GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Feghouli ye bakınca kaptan zayıfmış aslında.
9D925A49-D0D0-46B5-8922-F2468A535D1E.webp

Ben kendi adıma erken falan olduğunu düşünmüyorum. Şu anda üst düzey takım kurabilecek bir başkan adayımız yok. Bu durumda Nuri'yi getirir, geleceği hedeflerim. Genç oyuncuları oynatabilecek -16 yaşında milli olup, Dortmund A'da 18 yaşında kaptanlık yapan biri-, kendini geliştirmeye çalışan, başarılı olmak isteyen bir isim. Hem genç oynatır, hem iyi teknik direktörlerle çalıştığı için taktik bilir, antrenman yaptırır vs. Şampiyonluğun bir numaralı favorisi olmayacaksak böyle bir isim daha mantıklı geliyor. Taraftar destek olur mu bilmiyorum ama benim gönlümden geçiyor. Başarısız da olsa sabır ederim. Antalya'da yaptığını yapabilirse zaten şampiyon yapar. Ben bu riski alırdım.
Ana tema olarak kesinlikle katılıyorum ama biliyoruz ki, olası en doğru işleri de yapsa, yetersiz kadro-olmayan bütçe gibi aşılması zor gerçek mazeretlerin hiçbirisi kabul edilmeyecek, 3-4. olmak fiyasko sayılacak ve şartlar uygun olduğunda çok başarılı olabilecek bir futbol adamı boş yere yıpranacak, belki bir daha kulübün kapısından geçemeyecek/geçmek istemeyecek noktaya gelecek. Aynı durum Okan veya gelecek olası yerli-yabancı başkası için de geçerli. Giderek FB leştik dediğim şey tam da bu. 14 yıl şampiyon olamamış Galatasarayı taraftarı olarak yaşamış biriyim...

''İsmail Kartal FB yi uçurdu, Torrent ile değişen bir şey olmadı!'' kolaycılığının benzerini muhtemel görüyorum. Diğer mevkiiler eşdeğer diyelim; FB nin kullandığı kullanmadığı 10 adet orta saha oyuncusunun her biri, bizim zar zor 5-6 diyebileceğimiz orta saha oyuncularının her birinden daha kaliteli değilmiş sanki?!..

Kim başkan olursa olsun, TD olarak kimi getirirse getirsin, önümüzdeki sezonun, sonraki yılları kurtarmak adına ''Sabırla yeniden yapılanma sezonu'' olarak değerlendirilmesi gerekiyor. İşler koşulların çok ötesinde olumlu gitmezse, camia olarak bu olgunluğun gösterilemeyeceğinden neredeyse eminim maalesef. Umarım çok doğru hamlelerle bu kaotik dönem olası en çabuk şekilde ve az hasarla atlatılabilir...

Sözlükte paylaşmışlar. İnceleyecek olursak;
-Gustavo için 270.000 € fesih bedeli ödenmiş.
-Yedlin'e 850.000 € fesih bedeli ödenmiş.
-Diagne için 2,2 milyon € fesih bedeli ödenmiş.
-Eyüp'te -eğer aynlış görmüyorsam- Oğulcan için 1,5 milyon €; Sekidika için 1 milyon € satın alma opsiyonu var. Bu kıyağı yaparlarsa 2. takımım olabilirler.

Sözlükte paylaşmışlar. İnceleyecek olursak;
-Gustavo için 270.000 € fesih bedeli ödenmiş.
-Yedlin'e 850.000 € fesih bedeli ödenmiş.
-Diagne için 2,2 milyon € fesih bedeli ödenmiş.
-Eyüp'te -eğer aynlış görmüyorsam- Oğulcan için 1,5 milyon €; Sekidika için 1 milyon € satın alma opsiyonu var. Bu kıyağı yaparlarsa 2. takımım olabilirler.
Fesih bedeli dedikleri maaşları gibi gözüküyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt