GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başkan ibra işini kotardın mı yoksa Dursun geri mi geliyor heee

bizim ne yapıp edip önümüzdeki sezonun hücum beyni olarak talisca'yı almamız lazım
bu adam yeni alex. en az 6-7 yıl haksız rekabet yaratır
ama para yok ama çok maaş diye bir şey yok. önce aysal gibi ta...lı başkan lazım bunun için
1,5 berkan parası bonservisine, 1 cicaldau parası yıllığına verecek gücü var galatasarayın

bizim ne yapıp edip önümüzdeki sezonun hücum beyni olarak talisca'yı almamız lazım
bu adam yeni alex. en az 6-7 yıl haksız rekabet yaratır
ama para yok ama çok maaş diye bir şey yok. önce aysal gibi ta...lı başkan lazım bunun için
1,5 berkan parası bonservisine, 1 cicaldau parası yıllığına verecek gücü var galatasarayın
Soso Babel vs gidiyor işte maaş bütçemiz bayağı düşüyor, 1 tanecik Talisca'yı hak ediyoruz bence.Çekmediğimiz çile kalmadı

Istisnasiz her takim orta sahada ezdi bizi bu sezon. Ben orta sahayi aldigimiz bi mac hatirlamiyorum. Bu vasat bile olmayan orta sahaya karsi gedsonun ustunluk kurmaması saçma olurdu ztn.

Yeni sezona orta sahaya kalite 2 adam alinmasi ve rumenlerden cikilmasi taraftariyim. Cicaya bahsedildigi gibi 10 ve uzeri teklif varsa 5 dk dusunmeden satisi yapilmali.

Son kez Gedson konusuna acip, kapatiyorum.

Artik Gedson Fernandes, tinercilerin oyuncusudur. Keskeler, meskeler geride kaldi. Haberler gore arada 500.000 euroya 5 taksit bolmek icin ugrasmisiz, Benfica'da s.. cekmis.

Sorun Gedson degil, kos koca dunyada sirf Gedson box to box oyuncu falan da degil. Evet, muazzam firsat vardi, ve beceremediler. Yapacak birsey yok.

Sorun burada, Scout ekibinin Gedson tarzi bir box to box bulmasi. Is burada basliyor, Belcika kulupleri yillardir muazzam orta saha oyunculari bulurken, sen parayi veteranlara verdin.

Campos/Sensibili ikilisi eminimki bu takima acilen 2-3 orta saha alacaklardir.

Bazi arkadaslar Nelson veya Marcao 6 numara oynasin derlerken karsiydim ama artik 1 macligina denemek lazim diyorum. Belliki Pulgar da hazir degil. Sanki Nelsson daha uyar gibi.

Istisnasiz her takim orta sahada ezdi bizi bu sezon. Ben orta sahayi aldigimiz bi mac hatirlamiyorum. Bu vasat bile olmayan orta sahaya karsi gedsonun ustunluk kurmaması saçma olurdu ztn.

Yeni sezona orta sahaya kalite 2 adam alinmasi ve rumenlerden cikilmasi taraftariyim. Cicaya bahsedildigi gibi 10 ve uzeri teklif varsa 5 dk dusunmeden satisi yapilmali.
Bence yedek de alinmali

Bizim en büyük sıkıntımız herkesin malumu orta saha. Seneye bu bölge en kalitelisinden en güçlüsünden minimum 2 kaliteli yabancı orta saha şart. Diğer en önemli eksikte delici hızlı kanat bunun yokluğunu da bu yıl çok çektik yabancı sorunu büyük sorun nasıl halledilir bilemem ama bir şekilde çözüm şart. Kale ve beklerden biri yerli olursa çok sıkıntı yaşamayız

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu deplasmandaki barcelona macini izleyemeyeceğim heycandan büyük ihtimal,surpriz performans bekledigim oyuncular var+takim olarak umidim var herseye ragmen

Bizim en büyük sıkıntımız herkesin malumu orta saha. Seneye bu bölge en kalitelisinden en güçlüsünden minimum 2 kaliteli yabancı orta saha şart. Diğer en önemli eksikte delici hızlı kanat bunun yokluğunu da bu yıl çok çektik yabancı sorunu büyük sorun nasıl halledilir bilemem ama bir şekilde çözüm şart. Kale ve beklerden biri yerli olursa çok sıkıntı yaşamayız

Bence 2'den fazlasına ihtiyaç var renktaş

Hatta yerli isimlerde olmalı

Ama Burak Elmas ve yönetimi bunu başarabilir mi?

Orası muamma işte

Bence 2'den fazlasına ihtiyaç var renktaş

Hatta yerli isimlerde olmalı

Ama Burak Elmas ve yönetimi bunu başarabilir mi?

Orası muamma işte

Yönetim değişikliği en başta olması gereken güçlü başkan lazım güçlü başkan olursa gerisi pamuk ipliği gibi gelir. Umarım ibra olmazlar ve yeni yönetim gelir sonra da transferler. Ama ne olursa olsun campos/ sensibile tarzı sportif direktörlük olayını denemek lazım bişey kaybetmeyiz

bu it herif assuncao'ya ırkçılık yapmış çocuk sahanın ortasında ağlamış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt