GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen ispiyoncu olmadığını ispatlamakla mukellefsin. Ispatla bekliyoruz.
Hahaha herife bak. Sen kimsin de sana bir şey ispatlayacağım git kendin öğren. O atılan ss'lere dikkatlere dikkatli baksaydın engel olmadığını görürdün. Ciddi ciddi gülüyorum eleman ağır troll gelmiş burada savunuluyor.

Hahaha herife bak. Sen kimsin de sana bir şey ispatlayacağım git kendin öğren. O atılan ss'lere dikkatlere dikkatli baksaydın engel olmadığını görürdün. Ciddi ciddi gülüyorum eleman ağır troll gelmiş burada savunuluyor.
Bilader senin gibi troller yuzunden ban yemek istemiyorum benden uzak dur.

iyi nöbetler. :-)

Nasılız panpalar, keyifler yerinde mi

tapatalk_1625490311930.webp

Kardeşim sen rahat ol boyunu aşar zaten benle uğraşmak. O iftiranla kaçabileceğini falan mı düşünüyorsun?
Bilader amacın beni tahrik edip banlatmaksa nafile çaba olur. Çelik gibi sinirlere, kaya gibi iradeye sahip bir insanim. Beni bir daha alıntılarsan tahrik nedeniyle raporlayacagim. Benden uzak dur.

Galasevgisi denilen elamanin her soylediginede inanmayin kendini bisey saniyor elaman.1 Tane bile tutturdugu transfer yok .

19.05 KAP💛♥️ bekliyorum.
Sıddık seni severim. Postların da beni genelde güldürür keyiflendirir o açıdan teşekkürü borç bilirim. Neden bilmiyorum ama totemlerin hep aleyhimize sonuçlanıyor. Totemlerine son vermeni dilerim. İyi forumlar :kırmızıkalp:

Gedson formamızı giymeye bugün biraz daha yaklaştı.

Yarın biraz daha yaklaşacak, herkesin içi rahat olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt