GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vecino daha önce diz sakatlığından 6 ay kaçırmış

bu sakatlıklar sıkıntılı. oyuncu bir daha eskisi gibi olmayabiliyor

1652277960319.webp

manu nemanja matic'i serbest bırakıyor
2 yıl işimizi görür. tam baba orta saha. işin hücum kısmında olmaz ancak orta sahanın gerisini komple kapatır ve kolay kolay da maç kaçırmaz

kendisine dair nacizane gorusumu ,bir diger baslikta eklemistim.

ekledigim mesajin oldugu *basligi bulamadim. ozetle; oyuncu kumas olarak iyi ,tipoloji olarakta. fakat sakatlk bazli durumlardan dolayi(ilgili baslikta belirttigim uzere..) alinmasini istemem sahsen.
Sakatlık durumu varsa eğer gelmemeli.

Raiola öteki dünyada bile çalışıyor
Mino Raiola'nın şirket adı yok. Transfermarkt'ta danışman firma Mino Raiola gözüküyor, hastayken ve şimdi kardeşi yönetiyormuş. Mendes-Gestifute tarzı bir durum olmadığı için böyle yazılmıştır herhalde, bugün yapılmış haber.

perde arkası nere mezarlık mı

ulan yalan haberin de adabı olması lazım

Bu maçta Nuri Şahin in de sahaya çıkıp futbolculuğa veda edeceği söyleniyor oynar heralde biraz.

33-34 yaşında hiçbir futbolcunun transfer edilmesini istemiyorum. Performansı düşmemiş olanı hem yüksek maaş, hem 3 yıllık kontrat ister. Gelecek sezondan beklentiyi düşük tutmak gereken, hele şampiyonun sonraki sezon direkt UCL ye katılamayacağı ortamda getirisi olmayacak risk almaya hiç gerek yok...Tutsa bile 1 yıl sonra yatışa geçmesi muhtemel adamlara bel bağlanılmasından bıktım usandım...

Şu Katar Youtube'a ne kadar para savuruyor acaba. Hangi video'yu açsam hep aynı Visit Qatar reklamı çıkıyor.

Adblock ve Popup Blocker niye kullanmiyorsun? Smartphone Browserlerde bile olmali. Yoksa bazen reklamlar bakacagin video'dan uzun oluyor.
Laptop'ta AdBlock kullanıyorum da telefonda YouTube uygulamasını kullandığım için orada mecbur reklama katlanıyoruz YouTube Premium almadığım için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt