GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abi herzaman diyorum, arap kokenli futbolcu ALMIYACAKSIN
Burada futbolcuda ne hata var ki. Daha sezon başı 4 yıllık sözleşme imzalarken akılları neredeydi? Oyuncu bekler bir yere de gitmez, baktı parasını 4 ay falan vermediler mi gider Fifa'ya hem sözleşmesini fesih eder hem de tüm hak edişlerini alır o kafa rahat.

Burada futbolcuda ne hata var ki. Daha sezon başı 4 yıllık sözleşme imzalarken akılları neredeydi? Oyuncu bekler bir yere de gitmez, baktı parasını 4 ay falan vermediler mi gider Fifa'ya hem sözleşmesini fesih eder hem de tüm hak edişlerini alır o kafa rahat.

dogru diyon hasan abi ghezzal 3-4 sene guzel somurecek.

abi herzaman diyorum, arap kokenli futbolcu ALMIYACAKSIN
Ne alakasi var yaw oyuncu mecbur mu indirim yapmaya. 2 sene 3 sene geçse hadi indirim isteyecek yüzün olur dicem de daha 6 ay önce gule oynaya 15 milyon euroluk sözleşme imzalamışsın. Indirim yapan mal oğlu maldır.

Gezzal o paraları bırakıp da gitmez ayrıca. Yayın ihalesi bu rakamlarla sonuçlanırsa bjk gedsonu bike satmaya bakar direk. Bizim 3-4 satış yapıp beknaz yunus emin gibi oyuncuları kadroya monte etmeye başlamamız lazım

Ne alakasi var yaw oyuncu mecbur mu indirim yapmaya. 2 sene 3 sene geçse hadi indirim isteyecek yüzün olur dicem de daha 6 ay önce gule oynaya 15 milyon euroluk sözleşme imzalamışsın. Indirim yapan mal oğlu maldır.
Bi de rakibine çalım attığın için göt göt paylaşımlar yapıp adamı kullanıyordun. 6 ay geçtikten sonra gezzal gel indirim yap demek ağır karaktersizlik. Adam demez mi ulan o zaman ne diye aldınız beni

ünlü bir atasözü der ki "sezon bitti önümüze bakalım"

dogru diyon, ghezzal 3-4 sene guzel somurecek.

Oy terelelli terelelli 1 sene 1 ay 13 gun kaldi yelli şampiyonluk bizim kiz zilli:yoji:

Kralı olsa kiralık oyuncuya karşıyım. He tek taraflı satın alma opsiyonlu olur o başka. Ama gel 1 yıl oyna git. Yok öyle dünya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt