GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Solbakken in sende Türk olanı var(BAY). Kasa boş Suat.2 üstü maaş hiç kimseye veremeyiz. Verilirse de karşı gelmeliyiz.

roma iddaları dolaşıyor solbaken için alamayız heralde, elneny denayer seri gibi adamlar alabilir 2.5 3 bandı diğerlerine verilmez zaten o kadar maaş çoğu genç

En fazla maaş 2 olmalı
FREGNFCWQAIRS6H

Cicaldau+Morutan için;

bu ikiliye toplam 15 milyon euro üstünde teklif olduğu söyleniyor.
tabii şöyle bir durum var, bankalar birliği anlaşması sebebiyle gelen paranın sadece yarısını harcayabiliyormuşuz.
transfer sezonu başlayınca ne olacağını hep beraber göreceğiz.

(bkz: 2022-2023 yaz transfer dönemi)
25 Nisan 2022 07:34 ~ 07:35 · gurrpegi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

tjaniç fena topçu değil. çok rahat adam geçior

@Sergen Zeren çıkar bizi bu işin içinden

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yahu beni merallerle falan muhattap etmeyin ya.fbnin seceresini dokturtturmeyin bana.bu kadin piyasanin yeni nuray sayarisi belliki.nuray sayari da 0 bilgiyle 2012,2013,2014 ve 2015 sampiyonlarini dogru tahmin etti guya.salliyolar ya
Screenshot_20220425-144021_Chrome.jpg
ocak 2022 deki yorumları.terim inzivaya cekilmedi,terimin gorevine son verildi.fatih terim su an bile dönebilir.fb perreira ile devam etseydi bu sezon kupa alacakti,bu 1.sergen yalcin gelecek 5 senede hicbir kulüpte 12 ayi dahi tamamlayamaz bu 2.Galatasarayin gelecek 15 senedeki basarilariyla satilmasi mumkun değil ama ali sabancılar ve erden tımurların baskanlik ve yonetimde uzun yıllar yer almasi olasi.ayrica can aydogmus da 2022 de trabzon sampiyon olabilir dedi,bjk ye de ihtimal verdi.ben 2021de besiktasin sampiyonlugunu kasim 2020 tutulmasinda gordum,2003 yasanacak diye yorumum var forumda.ama Galatasarayin sampiyon olacagina da inanmak istedim tabi,zor boyle olunca yorum yapmak.trabzonun kupalar alacağını 16 mayis 2021de yazdim forumda.bu meral 29 mayista sallamis boyle biseyi
Screenshot_20220425-145449_YouTube.jpg
bu kadin boyle bir sarlatan iste
Screenshot_20220425-145423_YouTube.jpg

Son düzenleme:
Yahu beni merallerle falan muhattap etmeyin ya.fbnin seceresini dokturtturmeyin bana.bu kadin piyasanin yeni nuray sayarisi belliki.nuray sayari da 0 bilgiyle 2012,2013,2014 ve 2015 sampiyonlarini dogru tahmin etti guya.salliyolar ya Ekli dosyayı görüntüle 156892ocak 2022 deki yorumları.terim inzivaya cekilmedi,terimin gorevine son verildi.fatih terim su an bile dönebilir.fb perreira ile devam etseydi bu sezon kupa alacakti,bu 1.sergen yalcin gelecek 5 senede hicbir kulüpte 12 ayi dahi tamamlayamaz bu 2.Galatasarayin gelecek 15 senedeki basarilariyla satilmasi mumkun değil ama ali sabancılar ve erden tımurların baskanlik ve yonetimde uzun yıllar yer almasi olasi.ayrica can aydogmus da 2022 de trabzon sampiyon olabilir dedi,bjk ye de ihtimal verdi.ben 2021de besiktasin sampiyonlugunu kasim 2020 tutulmasinda gordum,2003 yasanacak diye yorumum var forumda.ama Galatasarayin sampiyon olacagina da inanmak istedim tabi,zor boyle olunca yorum yapmak.trabzonun kupalar alacağını 16 mayis 2021de yazdim forumda.bu meral 29 mayista sallamis boyle biseyiEkli dosyayı görüntüle 156894bu kadin boyle bir sarlatan isteEkli dosyayı görüntüle 156895
İsabet oraniniz ayniymis

@Taner Selman yanlis yazmisim duzelttim şimdi.gecen sezon kadikoydeki fenerbahce bjk macindan once tutulma vardi kasim 2020de. Ayni 2003 yilina benziyodu,bjknin o donem yaşadıklarına.onu yazmıştım bu konu başliginda hatta.bjk şampiyonluğunu istemeden de olsa yazdim.hatta 2020 yazinda jupiter kovadayken en cok kim sampiyon olmus diye bakip,Galatasaray ve Beşiktaşı yazdim.iksinden biri 2021i alacak dedim.cok merak ediyosan 2023 mayista neler yasanacak yazacagim.dun bakmaya başladım gece zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt