GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taktik tekniği geçtim yeni hoca Torrent gibi olmasın da başka birşey istemiyorum..Herif iddasiz macta 2 ay sonra bizle olmayacak babel-pulgar halili oynattı şaka gibi.. Ulan Pulgar yerine hamzayi Babel yerine Morutani koysan ölür muydun. 3 gün önce hazırlık maçında bu adamlar umut verdi nasıl bir kafa yaşadın da kadroya bile almadin
İddiasız maç falan değil. Hala konferans ligine gidebilme durumumuz var. Tüm maçları kazanmak zorundayız.

1650358312523.webp

Gelecek sezon başarı istiyorsak :

Marcao
Kerem
Nelsson

Üçlüsü kadroda tutulup

Sağlam bir kaleci
Sağ bek
Fernando tipi orta saha
8 Numara
Sağ Kanat
Forvet
Forvet Yerli

Ve iyi bir teknik direktör ile Özgül ağırlığı olan bir yönetim şart.

Muslera
Pena
İsmail
Ömer
Pulgar
Gomis
Taylan
Boey
Feghouli
Babel

İle yollar ayrılmalı

Ciddi iskelet kurulmalı

Orta saha
Orta saha
Orta saha.

Skor uretmeyen, hucuma katkısı ďüşük, defansta da max hatayla oynayan bu boktan orta sahadan 2 senedir kurtulamadigimiz gibi, uzerine yeni kalitesiz herifler koyduk.

Bu arada iç sahada 17 maçta 30 puan toplamışız son 4 maçı kazanmamıza rağmen. 13 maç 18 puan yerine

13 maç 28 puan olsa herhangi bir Galatasaray ortalaması gibi şimdi 54 puan ile en azından ilk 4’te yer alıyorduk.

Deplasman da zaten 16 maçta 14 puan felaket bunu hiç bir şey kurtarmaz ama ilk yarı hakem ile katledilen

Başakşehir -2P
Fenerbahçe -2P
Altay -2P
Sivasspor-1P/-3P

2. Yarı

Hatayspor-3P

Olmasa

10 puan fazlamız vardı. Şu an ilk 4’ü kovalıyorduk.

Ekli dosyayı görüntüle 156373Gol hariç her istatistikte Fenerden eksiğimiz yok fazlamız var.Ama puan farkı 18.En büyük sorunumuz final pas ve gol vuruşu kalitemizin düşüklüğü ve kolay gol yeme sorunu.
İşte tam olarak oyun ve oyuncu kalitesi yüzünden oluyor. Tamam futbolcularımızın kalitesine sallıyoruz da sene başından beri PvA un yaptığı ikiye birler ne bileyim Kerem in kanat oyunları filan hücum planımız inanılmaz sınırlı dün ilk yarıda şu Malatya karşısında bile sivrilemedi takım bayağı bildiğin Nelsson olmasa Muslera, Pulgar ve Marcao el birliğiyle ilk yarıyı geride kapatıyordu bu takım

Ah keşke para olsa doğru bir teknik adamla sıfırdan futbolcular ile yeni bir yapılandırmaya gitsek ama orta sahada Berkan & Taylan kalede Muslera lar olduğu sürece top kendi ayağımızayken daha çok gol yeriz

istatistik her zaman yanıltma payı olan bir şey algı olarak işte:

Bizim şutlarımız : yarısı dağlara taşlara - kalanı zayıf arada bir etkili
İsabetli Şut : Kalecini üzerine gidenler isabetli
Topa sahip olma : Maksimum geri pas
KOrner : Kerem sayesinde

gel gelelim Başarılı Pas ve Pas başarı yüzdesinde yokuz çünkü Taylan çünkü Berkan çünkü Cica...

ahanda özeti işte bu

İddiasız maç falan değil. Hala konferans ligine gidebilme durumumuz var. Tüm maçları kazanmak zorundayız.

Altay maç konusunda döktüm bu konuyu iyice oradanda sezon geneline vurdum.

Hepsini kazansak bile 4 tane o bilet(ler) için kapışacak takım var ve Fener mağlubiyeti yüzünden ihtimal hakikaten mucize demeyeceğim ama ona yakın derecede düşük maalesef yav.

Kaldı ki Torrent'in malatyada başlattığı 11'i gidip başakşehir deplasmanında başlatırsa yenmemiz falan mümkün olmaz. Dünkü maç 4 -5 lik maçtı halbuki anormal rahat derece.

Yoksa keşke ciddi bir ihtimal kalmış olsada maçı izleyecek isteğim olsa - gençler zaten oynamıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt