GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet ''fotograftaki fubolcunun fernando olmasi da ayri guzel' bunu niye yazdim acaba ? 3 hafta sonra fernando bjkye gol atti.meral colak al sana maneviyat,öngörü ve 6.his.20.000.kisinin yazdigi forumda yazdim.cok hirslandim reis.birlik ,beraberligi gorurler seneye Ekli dosyayı görüntüle 156905

:ka21:

meral ç fln şalatan ztn. itibar edenlerin kulağını çekmeli

:ka21:

meral ç fln şalatan ztn. itibar edenlerin kulağını çekmeli
O fotoğraf gencler maci sonrasi.son dk golu yedikten sonra alper uludagdan,fernandonun üzüntüsü.ne yazikki alper uludagin o golu atacagini da tahmin ettim.dilimi esek arilari soksaydi keske,maci izlerken.o uzuntuyu haketmedik

Diagne: İlk yarı boyunca 23 maçta forma giydi 4 golü var.
Mostafa: 37 maçı var şu ana dek. 7 gol atmış.
Gomis: "Yarım kalan hikaye" için geldi. 10 maç 5 gol
Halil: Neden geldi, neden oynuyor neden istendi anlamadım anlamicam. 30 maç 5 gol.

1 sezon boyunca 4 forvetten yararlanmaya çalıştık ama hepsini toplasak 20 gol anca ediyor.

Muleka: Az önce 10.maçında 10.golünü attı.
Pesic: 27 maç 14 gol
Joel Pohjanpalo: 29 maç 14 gol
Assombalonga: 37 maç 12 gol

Özetle...

Ertaç Özbir, ADS ile 9 Milyon TL'ye anlaşmış. Yerli oyuncularımızı koruma altına alalım. Maaşının bir bölümünü siz ödeyin, kiralayalım diyen Anadolu takımlarına en ağır küfürler edelim. Evet Ömer Bayram-Alpaslan dahil. Yerli isteyen Anadolu takımı para versin bu saatten sonra. Hayır kurumuna dönmüştük iyice.

Bir maçımız ads ile zaten
Şans var ama 5.nin gitmesi için ztk'nı ilk 4 ten birinin alması gerekiyor değil mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt