Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.535
- 25.838
- 2.598
Bu nedir üstad
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu nedir üstad
Alıntı olmamıştı yeniden yazdımBu nedir üstad
Maliyeti ne bu kadronun?
Kulüp battı bu maaşlar ilelongstaff elneny 3erm maaş
denayer 2.5m maaş
ozan kira 1.5m maaş
savanier 4m bonservis 2.5m maaş
sörloth 2m kira 2m maaş
trazege 3m bonservis 2m maaş
Kulüp battı bu maaşlar ile
longstaff elneny 3erm maaş
denayer 2.5m maaş
ozan kira 1.5m maaş
sörloth 2m kira 2m maaş
O adamların maaşların çıkıyor olmak aynı maaşları vermeyi rasyonel kılmaz.muslera babel feguli arda yerine bunlara öderiz + adam satıcaz
üzülme alırlar size 1m avro civarındabaşakşehirli berkay özcan'ı ekibimize davet edelim
O adamların maaşların çıkıyor olmak aynı maaşları vermeyi rasyonel kılmaz.
Satacağın adamların yerine tekrar satabileceğin düşük maliyetli adamlar ile doldurmalısın ki bu çark dönsün.
Maliyet dediğim maaş Suat. Hedefin lig şampiyonluğuysa gelecek para sadece bahsettiğin iki futbolcunun parasını karşılar.sörloth ve ozanı kiralık dedim zaten , longstaff yunus yüksek paralara gidebilir trazege de arabistana vs satılma ihtimali var
ama elneny ve savanier gibi adamlar lazım 2 kalite şart
vergiler+ menajer ücreti dahil başlangıç maaliyeti toplam 50 milyon euro diyorsun.longstaff elneny 3erm maaş
denayer 2.5m maaş
ozan kira 1.5m maaş
sörloth 2m kira 2m maaş
vergiler+ menajer ücreti dahil başlangıç maaliyeti toplam 50 milyon euro diyorsun.
o kadar para harcayarak TS bile tutturdu ama seneye ne olur motz?cenk ergün'ün transferleri olmasa son 2 şampiyonluğu göremeyeceğimiz gerçeği ile yüzleşelim
kontrat sürelerini ve maaşları ayarlayamadığı aşikar ama gelen oyuncular tuttu büyük oranda
Ben de anlamadım ki halbuki kimseye zararım yok, polemikte yapmıyorum ama G. vermemi bekliyorlar ilginçSana niye böyle kin duyuyorlar hiç anlamıyorum.
Ayrıca %50 si BB ne gidiyor gelirlerinmarcao nelsson kerem 50m satılır zaten boşalan maaşlar da var

cenk ergün'ün transferleri olmasa son 2 şampiyonluğu göremeyeceğimiz gerçeği ile yüzleşelim
kontrat sürelerini ve maaşları ayarlayamadığı aşikar ama gelen oyuncular tuttu büyük oranda