Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.368
- 21.343
- 2.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fenerlilerin argumani degil miydi bu? Sonra ciktilar bilgisayar otamatik yapiyor demediler mi?var daki eleman münkün oldugu kadar salise ileri geri yapabilir.
o cizgiyi yarim saniye önce veya sonra ceksin, sen topun aya temas edip etmedigini göremiyorsun bazi acilardan ama ofsayt posisyonu degisebiliyor.
Ama koçspor ile aramız bozulur , müsade etmez başkanımız.Ferdi'yi alabilir miyiz acaba, yabancı sınırında elimiz çok rahatlardı.
hic duymadim.Fenerlilerin argumani degil miydi bu? Sonra ciktilar bilgisayar otamatik yapiyor demediler mi?
bilgisayar sadece cizgiyi cekiyor. topun cıkıs anını ve en ilerideki uzvu insan işaretliyor.hic duymadim.
bilgisayar cekiyorsa tabiki öyle birsey olmaz ama topun ayaktan ciktigi ani bir insan kararliyorsa, süpelenirim.
ozaman ofsaft'ta hile yapilabilinir.bilgisayar sadece cizgiyi cekiyor. topun cıkıs anını ve en ilerideki uzvu insan işaretliyor.
cok ince ofsaytlarda evet ama ben hic oyle bariz bir ofsayt hatası hatırlamıyorum.ozaman ofsaft'ta hile yapilabilinir.
Eskiden Turkiye kupasi ve super kupayi onemsemezdim ama 3 senedir sampiyonluk gelmeyince gozumde UCL kupasi gibi artik. Fenerlilerde iyi bünye varmis
10 sene kazanamazsak belki gecerler ama 3 senelik ara can sıkıci. Ozellikle bu sene daha onemliydiKupa beyi unvanimizi kaybetmek uzereyiz. Eskiden Turkiye kupası final maçına çıktığımızda kanal degistirirken tesadufen haberim olurdu. Okadar alışagelmişlik vardi. Simdi birak kupa finalini, oyun kazanip başarılı 90 dakika görmeye hasretiz. Bunuda gerçekten cok kisa bir zamanda basardık. Daha uzun degil, birkac sezon once 2 sene ust uste sampiyonluk yaşadı bu camia. Nerede yalnis yapildi irdelenmeli. Ha bu arada bu şampiyonluklar da ıkına ıkına geldi, o ayri bir mevzu.
Kimligimizi kaybediyoruz.
Ferdi'yi alabilir miyiz acaba, yabancı sınırında elimiz çok rahatlardı.