GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mbaye Diagne: "Bana gel dediler, geldim. Git dediler, gittim. Galatasaray'ı savunmak için elimden geleni yaptım. Sizi seviyorum, umarım anlarsınız. Yakında görüşürüz."

Göztepe, Rize, Konya 9 puan alsakta şaşırmam, 0 puan alsakta. Girdiğimiz pozisyonları gol yapma yüzdemiz belirleyecek durumumuzu.
Hiç bir iddiası olmayan Kayseri'yi bile evimizde yenemedik. Bundan sonraki maçlarımız ya düşme potasındaki takımlarla ya da Avrupa'yı zorlayan takımlarla. Rakiplerimiz canlarını dişlerine takacaktır. Kelimenin tam anlamıyla ölüm kalım maçlarına çıkacağız bundan sonra.

e4ij4KK.png

Hiç bir iddiası olmayan Kayseri'yi bile evimizde yenemedik. Bundan sonraki maçlarımız ya düşme potasındaki takımlarla ya da Avrupa'yı zorlayan takımlarla. Rakiplerimiz canlarını dişlerine takacaktır. Kelimenin tam anlamıyla ölüm kalım maçlarına çıkacağız bundan sonra.
Doğru bu bazı takımlarda olumlu yansıyabilir ama bu stres aynı zamanda hatayada sebebiyet verebilir. Kaybedecek bir şeyi olmayan, stresi olmayan kendini büyük takıma karşı göstermek isteyenler daha tehlikeli olurlar diye düşünüyorum. Stres, fazla konsantrasyon hatada yaptırır ki bizdeki bazı oyuncuların durumu da bu şuan.

ergenlerin veya galatarasay düşmanlarının laflarına inanmayın okansız diyenler sıgırın önde gidenidir o dönem sözleşme uzatma teklifini reddetti ben olsam bende kabul etmem galatasarayda alabilecek hertür basarıyı almış ve inter gibi bir kulüp sana teklif yapmış neden durayım

kansız diyenler fatih hocayada kansız desin fatih hocada sözlesme teklifin kabul etmeyip italyaya gitti

okanı galatasaraya istemeyenler gelecegimizi karartmak isteyen 8jk ve şikeci tayfasıdır benım gözümde

bülent hocadan ise büyük takım hocası olmaz maalesef

taraftar istese bile - mevcut baskan goreve getirmez diye dusunuyorum.
bunda en buyuk etken *donemin baskan faruk suren'in *okan'a yonelik yapmis oldugu keskin sert demecler...
kendisine her okan konusu soruldugunda , baskan ayni minvalde keskin demecler vererek o donemi unutmadigini kendince belirtiyordu bir anlamda...
< : > (okan kendi tarafindan bakinca kendince hakli oldugunu dusunuyor,
diger yandan baskan tarafindan bakinca baskanda kendini hakli goruyor) .

suan baskanlik makaminda da kendi *damadi oturuyor. ki, burak elmas'in da okan'i istemedigi domenec ismi ortada yokken belirtiliyordu....

sayet mevcut baskan gorevde oldugu sure zarfinda okan buruk hoca olarak gelirse, cok ama cok sasiririm,buyuk surpriz olur benim adima bu denklemde.

Konoplyanka mıdır nedir polonya liginden bir takıma transfer olmuş.

taraftar istese bile - mevcut baskan goreve getirmez diye dusunuyorum.
bunda en buyuk etken *donemin baskan faruk suren'in *okan'a yonelik yapmis oldugu keskin sert demecler...
kendisine her okan konusu soruldugunda , baskan ayni minvalde keskin demecler vererek o donemi unutmadigini kendince belirtiyordu bir anlamda...
< : > (okan kendi tarafindan bakinca kendince hakli oldugunu dusunuyor,
diger yandan baskan tarafindan bakinca baskanda kendini hakli goruyor) .

suan baskanlik makaminda da kendi *damadi oturuyor. ki, burak elmas'in da okan'i istemedigi domenec ismi ortada yokken belirtiliyordu....

sayet mevcut baskan gorevde oldugu sure zarfinda okan buruk hoca olarak gelirse, cok ama cok sasiririm,buyuk surpriz olur benim adima bu denklemde.
burak elmas çakma ali koç olduğu için okanı getirecektir ersunun getirilmesi gibi

Dursun kalan arsaları da peşkeş çekmeye mi gelecekmiş. Ülkede adam bitti ya gelsin hemen

Geçen dönem visca ve irfana 15 versek 2 sene rahat sampiyonduk boşu boşuna macera aradik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt