GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PFDK: "Galatasaray'ın müsabaka sonrası yapılacak flaş röportajların 30 dakika içerisinde tamamlanmamasından dolayı Süper Lig ve TFF 1. Lig Yayın Talimatı'nın 8/13. maddesi uyarınca 150.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir."

@Onur Yücel

palut hoca okan hoca ve montelle hoca hakkında biraz kelam etsene okuyalım

artıları eksileri benzerlikleri farklılıkları

seneye düşünülebilir mi yoksa bunlardan başka birine mi gidilmeli

palut'un en büyük farkı düşük bütçeyle maksimum verimi vermesi. Özellikle takım savunmasını olağanüstü yaptırıyor. Hatay ve Konya'da başarısının asıl sebebi ligin en az gol yiyen takımı yapması. Göztepe'de bunu yapamadı, gerçi göztepe'de kimse yapamıyor, orada disiplin anlamında sorunlar var söylenenlere göre

okan buruk ise oyunculara daha özgürlük veren bir isim. Ofansif oynatır, sürekli hakeme itiraz eder, senede 6-7 maç sonrası basın toplantısında hakemden şikayet eder, birçok açıdan terim ile benzer bir isim bence

montella italya'da son 4-5 senede baya kötü hocalık yaptı ve orada devre dışı kaldı. 2 senedir boştaydı ama ads ile tekrar çıkışa geçti, kendini buldu. Ads başkanı bu ligden bir takıma bırakmaz onu bence, giderse tekrar italya ligine gider

Bence Türk futbolunun çöküşü daha gerçekleşmedi. Seneye bankalar birliği ile yapılan anlaşma gereği gelirler yarı yarıya düştüğü zaman üstüne üstlük yapılan yayın ihalesi sonucu yayın gelirleri de ciddi ciddi düştükten sonra asıl o zaman bakalım Türk futboluna

Bir daha bir takımımızın gidip şampiyonlar liginde filan başarılı olabilmesi imkansız hale geldi. Türkiye ligini kime nasıl pazarlayacaklar, kim niye izlesin bu ligi çok merak ediyorum. Artık ciddi ciddi Türk takımları tek gücü olan taraftar desteğini de kaybedecek duruma geliyor. Mesela yaşı küçük, yeni nesil diyebileceğimiz gençler neden izlesin, taraftarı olsun ki bu takımların? Hangi başarıyı görüp heveslenecek?

Hoş Türk futbolunu yönetenlerin de böyle bir derdi olduğunu da sanmıyorum, Türk futbolunun çöküşünü izliyorlar

Bize istinaden yazıp yazmadığını bilmiyorum da Sözleşme de uzatmamış hala.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Suat Ateşdağlı kalp krizi geçirmiş
Geçmiş olsun reis

ferdiyi hiç düşünmeden alırım bonservissiz verin yıllığını

çok genç çocuk

böylece kereme teklif geldiğinde yerini hemen yerliyle doldurmuş oluruz

ben olsam hiç düşünmeden teklif yaparım

Bence Türk futbolunun çöküşü daha gerçekleşmedi. Seneye bankalar birliği ile yapılan anlaşma gereği gelirler yarı yarıya düştüğü zaman üstüne üstlük yapılan yayın ihalesi sonucu yayın gelirleri de ciddi ciddi düştükten sonra asıl o zaman bakalım Türk futboluna

Bir daha bir takımımızın gidip şampiyonlar liginde filan başarılı olabilmesi imkansız hale geldi. Türkiye ligini kime nasıl pazarlayacaklar, kim niye izlesin bu ligi çok merak ediyorum. Artık ciddi ciddi Türk takımları tek gücü olan taraftar desteğini de kaybedecek duruma geliyor. Mesela yaşı küçük, yeni nesil diyebileceğimiz gençler neden izlesin, taraftarı olsun ki bu takımların? Hangi başarıyı görüp heveslenecek?

Hoş Türk futbolunu yönetenlerin de böyle bir derdi olduğunu da sanmıyorum, Türk futbolunun çöküşünü izliyorlar
Çöküş maddi olmaz kötü yönetimle olur.

Dolayısıyla da maddi küçülme sandığın şey aksine başarı getirebilir çünkü artık kimse yüksek maaş veremez, bu da ister istemez genç oyunculara ve alt yapıya yönelmeye sebep olacak.

Çöküş maddi olmaz kötü yönetimle olur.

Dolayısıyla da maddi küçülme sandığın şey aksine başarı getirebilir çünkü artık kimse yüksek maaş veremez, bu da ister istemez genç oyunculara ve alt yapıya yönelmeye sebep olacak.
Türkiyede öyle olmaz bence, evet kağıt üzerinde mantıklı duruyor artık yüksek maaşlar bağlamayacak takımlarımız, evet alt yapılara yönelmek zorunda kalacak da Türkiyede zorunluluk yüzünden bir şeyin iyileştiğine, geliştiğine daha tanık olmadım

Tabii ki Türk futbolunun çöküşünü getiren en büyük sorun kötü yönetimlerdir, buna sonuna kadar katılıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt