GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Devre arası bekliyordum bu adamın transferini. sezon sonu sözleşmesi bittiği için uyguna devre arası alınır diye bekliyordum özellikle Campos sonrası. Lille'de ki halini bilmiyorum ama Braga'da çok beğendiğim bir oyuncuydu.

Sezon sonu için Arnaud Nordin(kanat- Kerem olası satışı için onun yerine), Xeka(orta saha), Keven Schlotterbeck(sol stoper olası Marcao satışı), Ben B. Diaz( Forvet), Enis Bardhi( Orta saha) şimdiden görüşülmesi gereken isimler hepsinin sözleşmesi bitiyor bir tek Diaz ve Bardhi'de kulüp opsiyonu var diyor transfermakrt ne kadar doğru bilinmez ama sözleşmesi bitecek oyunculardan fırsat transferi yakalamak lazım.

GSC transfer istekleri:

- 21 yas alti
- wonderkid
- guclu alt yapi egitimi
- 2 ayakli
- gol atabilen
- calim atabilen
- bonservisi 3m euroya gecmeyecek
- gelince hemen performans verecek
- 1 sene sonra 35m euroya, Ingiltereye satilacak.
2 ayaklı olması konusu ciddi yalnız

Sezon sonu için Arnaud Nordin(kanat- Kerem olası satışı için onun yerine), Xeka(orta saha), Keven Schlotterbeck(sol stoper olası Marcao satışı), Ben B. Diaz( Forvet), Enis Bardhi( Orta saha) şimdiden görüşülmesi gereken isimler hepsinin sözleşmesi bitiyor bir tek Diaz ve Bardhi'de kulüp opsiyonu var diyor transfermakrt ne kadar doğru bilinmez ama sözleşmesi bitecek oyunculardan fırsat transferi yakalamak lazım.
diaz dedigin brahim diaz mı?

Eger yine Romanya liginden filan alacaksak mutlaka AL maclarinda oynamasi lazim. Tabi oyle 3 - 4 mac degil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt