GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ekli dosyayı görüntüle 156735

Kerem - Marcao - Nelsson'un üçünü de aynı anda takımda tutacağımızı sanmıyorum illa ki içlerinden en az biri satılacaktır ama, üçünün de kaldığını varsayarsak; yunus + orta alana 3 takviye ile takım iskeleti oturur gibi. Zaten seneye Avrupa yok. Lig için gayet yeterli bir kadro olur.
Kağıt üzerinde çok doğru, ama şöyle bir planda orta sahaya yapacağımız 3 transferden doğrudan 2 tanesi yerli olması gerekiyor ki önümüzdeki sene Kerem ve Yunus ile birlikte ligde 4 yerliyi sağlayabilelim bu da çok zor

Sol bek Eren Elmalı belki olabilir ama öyle bir bonservis çekerler ki onun için Kasımpaşa ile pazarlık yapmaya bile gerek yok. Sağ bek Mert Müldür olsa diyorum hiç beğendiğim bir oyuncu değil, Bünyamin Balcı belki diyorum ama mevcut seviyesiyle olmaz. Üçüncü oyuncu için bir ihtimal kaleyi Okan a emanet edelim diyorum o da çok yeterli değil Doğan Alemdar ı artık alamayız İrfan Can belki Okan dan bile daha yetersiz. Stopere Ozan Kabak, Kaan Ayhan veya Abdülkerim koysak diyorum Marcao & Nelsson ikilisini bozduğuna değmez. Forveti yerli yapalım diyorum Halil o adam değil Güven Yalçın hiç değil, Umut Bozok desek sezon boyunca bu takımın as forveti olur der misin? Belki Salih Özcan olabilir orta sahaya onun haricinde birisini bulamıyorum

Hani orta sahada Salih Özcan, kalede Okan ın olduğu bir takıma da güvenemiyorum işin açıkçası yerli oyuncu yetersizliğimiz belimizi büküyor muhtemelen seneye ilk 11 de Berkan ı Taylan ı filan bol bol oynarken izleyeceğiz seneye de

4 Türk kuralı bizi mahvedecek. Geri hattı en az 2 Türk yapmalıyız yoksa seneyede çöp. Keremin muhtemelen satılacağını düşünürsek stoper-kaleci-bek kısmını 3 tane Türk harcamalıyız yapacak bişey yok. Satış içinse sol ayaklı stoper olmayacağı için Nelsson-Kerem-Mohammed hakkımızı kullanmalıyız. Sağ bek veya sol bek olarak Türk oyuncu kim olabilir muamma gerçekten ama kaleye bi Sinan Bolat çekebiliriz mecburen yapacak bişey yok o seviyeye çıkan başka Türk kaleci yok. Sol bek için formda olan Eren Elmalı var onunla Fener anlaşacak gibi. Stoper için Ozan-Kaan-Koray olabilir. Baya zor iş içinden çıkmak çok zor ama Taylan-Berkan kısmına kalacaksak sezona hiç başlamayalım gerek yok

Abdullah Avcı, Süper Lig'de 200 galibiyete en hızlı ulaşan 4. teknik adam oldu.

Fatih Terim - 336 maç
Mustafa Denizli - 361 maç
Şenol Güneş - 380 maç
Abdullah Avcı - 407 maç

Eşref Hamamcıoğlu: "Türk futbolu senelerdir Sepp Piontek ve Jupp Derwall'in mirasını yiyor.
Bugün gelmiş olsalar 5. maçta basın Torrent'e yaptıklarını yapardı onlara. Kalamazlardı kulüpte. 96-2000 zamanı sosyal medya olsa, o başarılar da gelmezdi bence. Korkunç toksik bir dönemdeyiz. Battıkça da batıyor futbol zaten.

bize mutlaka iyi ve golcü bir forvet lazım muhammed ve gomisle devam edersek geçmiş olsun bizim lig icin iyi golcü şart

As golcümüz belli ve ilk 11 sürekli oynamalı seneye diğerleri gidebilir

5 yıl almanya tdliği yapıp 1 tane avrupa şampiyonluğu olan derwalli torrent ile kıyaslayıp millete sallayanlar bayağı gülünç ya.

bu adam kim de buna sabredilmeli bizden önce ne başarmış, hadi onu geçtim bizde ne göstermiş en ufak bir ışık var mı da bu adama sabretmemiz gerekiyor? sırf sizin saçma sapan istikrar, sabır safsatalarınız yüzünden gereksiz bi adama tahammül edilemez. sokaktan geçen herhangi birine süre verip iyi olmasını beklemekten farkı yok. sabredilecekse doğru düzgün potansiyeli olan birine sabredilecek, çocuk oyuncağı değil bu iş. adam geleli 4-5 ay olmuş en ufak olumlu gelişme yok 1-2 futbolcu performansı hariç, takım defansı falan tepetaklak olmuş maç başına 2 gol yiyoruz hala torrent morrent.

Moderatör tarafında düzenlendi:
kaleye berke veya irfanı almak lazım alternatif için iyi olur musleranın maaşı düşürülmeli yada bırakabilir

yedeğe ozan tufanı da alırım boşa çıkarsa orta saha mühim

vetlesen 3m
solbakken 3m
claudinho 8m
mertmüldür 7m
kaanayhan 4m
moffi 10m
daramy 13m
elneny denayer free

yunus kerem 32m
marcao nelsson luyi 33m
mustafa cicaldau 12m

kaleye berke veya irfanı almak lazım alternatif için iyi olur musleranın maaşı düşürülmeli yada bırakabilir

vetlesen 3m
solbakken 3m
claudinho 8m
mertmüldür 7m
kaanayhan 4m
moffi 10m

daramy 13m
elneny denayer free

yunus kerem 32m
marcao nelsson luyi 33m
mustafa cicaldau 12m
bonservisleri en az yazdığın çarpı 2
Solbakken in pek bi numarası yok.
İrfan baya kova renktaş ama Berke de katılırım

vetlesen 3m
solbakken 3m
claudinho 8m
mertmüldür 7m
kaanayhan 4m
moffi 10m
daramy 13m
elneny denayer free

yunus kerem 32m
marcao nelsson luyi 33m
mustafa cicaldau 12m
Daramy yi zaten 13 e aldılar aldıklarına bırakmazlar renktaş ve bu kadar çok gelen ve gidenin olacağı bir sezonda olmaz bence ama berke de katılıyorum almak gerekli yedeğe.

vetlesen 3m
solbakken 3m
claudinho 8m
mertmüldür 7m
kaanayhan 4m
moffi 10m
daramy 13m
elneny denayer free

yunus kerem 32m
marcao nelsson luyi 33m
mustafa cicaldau 12m
Bizim oyunculari satarken 2 kat bonservis yazmışsınız aldığınız oyuncular da yari fiyatından az bunu fm'de bile hile ile anca yapılabilir.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt