GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hala yönetimden hocamizin arkasindayiz aciklamasi gelmedimi? Geldiyse 1-2 maca torrent yolcu demektir

okan gelse dahi bu yönetim 1 dk daha durmamalı mac sonları konusmaya korkan bir yönetimin renginden şüphe ederim ben

Okan geliyomus
Yeni yonetim yazın tekrar Terim’e dönüyormuş

Ne dersiniz olur mu ?

biraz daha böyle dvm ederse torent tazminat modunu açmak suretiyle çokta S..... demeğe başlar ztn.

Bu takım Göztepe deplasmanında yenilirse Rize'yi dahi yenemeyecek psikolojiye giriyor acele etmesinler 2 hafta sonra Yılmaz Vural'ı getirip 1. lig hazırlıklarına başlarız.

Yeni hoca okan mı olur Bülent mi olur bilmem de Bugün gelmediyse daha da kimse gelmez bence. Bizi bu çukurdan sadece oyuncu yada hoca kurtaramaz. Bariz içerde de sıkıntı var.. Allah sonumuzu hayır etsin 35 senedir bu takımı izliyorum ilk kez böyle bir şey görüyorum ..

Yeni hoca okan mı olur Bülent mi olur bilmem de Bugün gelmediyse daha da kimse gelmez bence. Bizi bu çukurdan sadece oyuncu yada hoca kurtaramaz. Bariz içerde de sıkıntı var.. Allah sonumuzu hayır etsin 35 senedir bu takımı izliyorum ilk kez böyle bir şey görüyorum ..
Bu sezon 2010-11 sezonundan da daha kötü sonuçları olacak gidişat hiç normal değil Göztepe yenilgisi sonrası içeride bu futbolcular Rize maçının baskısını kaldıramazlar olumsuz bir skorda önümüzdeki haftalarda o ayakları daha da titreyecek hoca konusunda ne kadar geç kalırsak enkaz o kadar büyük ve zorlu olacak. Son maçta yorgun Kayserispor hatta eksikleri çok olan Kayserispor'u tam kadro yenemiyoruz bu takım iç sahada Malatyaspor hariç yenilebileceği 1 tane takım yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt