Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haluk ve yancısı dediyse oluyordur büyük ihtimal son dönemde bilmedikleri nane yok bizim kulüpte.ay hadi inşallah
Link alalım beybiXeka bitmis galiba,twitter gece coşmuş
Bikac Galatasarayli hesap iste yav,degmez paylasmayaLink alalım beybi
Bence sampiyonluk sonrası horon tepince kendine gelmissinüstat beni kimseyi beğenmeyen biri olarak kafanızda canlandırıyorsunuz ama ben sevgi pıtırcığı bir insanım aslında![]()
5 adet dede hepsi 11 oyuncusu olmalı bence o bile az yedek de lazimgelmesini istediğim 2 adamdan biri. transfer isteyecektir 5 adet. satış olursa daha fazla
Rudi Garcia'yı mı istiyorsun?gelmesini istediğim 2 adamdan biri. transfer isteyecektir 5 adet. satış olursa daha fazla
Önemli olan takıntılı taraftarın istemesi benim dğl. Bana kalsa Okan da gelebilir.Rudi Garcia'yı mı istiyorsun?
Rivayetlere göre hamsi motz tüm gece trabzon kolbastısı oynamış ve hiç yorulmamışBence sampiyonluk sonrası horon tepince kendine gelmissin
Hee geldiği gün ''çaycı'',''çorbacı'' denmesin. Garcia kağıt üzerinde iyi hoca yetiştirdiği topçular kimler kanka?Önemli olan takıntılı taraftarın istemesi benim dğl. Bana kalsa Okan da gelebilir.
Dun sordum onu bende. Sozluge bakayim dedim biraz ama orada da bu konuyla ilgili çok az bilgi var. Sadece Hazard ismi ön plana çıkıyor.Hee geldiği gün ''çaycı'',''çorbacı'' denmesin. Garcia kağıt üzerinde iyi hoca yetiştirdiği topçular kimler kanka?
Öyleyse eğer hazır olmuş topçuları alıp, başarı kovalayacağız.Dun sordum onu bende. Sozluge bakayim dedim biraz ama orada da bu konuyla ilgili çok az bilgi var. Sadece Hazard ismi ön plana çıkıyor.
Bencede tamda olarak bu şekilde hareket etmeliyiz. Genç oyuncu ise sadece bir tane kanat forvet olmalı. Elimizdeki yunus, Hamza, baran, morutan, barış gibi genç ve isbyapabilicek oyuncularımız varÖyleyse eğer hazır olmuş topçuları alıp, başarı kovalayacağız.
Baran gitti. Hamza için erken daha.Bencede tamda olarak bu şekilde hareket etmeliyiz. Genç oyuncu ise sadece bir tane kanat forvet olmalı. Elimizdeki yunus, Hamza, baran, morutan, barış gibi genç ve isbyapabilicek oyuncularımız var
Baran gitti derkenBaran gitti. Hamza için erken daha.
Bartuğ ile karıştırdım. Baran'ı bilmiyorum ama bu çocuklar(Hamza ve Baran) bizden düşük bir seviyede önce denenmeli.Baran gitti derken