- 1 Haziran 2015
- 27.979
- 19.510
- 2.148
vecino daha önce diz sakatlığından 6 ay kaçırmış
bu sakatlıklar sıkıntılı. oyuncu bir daha eskisi gibi olmayabiliyor
bu sakatlıklar sıkıntılı. oyuncu bir daha eskisi gibi olmayabiliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vecino iyi midir.?
Sakatlık durumu varsa eğer gelmemeli.kendisine dair nacizane gorusumu ,bir diger baslikta eklemistim.
ekledigim mesajin oldugu *basligi bulamadim. ozetle; oyuncu kumas olarak iyi ,tipoloji olarakta. fakat sakatlk bazli durumlardan dolayi(ilgili baslikta belirttigim uzere..) alinmasini istemem sahsen.
İyi kaleci bu arada.
Mino Raiola'nın şirket adı yok. Transfermarkt'ta danışman firma Mino Raiola gözüküyor, hastayken ve şimdi kardeşi yönetiyormuş. Mendes-Gestifute tarzı bir durum olmadığı için böyle yazılmıştır herhalde, bugün yapılmış haber.Raiola öteki dünyada bile çalışıyor
Muleka geldiğinden beri adamı taca attılar, almanın tam zamanıAlınması elzem olan yerli isim; Umut Bozok
5 milyon Euro çekmişlerAlınması elzem olan yerli isim; Umut Bozok
Şu Katar Youtube'a ne kadar para savuruyor acaba. Hangi video'yu açsam hep aynı Visit Qatar reklamı çıkıyor.
Laptop'ta AdBlock kullanıyorum da telefonda YouTube uygulamasını kullandığım için orada mecbur reklama katlanıyoruz YouTube Premium almadığım için.Adblock ve Popup Blocker niye kullanmiyorsun? Smartphone Browserlerde bile olmali. Yoksa bazen reklamlar bakacagin video'dan uzun oluyor.