Enes Dalmış
Ulubatlı Souness
- 29 Mayıs 2015
- 31.812
- 19.416
- 2.193
Sezonun rekoruymuş
Doğrudur, Galatasaray dan ayrılıp coşmayan futbolcu kaldı mı ki Gedson dursun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sezonun rekoruymuş
Bizdeyken de çoşuyordu zaten. Futbol beynimiz Işıtan Torrent gibi duayenler beğenmedi.Doğrudur, Galatasaray dan ayrılıp coşmayan futbolcu kaldı mı ki Gedson dursun
Begenmedi degil sekiztasi cok seven isitan gün ve burak elmas birakti adamiBizdeyken de çoşuyordu zaten. Futbol beynimiz Işıtan Torrent gibi duayenler beğenmedi.
Sezonun rekoruymuş
Sezonun rekoruymuş
Ruhlar aleminde trafik çok bu sıra birde art arda ışık koymuşlar öyle duydum ışığa yakalanmıştır gelir birazdan.Gelmedi galiba
Ekli dosyayı görüntüle 151107

Kazandigi ikili mücadelenin yarisini 2 saniye sonra geri kaybetti
Haber degil ben 90 dkya izledimBöyle haberlerle gelin bize az morallenelim
Bu sene biz
Sezonun rekoruymuş
Türkiye seviyesinde hiçkimsenin Gedson a beğenmedik deme lüksü olduğunu sanmıyorum. Bugün Fenerbahçe ye sorsan onlar bile ister Gedson u keşke biz alsaydık diyeBizdeyken de çoşuyordu zaten. Futbol beynimiz Işıtan Torrent gibi duayenler beğenmedi.
üstüne adamı beklettiğimiz için transfersimo’nun dediğine göre fiorentina’dan gelen kiralama teklifini reddetmiş. resmen jk’ya hediye ettik. insanları delirten de bu.Türkiye seviyesinde hiçkimsenin Gedson a beğenmedik deme lüksü olduğunu sanmıyorum. Bugün Fenerbahçe ye sorsan onlar bile ister Gedson u keşke biz alsaydık diye
Yaptığımız transferlere bak hepsi kuruş ödemeden yapıldı, Gedson u alacak para yoktu ne diyecekler biz kapımızda yatan Gedson u almayı beceremedik mi diyeceklerİşte önceliğimiz değildi, yabancı kontenjanı doluydu filan bahane yok değil ya