GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
8 yabancı devam edecekse 2,5 milyona isterim. Yine de kapalı savunmada oynayabilecek yabancı kanat almak şart.

Yunus'a 5 verip en az 10 milyona satarlar.
Seneye Morutan'a nasil davrandiysak aynisini Yunus'a da gostermeliyiz.

şu görüntüden kurtulmak için bir ofans hattı şart

aceb7cafdc0117083bb56a5749848377_width-600.jpg

8-9 tane oyuncu lazım Başkan lazım hoca lazım ne yapacağız lan biz?

8-9 tane oyuncu lazım Başkan lazım hoca lazım ne yapacağız lan biz?
Çok zor bir iş değil aslında.
Menajerlerle çalışıp bir miktar komisyon verip elden çıkarmak istediğin oyuncuları okutuyorsun. Okutamazdan bile kerem ve marcao bile yeter. Bu ikisine bu sene sağlam teklifler gelecektir 40 milyon civarı bekliyorum. Yarısını borca versen yarısıyla free+kiralık derken güzel takım kurarsın.
Biraz görmeyi bilmek lazım.

Misal düşen takımın yedek forveti senin as forvetlerinden daha çok gol atıyorsa orada düşüneceksin ben nasıl bir mallığa imza atmışım diye. Rize 200 bin Euro maaşla bunu yaparken sen 1.5 milyon Euro veriyorsun götünü kaldırsın diye bekliyorsun.

Çok zor bir iş değil aslında.
Menajerlerle çalışıp bir miktar komisyon verip elden çıkarmak istediğin oyuncuları okutuyorsun. Okutamazdan bile kerem ve marcao bile yeter. Bu ikisine bu sene sağlam teklifler gelecektir 40 milyon civarı bekliyorum. Yarısını borca versen yarısıyla free+kiralık derken güzel takım kurarsın.
Biraz görmeyi bilmek lazım.

Misal düşen takımın yedek forveti senin as forvetlerinden daha çok gol atıyorsa orada düşüneceksin ben nasıl bir mallığa imza atmışım diye. Rize 200 bin Euro maaşla bunu yaparken sen 1.5 milyon Euro veriyorsun götünü kaldırsın diye bekliyorsun.
çıkan adayların bunları yapabileceğine inanıyor musun ? ondan bahsediyorum.

Nuri Şahin İngiliz basınında.

Nuri Şahin: Eğer sadece iyi bir taktiğiniz varsa başarılı olamazsınız çünkü biz insanlarla çalışıyoruz ve onlar duygulara sahip. İyi günleri ya da kötü günleri olabiliyor, bu nedenle sadece taktik hiçbir işe yaramaz. Eğer sadece taktik üzerine olsaydı birçok maç berabere biterdi. Çünkü tüm teknik direktörlerin bir fikri var.

Aslanım benim. Torrent senden ders alsın. Sadece taktikmiş. Peh. Ne güzel anlatmış.

Nuri Şahin: Eğer sadece iyi bir taktiğiniz varsa başarılı olamazsınız çünkü biz insanlarla çalışıyoruz ve onlar duygulara sahip. İyi günleri ya da kötü günleri olabiliyor, bu nedenle sadece taktik hiçbir işe yaramaz. Eğer sadece taktik üzerine olsaydı birçok maç berabere biterdi. Çünkü tüm teknik direktörlerin bir fikri var.

Aslanım benim. Torrent senden ders alsın. Sadece taktikmiş. Peh. Ne güzel anlatmış.

Yav Pep bile diyor işin büyük kısmı oyuncuyu kafaca hazırlamaktır diye.

Yoksa herkesin taktiği var mevzu onu kabul ettirmek ve içselleşmesni sağlamakta

Bu işi yapan herkes bunu biliyordur zaten
Ama taktik disipline bağlı makina gibi takımla maçları çözebilirsin
Zaten skor geldikçe oyuncu motivasyonuda artacaktır
Danışıklı işler gibi duruyor

Nuri Şahin'in şu vizyonunu beğeniyorum, belki çok erken olabilir Galatasaray'ı çalıştırmak için ama günün birinde çok yakıştırıyorum Galatasaray'a Nuri Şahin'i

Hiçbir fikrine körü körüne bağlı değil, yeri gelir maç özelinde oynattığı oyuncuları değiştirir yeri gelir dizilişini değiştirir hatta maç özelinde takımının tüm oyun planını da değiştirir

Haji Wright ve Luiz Adriano'yu birlikte kullanması, Fernando'yu bir orkestra şefi gibi kullanması filan çok + kattı takımına. Gelecek sezon iyi takviyeler yapılırsa Antalya'da çok daha başarılı olacağına inanıyorum

çıkan adayların bunları yapabileceğine inanıyor musun ? ondan bahsediyorum.
Neden olmasın sadece doğru işi yapmak istesinler.
Sonuçta geçen seneye bakarsak terim gibi bir futbol aklıyla bu hale geldik.
Ülkenin en çok saygı duyulan ve başarılı olduğu iddia edilen scout ekibiyle oyuncular bulunuyor alınıyor ancak bir spor spikerinin yıllardır dillediği ve Kasımpaşaya menajer olunca ilk fırsatta getirdiği oyuncu kadar performans veremiyor.
Üzerine çıkalım, Rize'nin yedek forveti kadar oyuncu bulamıyorsun, adamdan vargas kadarını bulamıyorsun.
Antalya'dan Fernando.
Fenerin 2 milyona aldığı Koreli, 1.5 milyona alınan Yunan, 2 milyona alınan slazai. Menajerlerle çalışınca da düşük paralara iyi oyuncular alınabiliyor sonuçta.
Bu örnekler böyle böyle çoğaltılır.
Şimdi biz hariç bütün ligde keltoş monchi'ler çalışıyor da haberimiz mi yok.

Nuri Şahin'in şu vizyonunu beğeniyorum, belki çok erken olabilir Galatasaray'ı çalıştırmak için ama günün birinde çok yakıştırıyorum Galatasaray'a Nuri Şahin'i

Hiçbir fikrine körü körüne bağlı değil, yeri gelir maç özelinde oynattığı oyuncuları değiştirir yeri gelir dizilişini değiştirir hatta maç özelinde takımının tüm oyun planını da değiştirir

Haji Wright ve Luiz Adriano'yu birlikte kullanması, Fernando'yu bir orkestra şefi gibi kullanması filan çok + kattı takımına. Gelecek sezon iyi takviyeler yapılırsa Antalya'da çok daha başarılı olacağına inanıyorum
Ben kendi adıma erken falan olduğunu düşünmüyorum. Şu anda üst düzey takım kurabilecek bir başkan adayımız yok. Bu durumda Nuri'yi getirir, geleceği hedeflerim. Genç oyuncuları oynatabilecek -16 yaşında milli olup, Dortmund A'da 18 yaşında kaptanlık yapan biri-, kendini geliştirmeye çalışan, başarılı olmak isteyen bir isim. Hem genç oynatır, hem iyi teknik direktörlerle çalıştığı için taktik bilir, antrenman yaptırır vs. Şampiyonluğun bir numaralı favorisi olmayacaksak böyle bir isim daha mantıklı geliyor. Taraftar destek olur mu bilmiyorum ama benim gönlümden geçiyor. Başarısız da olsa sabır ederim. Antalya'da yaptığını yapabilirse zaten şampiyon yapar. Ben bu riski alırdım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt