GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tinerspor transfer gundemi:

Goztepeden Akbunar
Malatyadan Ekselac
tekseyra ayrilirsa, onun maasin 3,5-4m euro Talisca
ve Cenk tosun

- Ertan

Solbakken gözlemim yanlış çıkmazssa çok sağlam oyuncu hemde çok.ayı boğan fiziği var ama çok seri oynuyor teknik kumaşı sağlam görünüyor ve oyun zekasıda var saha görüşü var .

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Solbakken sağ kanat sanırım onda sorun Yunus'la çakışıyor. Sezon sonu Kerem'in satılacağını düşünürsek bize sol kanat lazım oraya da Haksabanovic, Arnaud Nordin (sözleşmesi bitiyor gözüküyor.)

tinerspor transfer gundemi:

Goztepeden Akbunar
Malatyadan Ekselac
tekseyra ayrilirsa, onun maasin 3,5-4m euro Talisca
ve Cenk tosun

- Ertan
Texeira'nın ayrılma ihtimali olduğunu sanmıyorum bonuslarla falan 3.5 milyon maaş alıyordur kimsede ona bu saatten sonra o parayı vermez.

"61saat’in edindiği bilgilere göre Ferdi Fenerbahçe’den 20 milyon TL garanti ücret ve 500 bin Euro imza parası kazanacak. 30 milyon TL’yi aşan bir ücreti kazanacak olan Ferdi Kadıoğlu sarı lacivertlilerden 500 bin Euro ücret kazanıyordu"

Dogruysa yuh.

Yabancı sınırı dolu olmasaydı Dovbyk, Maycon- Shaparenko, Viktor Tsygankov çok iyi olurdu ama Dovyk ve bir ihtimal Maycon hariç diğer ikisinin bize düşme ihtimali hiç bir şekilde yok. Dovbyk'i şimdiden bağlardım bu arada gelecek sezon için her ne kadar Mostafa kendine gelmiş gibi gözüksede onu sezon sonu satardım ben fundamentali kötü olan bir oyuncuya 1 sezon boyunca güvenemezsin çünkü.

Çök çök

kalan maclari alsak
Ts de kupsyi alirsa
Belki konferans ligine kaliriz

Tarihte bugün;

834B3965-3B75-42B7-9F25-C9DF2D25AA83.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt