GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Simdi tff1lig de normal sezon bitti playoff oynanacak. Bizim jesse ve ogulcan playoff bitene kadar orda mi yoksa kira kontratlari ciktimi sezon bitince?

kirmizi kartlar havada ucacak gibi
Maç Eryaman Stadındaydı Ankara'da. Gittim. 120 dakika oynandı penaltılara gitti. 120 dakikada 4 atak var. 2 şer karşılıklı. Hiç ofsayt olmadı hiç sertlik olmadı. Penaltılarda her zamanki gibi sonradan giren oyuncu kaçırdı. Sadece mersinin sol beki baya iyi oynadı adı Aslanmış. Gördüğüm en kötü 3. maç falandı.

Sosyal medyada Torrent kalsın diyenlerin profiline bi göz attım da Fb'yi falan takip edenler var :D Bazılarının da konumu Hollanda ve tweetleri bot içeriğine benziyo :D

Maç Eryaman Stadındaydı Ankara'da. Gittim. 120 dakika oynandı penaltılara gitti. 120 dakikada 4 atak var. 2 şer karşılıklı. Hiç ofsayt olmadı hiç sertlik olmadı. Penaltılarda her zamanki gibi sonradan giren oyuncu kaçırdı. Sadece mersinin sol beki baya iyi oynadı adı Aslanmış. Gördüğüm en kötü 3. maç falandı.

Gercekten cok kötüydü mac. Iki takimi da ilk kez izledim ama pas veremiyorlar sut cekemiyorlar taktik yoktu.

Su an oynanan mac da öyle olacak gibi. En azindan daha sert mac oynaniyor.

futbola doyamayan üyeler icin:

Kanal On6'da 20de Tarsus Idman Yurdu - Karacabey Belediyespor playoff yari final maci var

bizim Abdussamed maalesef sakatliktan dolayi oynamiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt