GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vay be
Acısıyla tatlısıyla bir dönem daha bitti
1 os olabilir miydi diye düşünmeden edemiyor insan
Keşke 2 os hedefi gerçek olsaydı ama işte son güne bırakmak baya saçma oldu
Her neyse güzel transferler yaptık
Artık güzel oyun görmek istiyoruz
Sonu güzel bitsin inşallah

Romanya’nın kalecisini beğendim süpüren kaleci resmen ayağı da iyi

•quod erat demonstrandum•

Uzun süredir beni en çok memnun eden transfer dönemi oldu. Emeği geçen herkese, burada yazan, sabahlayan herkese, tüm moderatör ekibine, adminlerimize ve Musap'a teşekkürler. Umarım harika bir sezonu geride bırakır, şampiyonluk sevinciyle açtığımız nice nöbet konularında buluşuruz. #23

Elif elmasın şutu taça gitti

Trazbanspor macinda kaleye kim geçecek acaba ?Muslera evliya çelebi gibi,zaten şu an kovadan hallice,bende sıkıntı bu durum

GM1900 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Musli geçer ,sakatlık felan olmadığı müddetçe kale muslinindir.hoca milli ara dönüşü değişebilir desede derbi maçı olduğundan musliyi oynatır bence.genede Allah bilir anca nolacağını

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Markovic kazması çıkıyor sonunda

Bir de yerli bir kaleci geleydi iyiydi

Her neyse hayırlısı olsun

Umarım çok iyi bir takım oluruz

_20210908_230452.webp

İmza atar atmaz bütün takımı takip etmiş heyecanlı bir çocuğa benziyor inşallah çok başarılı olur 😊

Beyler sanırım tarihimizin en akıllı ve eksiksiz transfer dönemini geçirdik. En şaşalı transfer dönemlerimizde bile hep bir yer eksikti. Şimdi sayısal olarak hiçbir eksiğimiz yok.

Transfer dönemiyle ilgili tek sıkıntı Gustavo'nun 2'sine kadar getirilememesi oldu sanırım. Bu da transfer değil planlama hatası. Yapacak bir şey yok artık. 6 numara alınamayabilirdi de ve çok kez de başımıza bu bir bölgeyi açıkça eksik bırakma durumu.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hocanın hava durumu, zemin ve hakem dışında bir bahanesi kalmadı. Umarım formayı adaletli dağıtır ve sahada da Florya'da gerçekten antrenman yapıldığına dair birkaç işaret gösterir artık bize.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt