GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Normalde umurumda olmaz ama karşıma birkaç kere çıktı. Fake KAP bildirimi ayarlayıp, mesnetsiz iddia atan birkaç gerizekalı var. Onlar hakkında kulüp dava açar umarım. Borsaya kote bir şirkete yapılana bak.

Danilo Barbosa. Sözleşmesi bitiyormuş

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

terimin çok istediği adamdı nefis atmış
Bu pek doğru bir bilgi değil sanki. Terim'den çok Galatasaray taraftarının çok istediği bir oyuncuydu. Terim'in istediği Diagne alındığı zaman Ze luis - Tetteh idi. En son da Mohamed'i kendi isim vererek istemişti.

atletico takimi , osasuna deplasmaninda akilli bir oyunla 3-0 lik skorla galip geldi..
macta felix'i cok begendim, macin hemen basinda attigi gol kanimca macin bu skorla bitmesinde buyuk etken...
koke , correa da keza macta diger begendiklerim. atletico kalecisi de yerinde kritik kurtarislar yapti.hakkini teslim etmek gerekir.

*atletico'ya yonelik bu mac oncesinde la liga basliginda da belirttigim gibi ,takim ve oyuncular ic sahada son maclarda taraftarlardan tepki goruyordu,..
bu macin deplasmanda olmasi oyuncular ve hoca adina buyuk rahatlama idi... altin degerinde psikoloik anlamda cok kritik 3 puani aldilar,
ki, osasuna deplasmani buyukler icin zor bir deplasmandir genelde, bu sezonda bu denklem devam etmisti bu maca kadar... bu sezon lig ikincisi sevilla ive barcelona ile berabere kalmalari ne denli zor deplasman olduguna guzel iki ornek bu sezon baglaminda....

bu maci belirtmemin nedeni, mental olarak oyuncularin, tipki bizim oyuncularin ic saha macindaki durrumlarina benzer oyunlari ve taraftarlarindan gelen islik vs nin benzerlik gostermesi idi zamanlama olarak her iki takim ozelinde...

burdan bakildiginda
*bizim de izmir deplasmanindan rahat bir skorla donecegimiz cikarimi yapilabilir, yoruma acik...
kanimca ,dogru oyuncular birlikteligi ile bizde atletico gibi istedigimiz skoru deplasmanda alip onumuze bakmamiz olasi.. *psikolojik olarak mental yonden bu gibi donemeclerde bu tur deplasmanlar ilac oluyor...

pazartesi aksami galibiyetimizi konustugumuz bir mac yasamamiz temennisiyle...

Ergün Penbe: Benim soyadım aslında Ponbe'ydi. Hatta Fatih hoca benimle " Pompa mısın, ponbe misin bu nasıl soyad diye dalga geçerdi. Ponbe soyadımı Pembe diye değiştirmek için mahkemeye başvurdum ama yine yanlış yazıp Pembe yerine Penbe yaptılar. "

:asd:

E1F0E234-8AC8-4DE1-80D8-BFA8DCFA3371.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt