Onat Can Sağıroğlu
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 19.852
- 25.837
- 2.893
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Devam ederse :ÇSıddık seni severim. Postların da beni genelde güldürür keyiflendirir o açıdan teşekkürü borç bilirim. Neden bilmiyorum ama totemlerin hep aleyhimize sonuçlanıyor. Totemlerine son vermeni dilerim. İyi forumlar :kırmızıkalp:
Bir yerde kırılacak bu ama ne zaman bilmiyorumSıddık seni severim. Postların da beni genelde güldürür keyiflendirir o açıdan teşekkürü borç bilirim. Neden bilmiyorum ama totemlerin hep aleyhimize sonuçlanıyor. Totemlerine son vermeni dilerim. İyi forumlar :kırmızıkalp:
Sen merak etme sen ve senin gibileri çoktan raporladım ben. Bakalım kim ceza alacak göreceğiz birlikte.Bilader amacın beni tahrik edip banlatmaksa nafile çaba olur. Çelik gibi sinirlere, kaya gibi iradeye sahip bir insanim. Beni bir daha alıntılarsan tahrik nedeniyle raporlayacagim. Benden uzak dur.
Paulinho : onur kara kardeşim, ben tatilde takılırken ve 12 13 gündür tek bir like vs vermemişken bana niye yükseldin canım benim?
Yani bu demek oluyor ki transfer bitişinin son saatine kadar bu süreç böyle devam eder.Gedson formamızı giymeye bugün biraz daha yaklaştı.
Yarın biraz daha yaklaşacak, herkesin içi rahat olsun.
Efsane Hayri CundoPaulinho : onur kara kardeşim, ben tatilde takılırken ve 12 13 gündür tek bir like vs vermemişken bana niye yükseldin canım benim?
Sen banlaninca kırılıyor renkdas da , banlanmani istemem.Bir yerde kırılacak bu ama ne zaman bilmiyorum![]()
Diagne, Soso gibi ayrılmasi muhtemel oyuncuların durumunun kesinleşmesini bekliyorlar herhalde. En azından onların maaş yükünden kurtulursak rahat ödeme yaparızYani bu demek oluyor ki transfer bitişinin son saatine kadar bu süreç böyle devam eder.
Gedson bu kasa bekliyor ondan eminiz ama istedikleri parayı verebilecek miyiz?
![]()
Hakikaten yaw neredeyse şampiyon oluyordukSen banlaninca kırılıyor renkdas da , banlanmani istemem.
Banlandin Gedson , Mohammed geldi geçen dönem.
Yok kardeşim hazır böyle engellilere cevap vermişken söyleyeyim sana da. Marcao 12 milyon euro dediğin an engeli bastım sana. Hatırlarsın eski bir muhabbet. Dediklerine kahkaha atıyorum deminden beri.Bu Hakan denilen adam %100 Sergen benim alintilarima cevap vermiyor.
Bir yerde kırılacak bu ama ne zaman bilmiyorum![]()
Şu Diagne, Falcao, Feghouli 3'lüsünden bi çıkabilsek inanılmaz rahatlayacağız ama hiç zannetmiyorum.Diagne, Soso gibi ayrılmasi muhtemel oyuncuların durumunun kesinleşmesini bekliyorlar herhalde. En azından onların maaş yükünden kurtulursak rahat ödeme yaparız
Sergende demekki Marcao 12 milyo Euro dedigimde beni engellemis gizem cozuluyor yavas yavas.Yok kardeşim hazır böyle engellilere cevap vermişken söyleyeyim sana da. Marcao 12 milyon euro dediğin an engeli bastım sana. Hatırlasın eski bir muhabbet. Dediklerine kahkaha atıyorum deminden beri.