GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ekli dosyayı görüntüle 156735

Kerem - Marcao - Nelsson'un üçünü de aynı anda takımda tutacağımızı sanmıyorum illa ki içlerinden en az biri satılacaktır ama, üçünün de kaldığını varsayarsak; yunus + orta alana 3 takviye ile takım iskeleti oturur gibi. Zaten seneye Avrupa yok. Lig için gayet yeterli bir kadro olur.

Maalesef Kerem ve Yunus kanatlariyla sampiyonluk gelmez. Ortasahalar cok cok iyi olmali belki o zaman.. Ama genel olarak dogru noktalar belirtilmis. Ben yine de iyi bir sag acik (Kerem giderse sol acik) alinmasi kanaatindeyim. Ikisinden birini tercih edeceksem (yunus vs kerem) benim oy'um Kerem'den yana. Bir cit daha iyi.

kafa-dank.gif

Ekli dosyayı görüntüle 156735

Kerem - Marcao - Nelsson'un üçünü de aynı anda takımda tutacağımızı sanmıyorum illa ki içlerinden en az biri satılacaktır ama, üçünün de kaldığını varsayarsak; yunus + orta alana 3 takviye ile takım iskeleti oturur gibi. Zaten seneye Avrupa yok. Lig için gayet yeterli bir kadro olur.
Muhammed gitmeli bence. Marcaoyu satıp oraya bi yerli koymak şart. Bekleri tamamen değiltirip bi yerli bi yabancı yapmak lazım. Kaleyi de yerli yapmak lazım. Böyle bi kadroyla başlarsak bence sonu hiç iyi olmaz

Muhammed gitmeli bence. Marcaoyu satıp oraya bi yerli koymak şart. Bekleri tamamen değiltirip bi yerli bi yabancı yapmak lazım. Kaleyi de yerli yapmak lazım. Böyle bi kadroyla başlarsak bence sonu hiç iyi olmaz
orta saha ve On tarafta 1 turk olmali

Maalesef Kerem ve Yunus kanatlariyla sampiyonluk gelmez. Ortasahalar cok cok iyi olmali belki o zaman.. Ama genel olarak dogru noktalar belirtilmis. Ben yine de iyi bir sag acik (Kerem giderse sol acik) alinmasi kanaatindeyim. Ikisinden birini tercih edeceksem (yunus vs kerem) benim oy'um Kerem'den yana. Bir cit daha iyi.

bu takımın şampiyon olması mümkün ama orta sahanın gerçekten kaliteli olması lazım

ayrıca en az birinin de golcü olması lazım

ayrıca yunus ve keremle tempolu bir direkt oyun da şart

bu takımın şampiyon olması mümkün ama orta sahanın gerçekten kaliteli olması lazım

ayrıca en az birinin de golcü olması lazım

ayrıca yunus ve keremle tempolu bir direkt oyun da şart

Katiliyorum, ve ayni seyi yazdim :) Ortasahalar cok iyi olmali. Hepsi. Defansta bu kurguya cok uymuyor gibi (Omar'da PvA'da defansi sorunlu bekler). Yunus ve Kerem'de cok defansa yardim eden isimler degiller. Uzun vade de sorun olabilir (kart vs..)

Katiliyorum, ve ayni seyi yazdim :) Ortasahalar cok iyi olmali. Hepsi. Defansta bu kurguya cok uymuyor gibi (Omar'da PvA'da defansi sorunlu bekler). Yunus ve Kerem'de cok defansa yardim eden isimler degiller. Uzun vade de sorun olabilir (kart vs..)

işte orada da çözümüm 3lü oynamak

sadece ligde olacağımız için ortasahadaki hem ofansif hem defansif kalite savunmadaki görece zafiyeti düzeltebilir

bu lig ofansın şampiyon yaptığı bir lig

mus
ozan nellson marcao
transfer1 transfer2 transfer3 pva
yunus kerem
mohammed

transfer1: önden bozma kanat beki ferdi gibi moses gibi perisic gibi
transfer 2: melo tarzı
transfer 3: hamsik tarzı

işte orada da çözümüm 3lü oynamak

sadece ligde olacağımız için ortasahadaki hem ofansif hem defansif kalite savunmadaki görece zafiyeti düzeltebilir

bu lig ofansın şampiyon yaptığı bir lig

mus
ozan nellson marcao
transfer1 transfer2 transfer3 pva
yunus kerem
mohammed

transfer1: önden bozma kanat beki ferdi gibi moses gibi perisic gibi
transfer 2: melo tarzı
transfer 3: hamsik tarzı
Transfer 1 yine alınsın, alternatifi de Berkan Mahmut olsun isterim, orijini orta saha üstelik. Sezon başı hazırlık döneminde ışık vermişti. BJK ın sol kanadındaki kendisinden 1 yaş büyük Rıdvan' ın benzeri bir perfomans neden olmasın?..Boey; yaşı, fiziksel görünümü ve sezon başındaki girişken oyunuyla ümit verdi ama devamını getiremedi. Ne defansif, ne ofansif yönden güven vermekten uzak. Omar da kalır muhtemelen...

PVA nın alternatifi olarak da Kazımcan ismi geçiyor. Fazla izleyemedim, aklımda kaldığı kadarıyla ve profil olarak 3-4-3 de dörtlünün soluna uygun görünüyor...

Transfer 2 ve 3 Allah' ın emri zaten. 6 ve 8 numara yoksunluğundan muzdaripliğime dair başlık açmışlığım var!..

MM, eğer konuşulan rakamlara talibi varsa paketlenmeli; oraya daha 'net' bir adam lazım. Diagne' den pek bir beklentim yok, Gomis' e hiç bulaşmasaydık keşke. Yedeği de yerli olmalı; Umut Bozok' u, Kasımpaşa' nın transfer ettiği şartlarla transfer etmemek hata oldu...

Burak Elmastan daha beteri var mı derken Metin Öztürk daha da beter olacak gibi gözüküyor umarım çıkıp konuşmamış veya röportaj vermemiştir.

Taylan yerine 38 lik Gökhan inleri alsak ilk 5 e girerdik yaw nasıl bir eziyet çektik bu sene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt