GSCimbom
GSC Futbol Nöbeti
Keramettin TANRIVERDİ

GSC Futbol Nöbeti Sayfa 25

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
7K
Okunma
356,9K
Sayfa
25/352
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
19.05 KAP💛♥️ bekliyorum.

bittik.webp

Bilader amacın beni tahrik edip banlatmaksa nafile çaba olur. Çelik gibi sinirlere, kaya gibi iradeye sahip bir insanim. Beni bir daha alıntılarsan tahrik nedeniyle raporlayacagim. Benden uzak dur.
Sen merak etme sen ve senin gibileri çoktan raporladım ben. Bakalım kim ceza alacak göreceğiz birlikte.

Yani bu demek oluyor ki transfer bitişinin son saatine kadar bu süreç böyle devam eder.

Gedson bu kasa bekliyor ondan eminiz ama istedikleri parayı verebilecek miyiz?

8dVmr1.jpg
Diagne, Soso gibi ayrılmasi muhtemel oyuncuların durumunun kesinleşmesini bekliyorlar herhalde. En azından onların maaş yükünden kurtulursak rahat ödeme yaparız

onu bunu bırakalım da, biz bu adana demirspor'u ne yapacağız? adamlar kağıt üzerinde acayip bir kadro kurdular. başarısız olunursa tam B.A.L ligine gitmelik kadro yanlız. önlerine gelene 2-3 milyon eur maaş :/

Diagne, Soso gibi ayrılmasi muhtemel oyuncuların durumunun kesinleşmesini bekliyorlar herhalde. En azından onların maaş yükünden kurtulursak rahat ödeme yaparız
Şu Diagne, Falcao, Feghouli 3'lüsünden bi çıkabilsek inanılmaz rahatlayacağız ama hiç zannetmiyorum.

Babel dahil hepsinin son senesi paralarını almadan gitmezler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt