GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
19.05 KAP💛♥️ bekliyorum.

bittik.webp

Sıddık seni severim. Postların da beni genelde güldürür keyiflendirir o açıdan teşekkürü borç bilirim. Neden bilmiyorum ama totemlerin hep aleyhimize sonuçlanıyor. Totemlerine son vermeni dilerim. İyi forumlar :kırmızıkalp:
Bir yerde kırılacak bu ama ne zaman bilmiyorum :(

Bilader amacın beni tahrik edip banlatmaksa nafile çaba olur. Çelik gibi sinirlere, kaya gibi iradeye sahip bir insanim. Beni bir daha alıntılarsan tahrik nedeniyle raporlayacagim. Benden uzak dur.
Sen merak etme sen ve senin gibileri çoktan raporladım ben. Bakalım kim ceza alacak göreceğiz birlikte.

Yani bu demek oluyor ki transfer bitişinin son saatine kadar bu süreç böyle devam eder.

Gedson bu kasa bekliyor ondan eminiz ama istedikleri parayı verebilecek miyiz?

8dVmr1.jpg
Diagne, Soso gibi ayrılmasi muhtemel oyuncuların durumunun kesinleşmesini bekliyorlar herhalde. En azından onların maaş yükünden kurtulursak rahat ödeme yaparız

Bu Hakan denilen adam %100 Sergen benim alintilarima cevap vermiyor.
Yok kardeşim hazır böyle engellilere cevap vermişken söyleyeyim sana da. Marcao 12 milyon euro dediğin an engeli bastım sana. Hatırlarsın eski bir muhabbet. Dediklerine kahkaha atıyorum deminden beri.

onu bunu bırakalım da, biz bu adana demirspor'u ne yapacağız? adamlar kağıt üzerinde acayip bir kadro kurdular. başarısız olunursa tam B.A.L ligine gitmelik kadro yanlız. önlerine gelene 2-3 milyon eur maaş :/

Diagne, Soso gibi ayrılmasi muhtemel oyuncuların durumunun kesinleşmesini bekliyorlar herhalde. En azından onların maaş yükünden kurtulursak rahat ödeme yaparız
Şu Diagne, Falcao, Feghouli 3'lüsünden bi çıkabilsek inanılmaz rahatlayacağız ama hiç zannetmiyorum.

Babel dahil hepsinin son senesi paralarını almadan gitmezler.

Yok kardeşim hazır böyle engellilere cevap vermişken söyleyeyim sana da. Marcao 12 milyon euro dediğin an engeli bastım sana. Hatırlasın eski bir muhabbet. Dediklerine kahkaha atıyorum deminden beri.
Sergende demekki Marcao 12 milyo Euro dedigimde beni engellemis gizem cozuluyor yavas yavas.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt