Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 24.220
- 8.249
- 1.233
Berkan,Dieng, Gedson,Paulinho yapın bunu aslan gibi orta saha rotasyonu olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hahaha herife bak. Sen kimsin de sana bir şey ispatlayacağım git kendin öğren. O atılan ss'lere dikkatlere dikkatli baksaydın engel olmadığını görürdün. Ciddi ciddi gülüyorum eleman ağır troll gelmiş burada savunuluyor.Sen ispiyoncu olmadığını ispatlamakla mukellefsin. Ispatla bekliyoruz.
Bilader senin gibi troller yuzunden ban yemek istemiyorum benden uzak dur.Hahaha herife bak. Sen kimsin de sana bir şey ispatlayacağım git kendin öğren. O atılan ss'lere dikkatlere dikkatli baksaydın engel olmadığını görürdün. Ciddi ciddi gülüyorum eleman ağır troll gelmiş burada savunuluyor.
Kardeşim sen rahat ol boyunu aşar zaten benle uğraşmak. O iftiranla kaçabileceğini falan mı düşünüyorsun?Bilader senin gibi troller yuzunden ban yemek istemiyorum benden uzak dur.
Tansel bey merhaba forumdan memnun musunuz?Kardeşim sen rahat ol boyunu aşar zaten benle uğraşmak. O iftiranla kaçabileceğini falan mı düşünüyorsun?
Nöbet neden kapandı yav
10 dakikaya burayı da kapatırız.Bilader amacın beni tahrik edip banlatmaksa nafile çaba olur. Çelik gibi sinirlere, kaya gibi iradeye sahip bir insanim. Beni bir daha alıntılarsan tahrik nedeniyle raporlayacagim. Benden uzak dur.Kardeşim sen rahat ol boyunu aşar zaten benle uğraşmak. O iftiranla kaçabileceğini falan mı düşünüyorsun?
Ajanlık faaliyetlerinin merkezi haline gelmişti
Hakan Bey sakin.Hahaha herife bak. Sen kimsin de sana bir şey ispatlayacağım git kendin öğren. O atılan ss'lere dikkatlere dikkatli baksaydın engel olmadığını görürdün. Ciddi ciddi gülüyorum eleman ağır troll gelmiş burada savunuluyor.
Sıddık seni severim. Postların da beni genelde güldürür keyiflendirir o açıdan teşekkürü borç bilirim. Neden bilmiyorum ama totemlerin hep aleyhimize sonuçlanıyor. Totemlerine son vermeni dilerim. İyi forumlar :kırmızıkalp:19.05 KAPbekliyorum.