GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dinç'in ilk iddiası doğrulanmış. Diğerleri de doğrudur muhtemelen.
Erden Timur: "Stat isim sponsorluğuyla ilgili olarak 40 milyon TL rakamını Galatasaraylı yöneticiler bana söyledi, ben de hiçbir şekilde pazarlık yapmadan 'Evet' dedim."
Erden Timur: "Galatasaray'a ödememiz gereken rakamlar, %30-%40 önden gidiyor. Totalde ise Galatasaray'a 24 milyon TL para verdik."

yeni anlaşma yapılsa bari dolar üzerinden 24 milyon 40 milyon tl nedir ya

Dinç'in ilk iddiası doğrulanmış. Diğerleri de doğrudur muhtemelen.
Erden Timur: "Stat isim sponsorluğuyla ilgili olarak 40 milyon TL rakamını Galatasaraylı yöneticiler bana söyledi, ben de hiçbir şekilde pazarlık yapmadan 'Evet' dedim."
Erden Timur: "Galatasaray'a ödememiz gereken rakamlar, %30-%40 önden gidiyor. Totalde ise Galatasaray'a 24 milyon TL para verdik."
Tüm iddialar neleri içeriyor?

Bi başkanın en ufak olaylarda bile yalan söylemesi normal bir şey değil. Bu herif tez görevden alınmalı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu baskan adaylari,fatih terim falan rahmetli karahan cantay abimizinde oynadigi sibel dizisine benzeyecek gibi.terim gider dursunla calisirsa ben sibel dizisindeki orhana(hakan ural) donerim herhal😦 yapma etme hocam,ünal aysal ilen bulus

Yeni gelen yönetim bu tarz projelere devam eder umarım. Merak ediyorum bu projeyi nasıl bir şey olacak acaba?

UEFA, Şampiyonlar Ligi’nde turnuvaya katılım sağlamayı başaramamış kulüplerin, önceki yıllarda gösterdiği başarısı baz alınarak, iki takımlık ‘misafir alanı’ açma fikrini tartışıyor. (Marca)
Boyle bir haber okudum. En azindan bizi Konferansa alsalar diyecegim ama hic mantikli gelmiyor. Sonucta alacagin takimin kasasina UEFA eliyle para koyuyorsun.

Roger Schmidt, Jardim, Claudio Ranieri gibi isimlerin hayal olduğunu düşünüyorum mevcut ekonomi de 3 m euro yaklaşık 50 m TL'yi dahi teknik adama verecek paramız yok Torent'in tazminatı da düşünürsek yabancı hoca alırsak bize maliyeti 4-5 m euro'yu bulacaktır. Ayrıca kulübün Haziran ayına kadar ödemesi gereken çok yüklü miktarlar olduğu söyleniyor o yüzden yerli teknik adaylar üzerinden yürümemiz gerekecek. Avrupa'da da yokuz bu sene Avrupa liginde dahi 17 m euro'ya yakın para kazanmıştık maç gelirleri, store alışverişleri derken o gelirler 20 m euro'nun üzerine çıkmıştır sene bu gelirin olmayacağını düşünürsek yayın gelirlerindeki %40'a yakın düşüşle beraber bence hayalden öteye geçmez. Artık uyanmak lazım 10 sene önceki Sneijder, Drogba'lı kadrolar Mancini gibi hocalar artık günümüzde hayalden öteye geçmez kimse bunları getiremez ülkenin UEFA sıralaması da bunun özetidir şampiyon olsan dahi CL'ye katılma garantimiz yok.

Bizim gerçekçi hedefimiz Babel ve Feghouli'nin sözleşmeleri bittikten sonra yolları ayırmak Muslera'ya da ekonomik gerekçelerle düzgün bir şekilde ayrılmalıyız. Cicaldau ve Mohamed'i toplam 15 m euro'ya satıp değerini bulan veya geçen diğer oyuncularla da duruma göre yollar ayrılabilir eksik bölgelere takım oyununu ön planda tutan isimlerle doldurmalıyız. Hoca adayları da Okan Buruk veya İlhan Palut olmalıdır ya da başka bir yerli teknik adam olabilir ama maliyeti 20 m TL civarında tutmalıyız en azından 30 m TL tasarruf yapabiliriz. Hem ekonomimiz kötü hem de UEFA'da sıralamamız kötü artık gerçekleri görüp ona göre hamle yapan başkan adayı gelmeli minimumdan maksimumu elde etmeliyiz.

De Zerbi, Daniel Farke gibi isimler bir anda boşa çıktı özellikle De Zerbi gelen başkan umarım kendisiyle ve iyi bir SD ile çalışır.
De Zerbi'yi bizim taraftar pas futbolu oynatıyor diye yer. Shaktar'da bile topla çıkışlarda sıkıntılar yaşıyordu, ona bayağı zaman vermek lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt