GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hamdüsenalar olsun bugünümüze

Muslera, Peña, Çipe ve Öztürk'ten birini kadroya yazmamış olmamız gerekiyor dördü de takımda kaldığına göre.

Fener kupada Kayseri'ye elendi, biz Denizli'ye elendik. Fener ligde 6. sırada, biz 13. sıradayız. Hiç öyle, ama biz Avrupa'da ölüm grubunda namağlup lider çıktık falan palavralarını anlatmayın bana, kabul edin bu sezon Fener'den daha beter durumdayız.

Fener kupada Kayseri'ye elendi, biz Denizli'ye elendik. Fener ligde 6. sırada, biz 13. sıradayız. Hiç öyle, ama biz Avrupa'da ölüm grubunda namağlup lider çıktık falan palavralarını anlatmayın bana, kabul edin bu sezon Fener'den daha beter durumdayız.
Tabloya bakarsak fenerden tabiki iyi durumdayız. Avrupa liginden lider çıktık.

Ligde şampiyon olamadiktan sonra 6. Veya 10 olmanın cok bir önemi olmasa gerek

Muslera/Peña/Çipe/Öztürk

Boey/Elbadellaoui
Nelsson/Öztürk/Güney
Teixeira/Kaya/Arslan
Aanholt/Bayram

Kutlu/Antalyalı
Pulgar

Kılınç/Moruțan/Feghouli
Cicâldău/Dervişoğlu
Aktürkoğlu/Yılmaz/Turan

Gomis/Mohamed/Babel

Kalan kadro bu şekilde. Orta saha bariz şekilde eksik. En azından akademi oyuncularını görsek fena olmazdı kadroda.

aramizda 2 galibiyet var yav. Heriflerin kadrosu cennet gibi bir suru oyuncu var.. Biz sadece kerem sayesinde ayaktayiz. Heriflerde begenmesem de defansta hayvan gibi süpürücü kim var. Sendekiler avel gibi izliyorlar.
Trabzon maçında oyuncular bile isteye mallik yapmasa 3 puan daha almistik.

Kadro kalitesine bakinca şuan net bizden daha kötü durumdalar. 5 hafta sonra altimiza alabiliriz.

Palavra olan neymiş hayırdır?

Muslera, Peña, Çipe ve Öztürk'ten birini kadroya yazmamış olmamız gerekiyor dördü de takımda kaldığına göre.
hepsi yazili TFF listesinde

hepsi yazili TFF listesinde

Orada lisans çıkarılanlar var sadece. İlk yarıda Berk Balaban'ın adı vardı orada örneğin ancak lig listesinde değildi. Listeyi yayınlar TFF birkaç güne de oradan görürüz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt