GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5 milyon Euro çekmişler
MM ve Kerem iyi fiyata satılırsa 2.5-3 m verilir, alınabilecek daha iyi yerli başka forvet yok. FB mevcutları elden çıkarıp iki adet yabancı santrfor alacaktır, Serdar Dursun var yerli olarak. BJK ın bütçesi sınırlı olacak, Güven varken Umut' a 4-5 m vermeleri pek akıllıca olmaz; bize inat olsun diye verirlerse kendileri bilir. TS un düşüneceğini de sanmam. Başka kimse de o parayı vermez, bize vermezlerse KP da devam eder...

Bu adam nasil? Hep ülkenin en iyi takimlarindan birini calistirmis ve 4 takimin 3 tanesinde sampiyon olmayi becermis.

Kiev'de 3 senede 2 kere sampiyon ve 2 kere kupayi almis.

Macaristan'da 3 senede üst üste sampiyon olmus. Ve simdi Al Aini ilk senesinde sampiyon yapmis.

Al Ahli'de 2 puan yüzünden sampiyonluk gitmis. Adamin sözlesmesi bitiyor ve 4 takimda'da en az 2,08 puan ortalamasi basarmis.

sacha boey ve morutan'ın kiralanması hayırlı olur

ikisi de şampiyonluk mücadelesi verecek bir takımda direkt oynayacak durumda değiller

ilgili duyumun doğru olmasını ümit ediyorum.

Bu adam nasil? Hep ülkenin en iyi takimlarindan birini calistirmis ve 4 takimin 3 tanesinde sampiyon olmayi becermis.

Kiev'de 3 senede 2 kere sampiyon ve 2 kere kupayi almis.

Macaristan'da 3 senede üst üste sampiyon olmus. Ve simdi Al Aini ilk senesinde sampiyon yapmis.

Al Ahli'de 2 puan yüzünden sampiyonluk gitmis. Adamin sözlesmesi bitiyor ve 4 takimda'da en az 2,08 puan ortalamasi basarmis.
fener'de oynayan herif miydi bu

niye burdayız,niye burda bu kadar çok insanız?hepimizin Galatasarayın degerlerine ciddi zarar verildiği konusunda kuskuları var.Alper bey bana bakıyosunuz,bende size bakıyorum.Galatasarayda mart-nisan yoktur,ekim kasım yoktur.GALATASARAY TRANSFER NÖBETİ felsefesinde transfer hep vardır.Biz fikri hür,vicdanı hür,irfanı hür nöbetdaşlarız.biz transfer sihirbazı haldun üstünelin yolundan gelen insanlarız.baskanlık seçimini beklemeyiz,biz baskanlara el pençe divan durmayız.biz emile zola okumus insanlarız.sizi itham ediyorum.çözüm belli nöbet,nöbet,nöbet!
Muazzam

Yazılanlara baksan Sensibile italyada takım kurup geliyor - hey allaam ya.

Bir de şu Gattuso ismine tilt oldum - Torrent'ten ne eksisi ne fazlası olabilir misal , Euro vereceksin onada . O tarz düşünceler varsa getir Okan'ı ucuz TL maaşla devam et. Boş macera lüksümüz kalmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt