Ömer Karataş
Tecrübeli Üye
- 20 Mayıs 2011
- 5.310
- 3.464
- 2.088
come to galatasaray conte 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
besiktas macina kadar 5 puan alamazsa zaten gitmeli.Kayseri maçından 3 puanla cikmamiz lazimdi.
Goztepe
Rize
Konya
Besiktas
Zor bi fiksture giriyoruz yine. Konya macina torrentle cikmayabiliriz.
Göztepe 1besiktas macina kadar 5 puan alamazsa zaten gitmeli.
ozaman düsmeme icin tecrübeli bir eleman gerekir.
Mbaye Diagne: "Bana gel dediler, geldim. Git dediler, gittim. Galatasaray'ı savunmak için elimden geleni yaptım. Sizi seviyorum, umarım anlarsınız. Yakında görüşürüz."
Aga canımız dar şimdi bi dur yaMbaye Diagne: "Bana gel dediler, geldim. Git dediler, gittim. Galatasaray'ı savunmak için elimden geleni yaptım. Sizi seviyorum, umarım anlarsınız. Yakında görüşürüz."
Mbaye Diagne: "Bana gel dediler, geldim. Git dediler, gittim. Galatasaray'ı savunmak için elimden geleni yaptım. Sizi seviyorum, umarım anlarsınız. Yakında görüşürüz."
Göztepe, Rize, Konya 9 puan alsakta şaşırmam, 0 puan alsakta. Girdiğimiz pozisyonları gol yapma yüzdemiz belirleyecek durumumuzu.Göztepe 1
Rize 3 points
Konya 0
Beşiktaş maçına kadar maksimum 4 puan alırız o da Rize'yi yenecegimiz kesin değil Göztepe deplasmanında yenilirsek torrent Rize maçına çıkmaz
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hiç bir iddiası olmayan Kayseri'yi bile evimizde yenemedik. Bundan sonraki maçlarımız ya düşme potasındaki takımlarla ya da Avrupa'yı zorlayan takımlarla. Rakiplerimiz canlarını dişlerine takacaktır. Kelimenin tam anlamıyla ölüm kalım maçlarına çıkacağız bundan sonra.Göztepe, Rize, Konya 9 puan alsakta şaşırmam, 0 puan alsakta. Girdiğimiz pozisyonları gol yapma yüzdemiz belirleyecek durumumuzu.
Doğru bu bazı takımlarda olumlu yansıyabilir ama bu stres aynı zamanda hatayada sebebiyet verebilir. Kaybedecek bir şeyi olmayan, stresi olmayan kendini büyük takıma karşı göstermek isteyenler daha tehlikeli olurlar diye düşünüyorum. Stres, fazla konsantrasyon hatada yaptırır ki bizdeki bazı oyuncuların durumu da bu şuan.Hiç bir iddiası olmayan Kayseri'yi bile evimizde yenemedik. Bundan sonraki maçlarımız ya düşme potasındaki takımlarla ya da Avrupa'yı zorlayan takımlarla. Rakiplerimiz canlarını dişlerine takacaktır. Kelimenin tam anlamıyla ölüm kalım maçlarına çıkacağız bundan sonra.
ergenlerin veya galatarasay düşmanlarının laflarına inanmayın okansız diyenler sıgırın önde gidenidir o dönem sözleşme uzatma teklifini reddetti ben olsam bende kabul etmem galatasarayda alabilecek hertür basarıyı almış ve inter gibi bir kulüp sana teklif yapmış neden durayım
kansız diyenler fatih hocayada kansız desin fatih hocada sözlesme teklifin kabul etmeyip italyaya gitti
okanı galatasaraya istemeyenler gelecegimizi karartmak isteyen 8jk ve şikeci tayfasıdır benım gözümde
bülent hocadan ise büyük takım hocası olmaz maalesef
burak elmas çakma ali koç olduğu için okanı getirecektir ersunun getirilmesi gibitaraftar istese bile - mevcut baskan goreve getirmez diye dusunuyorum.
bunda en buyuk etken *donemin baskan faruk suren'in *okan'a yonelik yapmis oldugu keskin sert demecler...
kendisine her okan konusu soruldugunda , baskan ayni minvalde keskin demecler vererek o donemi unutmadigini kendince belirtiyordu bir anlamda...
< : > (okan kendi tarafindan bakinca kendince hakli oldugunu dusunuyor,
diger yandan baskan tarafindan bakinca baskanda kendini hakli goruyor) .
suan baskanlik makaminda da kendi *damadi oturuyor. ki, burak elmas'in da okan'i istemedigi domenec ismi ortada yokken belirtiliyordu....
sayet mevcut baskan gorevde oldugu sure zarfinda okan buruk hoca olarak gelirse, cok ama cok sasiririm,buyuk surpriz olur benim adima bu denklemde.
Kamudanhaber var