Ali Çelebi
Kırmızı Üye
yarin Hopaspor - Arnavutkoy
Carsamba Iskenderun - Igdir
maclari var
Iskederun'da bizim Metehan oynuyor !
İskenderun’un hoca riekerinkti sanırsam
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
yarin Hopaspor - Arnavutkoy
Carsamba Iskenderun - Igdir
maclari var
Iskederun'da bizim Metehan oynuyor !
İskenderun’un hoca riekerinkti sanırsam
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
@Can BÜYÜK kanka yeni görüyom gözün aydın

Maç Eryaman Stadındaydı Ankara'da. Gittim. 120 dakika oynandı penaltılara gitti. 120 dakikada 4 atak var. 2 şer karşılıklı. Hiç ofsayt olmadı hiç sertlik olmadı. Penaltılarda her zamanki gibi sonradan giren oyuncu kaçırdı. Sadece mersinin sol beki baya iyi oynadı adı Aslanmış. Gördüğüm en kötü 3. maç falandı.kirmizi kartlar havada ucacak gibi
Bazılarının da konumu Hollanda ve tweetleri bot içeriğine benziyo 
inşallah benimkine denk gelmezsinSosyal medyada Torrent kalsın diyenlerin profiline bi göz attım da Fb'yi falan takip edenler varBazılarının da konumu Hollanda ve tweetleri bot içeriğine benziyo
![]()
Yav normal atanlara lafım yokinşallah benimkine denk gelmezsin
Bi baksan anlarsın bazılarının tweetleri bot tweeti gibi..ft de de var aynısı la. Bir taraf çok fazla abartıyorsa zaten hemen şikayet ediyorum. İster ft olsun ister domeYav normal atanlara lafım yokBi baksan anlarsın bazılarının tweetleri bot tweeti gibi..
Aynen var ama ben sadece Torrentli bot tweetleri şikayet ediyorumft de de var aynısı la. Bir taraf çok fazla abartıyorsa zaten hemen şikayet ediyorum. İster ft olsun ister dome

torrentle devam tt olmuş.Aynen var ama ben sadece Torrentli bot tweetleri şikayet ediyorum![]()
Botlar iyi çalıyoşumuş diyelimtorrentle devam tt olmuş.

maaşlarını yeni hesaba geçtikBotlar iyi çalıyoşumuş diyelim![]()
Maç Eryaman Stadındaydı Ankara'da. Gittim. 120 dakika oynandı penaltılara gitti. 120 dakikada 4 atak var. 2 şer karşılıklı. Hiç ofsayt olmadı hiç sertlik olmadı. Penaltılarda her zamanki gibi sonradan giren oyuncu kaçırdı. Sadece mersinin sol beki baya iyi oynadı adı Aslanmış. Gördüğüm en kötü 3. maç falandı.
Yaziklar olsunAynen var ama ben sadece Torrentli bot tweetleri şikayet ediyorum![]()
futbola doyamayan üyeler icin:
Kanal On6'da 20de Tarsus Idman Yurdu - Karacabey Belediyespor playoff yari final maci var
bizim Abdussamed maalesef sakatliktan dolayi oynamiyor
futbola doyamayan üyeler icin:
Kanal On6'da 20de Tarsus Idman Yurdu - Karacabey Belediyespor playoff yari final maci var
bizim Abdussamed maalesef sakatliktan dolayi oynamiyor