GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şunu yeni gördüm, doğruysa abv.
Gökhan Dinç: "Işıtan Gün, Barış Alper'in Galatasaray'a transferi için oyuncunun menajerinin 185 bin Euro para istediğini söylüyor. Yönetim bu parayı Işıtan Gün'e veriyor."
Haluk Yürekli: "Barış Alper'in menajeri ile konuştum, 'Biz 185 bin Euro almadık' dedi."
Yav bunlar İbra Edilmemeli.Geçen de Sittard mevzusu çıktı.Torrent'i niye getirdikleri belli.Transferlere karışmayan bi hoca..

Umut bozok nedir yahu yedek forvet için alınacaksa eyvallah ama
Elinde diagne var elinde gomis var muhammet var diagneyi muhammeti gomisi elden çıkar
As forvetin yabancı olacak deve dişi gibi olcak hiç kuşku olmayacak 4 tane aynı ayar adam alacağına bir tane
adam gibi forvet al sonra umut bozokmu geliyor kim geliyorsa gelsin yerli hakkı savunmadan yana kullanılmalı

Şunu yeni gördüm, doğruysa abv.
Gökhan Dinç: "Işıtan Gün, Barış Alper'in Galatasaray'a transferi için oyuncunun menajerinin 185 bin Euro para istediğini söylüyor. Yönetim bu parayı Işıtan Gün'e veriyor."
Haluk Yürekli: "Barış Alper'in menajeri ile konuştum, 'Biz 185 bin Euro almadık' dedi."

almıştır ama resmi olarak değil. bu da olabilir rtaş

Shakhtar Donetsk'te teknik direktör De Zerbi ile yollar ayrıldı. (TaToTake/Ukraine)
Sezon sonu için düşünülmesi gereken bir aday Torrent ile devam edilmeyecekse ki bence edilmez gibi.

GALATASARAY
LAY LAY LAYYYY
GALATASARAY

Dinç'in ilk iddiası doğrulanmış. Diğerleri de doğrudur muhtemelen.
Erden Timur: "Stat isim sponsorluğuyla ilgili olarak 40 milyon TL rakamını Galatasaraylı yöneticiler bana söyledi, ben de hiçbir şekilde pazarlık yapmadan 'Evet' dedim."
Erden Timur: "Galatasaray'a ödememiz gereken rakamlar, %30-%40 önden gidiyor. Totalde ise Galatasaray'a 24 milyon TL para verdik."

Yönetim ibra edilmemeli bence
Ne efsane yönetimler geldi geçti ibra edilmedi (Adnan Polat)
Eşref bey ya da dursun bey gelmeli
Hoca olarak da sağlam CV'li bir hoca gelmeli
Transfer işleri kolay bence , önemli ve zor olan kısım daha önce belirttiklerim.
Kuşlarla kanka olan ve azizi'in emir erliğini yapan mı efsane?

Yoksa riva'yi 3 kuruşa peşkeş çekip, otelinden kulübe fatura kesen, kulübe tefeci'den daha çok fazile döviz olarak borç veren yağlı sürat mı?

Yada futbol ile alakası olmayan senelerce kulübün kutularında görev alıp bir halta yaramayan tombik dede mi efsane!?

Seri, Fransa'ya karşı müthiş top oynamakta şu adamdan birkaç hafta dışında faydalanamamak hala canımı sıkar bu bir de Lemina.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt