- 5 Eylül 2014
- 86.721
- 73.382
- 4.513
Geçmiş olsunHanım izin verirse bileti alıyorum Allahın izniyle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçmiş olsunHanım izin verirse bileti alıyorum Allahın izniyle
Tabloya bakarsak fenerden tabiki iyi durumdayız. Avrupa liginden lider çıktık.Fener kupada Kayseri'ye elendi, biz Denizli'ye elendik. Fener ligde 6. sırada, biz 13. sıradayız. Hiç öyle, ama biz Avrupa'da ölüm grubunda namağlup lider çıktık falan palavralarını anlatmayın bana, kabul edin bu sezon Fener'den daha beter durumdayız.
aramizda 2 galibiyet var yav. Heriflerin kadrosu cennet gibi bir suru oyuncu var.. Biz sadece kerem sayesinde ayaktayiz. Heriflerde begenmesem de defansta hayvan gibi süpürücü kim var. Sendekiler avel gibi izliyorlar.Fener kupada Kayseri'ye elendi, biz Denizli'ye elendik. Fener ligde 6. sırada, biz 13. sıradayız. Hiç öyle, ama biz Avrupa'da ölüm grubunda namağlup lider çıktık falan palavralarını anlatmayın bana, kabul edin bu sezon Fener'den daha beter durumdayız.
Palavra olan neymiş hayırdır?Fener kupada Kayseri'ye elendi, biz Denizli'ye elendik. Fener ligde 6. sırada, biz 13. sıradayız. Hiç öyle, ama biz Avrupa'da ölüm grubunda namağlup lider çıktık falan palavralarını anlatmayın bana, kabul edin bu sezon Fener'den daha beter durumdayız.
hepsi yazili TFF listesindeMuslera, Peña, Çipe ve Öztürk'ten birini kadroya yazmamış olmamız gerekiyor dördü de takımda kaldığına göre.
Orada lisans çıkarılanlar var sadece. İlk yarıda Berk Balaban'ın adı vardı orada örneğin ancak lig listesinde değildi. Listeyi yayınlar TFF birkaç güne de oradan görürüz.hepsi yazili TFF listesinde
GALATASARAY A.Ş. - Kulüp Bilgileri TFF
ALİ SAMİ YEN SPOR KOMPLEKSİ - GALATASARAY A.Ş. - Türkiye Futbol Federasyonu Resmi İnternet Sitesi - Milli Takımlar, Süper Lig, Puan cetveli, Fikstür,TFF 1. Lig, TFF 2. Lig, TFF 3. Lig, Ligler, Ziraat Türkiye Kupası, Futbol, Bilgi Bankası, Haberler, Futbolcular, Teknik Adamlar, Oyuncular...www.tff.org