- 26 Kasım 2012
- 186.048
- 259.909
- 5.998
Bu dy lar bizden 8 milyon istememiş miydi?
ewt öyle bişiydi sanırım 7-8
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu dy lar bizden 8 milyon istememiş miydi?
k.ayhan,beka beka,talisca,botheim çözmek lazım
Peki bundan bize ne Teakan?tinerspor transfer gundemi:
Goztepeden Akbunar
Malatyadan Ekselac
tekseyra ayrilirsa, onun maasin 3,5-4m euro Talisca
ve Cenk tosun
- Ertan
Peki bundan bize ne Teakan?
Solbakken sağ kanat sanırım onda sorun Yunus'la çakışıyor. Sezon sonu Kerem'in satılacağını düşünürsek bize sol kanat lazım oraya da Haksabanovic, Arnaud Nordin (sözleşmesi bitiyor gözüküyor.)Solbakken gözlemim yanlış çıkmazssa çok sağlam oyuncu hemde çok.ayı boğan fiziği var ama çok seri oynuyor teknik kumaşı sağlam görünüyor ve oyun zekasıda var saha görüşü var .
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Texeira'nın ayrılma ihtimali olduğunu sanmıyorum bonuslarla falan 3.5 milyon maaş alıyordur kimsede ona bu saatten sonra o parayı vermez.tinerspor transfer gundemi:
Goztepeden Akbunar
Malatyadan Ekselac
tekseyra ayrilirsa, onun maasin 3,5-4m euro Talisca
ve Cenk tosun
- Ertan
Reis ukraynalı olacak oyuncularYabancı sınırı dolu olmasaydı Dovbyk, Maycon- Shaparenko, Viktor Tsygankov çok iyi olurdu ama Dovyk ve bir ihtimal Maycon hariç diğer ikisinin bize düşme ihtimali hiç bir şekilde yok.
Ukrayna'da oynayan yabancı oyuncular içinde geçerli değil mi? Orada zaten Maycon hariç diğer 3 oyuncuda Ukraynalı gerçi.Reis ukraynalı olacak oyuncular
onu bilmiyorum ama ukraynalı diye geçiyor tweet te o yüzden yazdım.Ukrayna'da oynayan yabancı oyuncular içinde geçerli değil mi? Orada zaten Maycon hariç diğer 3 oyuncuda Ukraynalı gerçi.