GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben anlamıyorum yav.

Trabzon stadında kutlama yapıyrosun kupa alıyorsun ama maçın istanbulda - altay ile .. bunlar nasıl işler. Maç dışında kupa takdimleri.

Medyada sürekli seyyar satış noktası vurguları forma vs alınsın edilsin diye. Bu kadar abartı iyi değil , hayra alamette değil.

Ben anlamıyorum yav.

Trabzon stadında kutlama yapıyrosun kupa alıyorsun ama maçın istanbulda - altay ile .. bunlar nasıl işler. Maç dışında kupa takdimleri.

Medyada sürekli seyyar satış noktası vurguları forma vs alınsın edilsin diye. Bu kadar abartı iyi değil , hayra alamette değil.
Istanbul da niye oynanıyor bu maç o ilginc. Amaç tahrik etmek mi

Istanbul da niye oynanıyor bu maç o ilginc. Amaç tahrik etmek mi
Güya kale direğine kadar talan ettiler ya bunlar Antalya maçında- ama maşallah kutlamalar için epey çalışmışlar.

Bence tamamen siyasi destekli etkilnlikler vs ile maksimum gelir elde etmeleri sağlanıyor . heralde 1 tanesi garantileneceği maç için organize sonra istanubl derbi günündeki kutlama- kendi stadlarındaki 350 TL min. bileti olan kutlamalar - şimdi tekrar olimpiyat stadında maksmum kapasitede doldurma.

Toplasan 4 kutlama - hepsinde forma satışı vs var .

yani hiç efendi haller değil. Şampiyon olursun kupanı alırsın , törenini düzenlersin biter bu iş. Fener bile olsa 1 akşam cadde kitlenir o kadar biter misal.

Sampiyonluk macinda 40 bin kisi sahaya dalip disko amacli kullandiklari icin stadyumda cimen falan kalmamis diyorlar. O yuzden TFF maci Istanbul'a almis.
Yav istanbul harici baska sehir yokmuymuş.
Olay maç yapabilmekse türkiyede 30 bin kişilik 20 tane stad var.
Ayrıca altayın sahasında tapabilirlerdi maçı kimse de sallamazdı.
Toplumun dinamiklerini tahrik edici işler oluyor bunların hiç biri masum hareketler değil.

bir takım düşünün uefa kupasına tesadüf diycek, 2006 şampiyonluğuna maç çok durmuştu fln diyecek, şaibe teşebbüsünde bulunup suçu fetöye atacak, polisle savaşıp suçu yine fetöye atıcak, 2014te şamp olunca hepsini unutup 8 yıl şamp olamayınca hatırlıycak, 1930lardan şamp için ağlayacak, pankarta bayrağa var operatörüne beinsports çalışanına kadar her boka dk başı ağlayacak milleti birbirine düşman edecek sonra efendim olay çıktı takipçisiyiz. S. lan ordan şerefsiz

bir takım düşünün uefa kupasına tesadüf diycek, 2006 şampiyonluğuna maç çok durmuştu fln diyecek, şaibe teşebbüsünde bulunup suçu fetöye atacak, polisle savaşıp suçu yine fetöye atıcak, 2014te şamp olunca hepsini unutup 8 yıl şamp olamayınca hatırlıycak, 1930lardan şamp için ağlayacak, pankarta bayrağa var operatörüne beinsports çalışanına kadar her boka dk başı ağlayacak milleti birbirine düşman edecek sonra efendim olay çıktı takipçisiyiz. S. lan ordan şerefsiz
Aynen her şampiyonluğumuzu bir kulp buldular. 2006 da anelkanin eli filan görmezden gelindi

Aynen her şampiyonluğumuzu bir kulp buldular. 2006 da anelkanin eli filan görmezden gelindi

o adi hakem hala hakemlik yapıyor bizim kasımpaşa maçında vardaydı penaltı için çağırmadı hakemi. olayın üstünden 15 sene geçmiş hala piyasada. fb aleyhine yapsa ülkeden sürülürdü

Campos kaçmış ya lan.
Kardeş aldıklarını geri sal ne anladım o işten bir tane oyuncuyu pazarlayama, bir tane adam gibi oyuncu getirteme. Sportif direktör çak onun maaşı ödensin.
Böyle güzel lan senede 3-4 tane böyle keriz takım bulsan 5-10 milyon euro indirir arada ülkeler arası gezer vlog falan çekersin.

Herif ismailin bir sezonda kurtardigi kadar top kurtardı. 5 tanesi üstüne geldi falan tamam ama bizimki üstüne geleni içeri atan kaleci.
Yazık yav vallahi yazık. Şu takımda sırf türk.diye duran 15 tane futbolcu var ilk temizlik bunlarla başlamalı.

IMG_0683.webp

Çalmışlar..

Babel’in telefonunu elinden alın

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt