Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iyi midir?klopp hayırlı olsun
iyi midir?
Şimdi Lpool gibi takımda ben de TD lik yaparım. Bilemiyorum yani. Almışsın Sane,Salah ı döktürüyorsun.ligi bilmemesi dezavantaj
Klopp pep gelmeden gelmem aga demiş iptal oldu.ligi bilmemesi dezavantaj
İddiasız maç falan değil. Hala konferans ligine gidebilme durumumuz var. Tüm maçları kazanmak zorundayız.Taktik tekniği geçtim yeni hoca Torrent gibi olmasın da başka birşey istemiyorum..Herif iddasiz macta 2 ay sonra bizle olmayacak babel-pulgar halili oynattı şaka gibi.. Ulan Pulgar yerine hamzayi Babel yerine Morutani koysan ölür muydun. 3 gün önce hazırlık maçında bu adamlar umut verdi nasıl bir kafa yaşadın da kadroya bile almadin
Lan bir ara Melo-Selçuk-Sneijder vardı. Şimdi ne hale düştükOrta saha
Orta saha
Orta saha.
Skor uretmeyen, hucuma katkısı ďüşük, defansta da max hatayla oynayan bu boktan orta sahadan 2 senedir kurtulamadigimiz gibi, uzerine yeni kalitesiz herifler koyduk.
İddiasız maç falan değil. Hala konferans ligine gidebilme durumumuz var. Tüm maçları kazanmak zorundayız.
İşte tam olarak oyun ve oyuncu kalitesi yüzünden oluyor. Tamam futbolcularımızın kalitesine sallıyoruz da sene başından beri PvA un yaptığı ikiye birler ne bileyim Kerem in kanat oyunları filan hücum planımız inanılmaz sınırlı dün ilk yarıda şu Malatya karşısında bile sivrilemedi takım bayağı bildiğin Nelsson olmasa Muslera, Pulgar ve Marcao el birliğiyle ilk yarıyı geride kapatıyordu bu takımEkli dosyayı görüntüle 156373Gol hariç her istatistikte Fenerden eksiğimiz yok fazlamız var.Ama puan farkı 18.En büyük sorunumuz final pas ve gol vuruşu kalitemizin düşüklüğü ve kolay gol yeme sorunu.
İddiasız maç falan değil. Hala konferans ligine gidebilme durumumuz var. Tüm maçları kazanmak zorundayız.