- 3 Haziran 2015
- 57.703
- 67.026
- 4.143
KOLP MU VAR
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
SıııızzzzOkannnnnn
Olmaz, derim...Böyle 'enkaz' durumlarında, hele de sağlam bir transfer bütçesi yoksa yanaşmaz muhterem. Adnan Polat zamanından biliyoruz nitekim...Okan geliyomus
Yeni yonetim yazın tekrar Terim’e dönüyormuş
Ne dersiniz olur mu ?
Bu sezon 2010-11 sezonundan da daha kötü sonuçları olacak gidişat hiç normal değil Göztepe yenilgisi sonrası içeride bu futbolcular Rize maçının baskısını kaldıramazlar olumsuz bir skorda önümüzdeki haftalarda o ayakları daha da titreyecek hoca konusunda ne kadar geç kalırsak enkaz o kadar büyük ve zorlu olacak. Son maçta yorgun Kayserispor hatta eksikleri çok olan Kayserispor'u tam kadro yenemiyoruz bu takım iç sahada Malatyaspor hariç yenilebileceği 1 tane takım yok.Yeni hoca okan mı olur Bülent mi olur bilmem de Bugün gelmediyse daha da kimse gelmez bence. Bizi bu çukurdan sadece oyuncu yada hoca kurtaramaz. Bariz içerde de sıkıntı var.. Allah sonumuzu hayır etsin 35 senedir bu takımı izliyorum ilk kez böyle bir şey görüyorum ..