Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
TALISCAYA VERIRIM ANCABizim 2 milyon üstü maaş vermemiz intihardır.. 2 milyon da müthiş bir fırsat transferi olur da ona verilir ancak..
Çok zor bir iş değil aslında.8-9 tane oyuncu lazım Başkan lazım hoca lazım ne yapacağız lan biz?
alınacak bi adam değil harbi, bu saatten sonra dikiş tutmaz o herifteOnyekuru büyük düşüş gösterdi, bedava vermeleri haricinde almam ben olsam.
çıkan adayların bunları yapabileceğine inanıyor musun ? ondan bahsediyorum.Çok zor bir iş değil aslında.
Menajerlerle çalışıp bir miktar komisyon verip elden çıkarmak istediğin oyuncuları okutuyorsun. Okutamazdan bile kerem ve marcao bile yeter. Bu ikisine bu sene sağlam teklifler gelecektir 40 milyon civarı bekliyorum. Yarısını borca versen yarısıyla free+kiralık derken güzel takım kurarsın.
Biraz görmeyi bilmek lazım.
Misal düşen takımın yedek forveti senin as forvetlerinden daha çok gol atıyorsa orada düşüneceksin ben nasıl bir mallığa imza atmışım diye. Rize 200 bin Euro maaşla bunu yaparken sen 1.5 milyon Euro veriyorsun götünü kaldırsın diye bekliyorsun.
Nuri Şahin İngiliz basınında.
Nuri Şahin: Eğer sadece iyi bir taktiğiniz varsa başarılı olamazsınız çünkü biz insanlarla çalışıyoruz ve onlar duygulara sahip. İyi günleri ya da kötü günleri olabiliyor, bu nedenle sadece taktik hiçbir işe yaramaz. Eğer sadece taktik üzerine olsaydı birçok maç berabere biterdi. Çünkü tüm teknik direktörlerin bir fikri var.
Aslanım benim. Torrent senden ders alsın. Sadece taktikmiş. Peh. Ne güzel anlatmış.
Nuri Şahin İngiliz basınında.
Nuri Şahin: Eğer sadece iyi bir taktiğiniz varsa başarılı olamazsınız çünkü biz insanlarla çalışıyoruz ve onlar duygulara sahip. İyi günleri ya da kötü günleri olabiliyor, bu nedenle sadece taktik hiçbir işe yaramaz. Eğer sadece taktik üzerine olsaydı birçok maç berabere biterdi. Çünkü tüm teknik direktörlerin bir fikri var.
Aslanım benim. Torrent senden ders alsın. Sadece taktikmiş. Peh. Ne güzel anlatmış.
Neden olmasın sadece doğru işi yapmak istesinler.çıkan adayların bunları yapabileceğine inanıyor musun ? ondan bahsediyorum.
Ben kendi adıma erken falan olduğunu düşünmüyorum. Şu anda üst düzey takım kurabilecek bir başkan adayımız yok. Bu durumda Nuri'yi getirir, geleceği hedeflerim. Genç oyuncuları oynatabilecek -16 yaşında milli olup, Dortmund A'da 18 yaşında kaptanlık yapan biri-, kendini geliştirmeye çalışan, başarılı olmak isteyen bir isim. Hem genç oynatır, hem iyi teknik direktörlerle çalıştığı için taktik bilir, antrenman yaptırır vs. Şampiyonluğun bir numaralı favorisi olmayacaksak böyle bir isim daha mantıklı geliyor. Taraftar destek olur mu bilmiyorum ama benim gönlümden geçiyor. Başarısız da olsa sabır ederim. Antalya'da yaptığını yapabilirse zaten şampiyon yapar. Ben bu riski alırdım.Nuri Şahin'in şu vizyonunu beğeniyorum, belki çok erken olabilir Galatasaray'ı çalıştırmak için ama günün birinde çok yakıştırıyorum Galatasaray'a Nuri Şahin'i
Hiçbir fikrine körü körüne bağlı değil, yeri gelir maç özelinde oynattığı oyuncuları değiştirir yeri gelir dizilişini değiştirir hatta maç özelinde takımının tüm oyun planını da değiştirir
Haji Wright ve Luiz Adriano'yu birlikte kullanması, Fernando'yu bir orkestra şefi gibi kullanması filan çok + kattı takımına. Gelecek sezon iyi takviyeler yapılırsa Antalya'da çok daha başarılı olacağına inanıyorum