kilit açabiliyor. bi tek skoru koruma hususunda iyiler
Hiçbir istatistik hikayenin tamamını aktarmaz ama elimizdeki en iyi istatistik bu. Şu siteyi öneririm xG League Tables - compares xG points versus actual points. Kısaca özetlemek gerekirse her şuta bir gol beklentisi veriliyor 0 ile 1 arasında. 0 gol olma ihtimali olmayan şut 1 ise kesin gol olacak şut gibi düşünebilirsin. Şut kalitesini farklı belirliyor herkes. Ben bu siteyi beğeniyorum çünkü genelde sadece şutun çekildiği noktaya bakılıyor ama bu site oyuncu marke pozisyonda mı, şut çekildiğinde diğer oyuncular hangi pozisyonda vs. hesaba katıyor.bu xg olayı şirketlere göre farklı ölçülüyormuş. tıraş bir veri gibime geliyor. hangi site bu arada ahbap
Bu doğru değil, genelde 'eye test' dediğimiz şey İconfirmation bias'tan ibarettir. Ligin ilk başlarında xG olarak düşüktük zaten ama birkaç maçtır iyi xG oranları yakalıyoruz (Konya ve Karagümrük hariç). xG'miz yükselen bir trend ayrıca.bazı maçlarda mantara bağlayıp çok gol kaçırdığımız oluyor ama genel olarak yaratıcılığı düşük bir takımız. izleyen herkes bunu hissediyordur bence.
Bu tip oynayan takımlar kısa vadede xPts istatistiğinin genelde üstünde performans verirler mevcut en iyi örneği Chelsea. Özellikle knockout formatında sürprizler yapabilirler. Yalnız yine de belirtmekte fayda var uzun vadede lig maratonunda xPts şampiyonu lig şampiyonu olur. Mesela bu yüzden Guardiola takımları ligi domine ederler ancak CL'de aynı dominasyon olmaz.takim yasli ve ofansif oldugu icin skor bulduktan sonra topu rakibe veriyorlar pozisyonda veryolar o yuzden
antepe icerde 3 attiklari macta bile top antepdeydi