Okan Korkmaz
Aslan Üye
- 2 Şubat 2021
- 8.307
- 4.354
- 588
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Nasıl oyuncu bilen var mı bizi bilgilendirseydi zahmet olmazssa
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bayağı kaliteli oyuncuNasıl oyuncu bilen var mı bizi bilgilendirseydi zahmet olmazssa
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bugün Konya maçı yok birader,
Soso Babel vs gidiyor işte maaş bütçemiz bayağı düşüyor, 1 tanecik Talisca'yı hak ediyoruz bence.Çekmediğimiz çile kalmadıbizim ne yapıp edip önümüzdeki sezonun hücum beyni olarak talisca'yı almamız lazım
bu adam yeni alex. en az 6-7 yıl haksız rekabet yaratır
ama para yok ama çok maaş diye bir şey yok. önce aysal gibi ta...lı başkan lazım bunun için
1,5 berkan parası bonservisine, 1 cicaldau parası yıllığına verecek gücü var galatasarayın
İnandım çünkü neden inanmayayım.![]()
Bence yedek de alinmaliIstisnasiz her takim orta sahada ezdi bizi bu sezon. Ben orta sahayi aldigimiz bi mac hatirlamiyorum. Bu vasat bile olmayan orta sahaya karsi gedsonun ustunluk kurmaması saçma olurdu ztn.
Yeni sezona orta sahaya kalite 2 adam alinmasi ve rumenlerden cikilmasi taraftariyim. Cicaya bahsedildigi gibi 10 ve uzeri teklif varsa 5 dk dusunmeden satisi yapilmali.
Istisnasiz her takim orta sahada ezdi bizi bu sezon. Ben orta sahayi aldigimiz bi mac hatirlamiyorum. Bu vasat bile olmayan orta sahaya karsi gedsonun ustunluk kurmaması saçma olurdu ztn.
Yeni sezona orta sahaya kalite 2 adam alinmasi ve rumenlerden cikilmasi taraftariyim. Cicaya bahsedildigi gibi 10 ve uzeri teklif varsa 5 dk dusunmeden satisi yapilmali.

Bence 2'den fazlasına ihtiyaç var renktaşBizim en büyük sıkıntımız herkesin malumu orta saha. Seneye bu bölge en kalitelisinden en güçlüsünden minimum 2 kaliteli yabancı orta saha şart. Diğer en önemli eksikte delici hızlı kanat bunun yokluğunu da bu yıl çok çektik yabancı sorunu büyük sorun nasıl halledilir bilemem ama bir şekilde çözüm şart. Kale ve beklerden biri yerli olursa çok sıkıntı yaşamayız
Bence 2'den fazlasına ihtiyaç var renktaş
Hatta yerli isimlerde olmalı
Ama Burak Elmas ve yönetimi bunu başarabilir mi?
Orası muamma işte