Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 27.637
- 15.281
- 1.938
Bari onlara tazminat maddesi koy BElmas
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kiralik yolladigimiz topcularin forma sansi bulmasi güzel, Nigdeden önce 2./3. lige kiraladigimiz topcular harif bu sefer dogru takimlara gönderdik gibi
mülteciler gibi geldikçe geliyor herifler.Ne abi bu kulübü yabancılar istila etti
Futbolcu harici herşeyi aldılar. Çaycıyı bile yabancı yapar bunlar yakındamülteciler gibi geldikçe geliyor herifler.
Biraz da futbolcu alsalar keşke
@Onur Yücel
palut hoca okan hoca ve montelle hoca hakkında biraz kelam etsene okuyalım
artıları eksileri benzerlikleri farklılıkları
seneye düşünülebilir mi yoksa bunlardan başka birine mi gidilmeli
Bize istinaden yazıp yazmadığını bilmiyorum da Sözleşme de uzatmamış hala.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çöküş maddi olmaz kötü yönetimle olur.Bence Türk futbolunun çöküşü daha gerçekleşmedi. Seneye bankalar birliği ile yapılan anlaşma gereği gelirler yarı yarıya düştüğü zaman üstüne üstlük yapılan yayın ihalesi sonucu yayın gelirleri de ciddi ciddi düştükten sonra asıl o zaman bakalım Türk futboluna
Bir daha bir takımımızın gidip şampiyonlar liginde filan başarılı olabilmesi imkansız hale geldi. Türkiye ligini kime nasıl pazarlayacaklar, kim niye izlesin bu ligi çok merak ediyorum. Artık ciddi ciddi Türk takımları tek gücü olan taraftar desteğini de kaybedecek duruma geliyor. Mesela yaşı küçük, yeni nesil diyebileceğimiz gençler neden izlesin, taraftarı olsun ki bu takımların? Hangi başarıyı görüp heveslenecek?
Hoş Türk futbolunu yönetenlerin de böyle bir derdi olduğunu da sanmıyorum, Türk futbolunun çöküşünü izliyorlar
Ferdi Galatasarayliymis bi deferdiyi hiç düşünmeden alırım bonservissiz verin yıllığını
çok genç çocuk
böylece kereme teklif geldiğinde yerini hemen yerliyle doldurmuş oluruz
ben olsam hiç düşünmeden teklif yaparım
30-40 milyon euro maaşı var. 3 milyona okeysen gel başla Simeone.
Türkiyede öyle olmaz bence, evet kağıt üzerinde mantıklı duruyor artık yüksek maaşlar bağlamayacak takımlarımız, evet alt yapılara yönelmek zorunda kalacak da Türkiyede zorunluluk yüzünden bir şeyin iyileştiğine, geliştiğine daha tanık olmadımÇöküş maddi olmaz kötü yönetimle olur.
Dolayısıyla da maddi küçülme sandığın şey aksine başarı getirebilir çünkü artık kimse yüksek maaş veremez, bu da ister istemez genç oyunculara ve alt yapıya yönelmeye sebep olacak.
30-40 milyon euro maaşı var. 3 milyona okeysen gel başla Simeone.