GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
of

Dün akşam yapılan antrenmandaki çift kale maçta arka adalesinde ağrı hisseden ve bugün yapılan tetkiklerinin ardından sol üst arka adale grubunda ikinci derece zorlanma, kısmi yırtık ve kanama tespit edilen Sacha Boey’in tedavisine başlandı.
.
5de421ef0f254428e07b56c0.webp

babel gönderip ribery alsaydık yaş maş bakmazdım herif milanlıları patates etmiş geçen sezon. arda gircene bu girerdi. hem kerem ve barış içinde mütiş olurdu
GSC yaşlı dedi, performans vermez dedi....

Bayern daki Robbery Tandemi ne manyakti be

Teknik Direktör Şenol Güneş, kamuoyu tarafından sürekli önüne yabancı konusunun da getirildiğini ve bundan rahatsızlık duyduğunu belirtti, "Karadağ maçı bitmiş hemen ne alakası varsa yabancı sayısı ile ilgili tartışmalar başladı. Sayı değiştiği için bu sonucun alındığını bile söyleyen çıktı. Ne alakası var, bu maçla yabancı sayısının... Bu durum bile bizi hedef göstermek için kullanılıyor. Siz de iyi biliyorsunuz ki 8+3'e ben de karşı çıktım. Önerim 12'den itibaren kademeli düşüştü" dedi.
"Benim hedefim Dünya Kupası sonrası görevi bir başkasına bırakmaktı. Aslında bu yönde de hazırlıklarım vardı. Bazı isimleri kendim hazırlamak istiyordum. Ama bir kulüpçülüktür gidiyor. Altay'ı oynatıyorum Trabzonlular ayağa kalkıyor, Uğurcan kaleye geçiyor bu kez Fenerbahçeliler tepki veriyor. Türk futboluna bu kadar zarar veren, taraftar, yönetici ve medyanın olduğu bir ortamda bu çocukları milli çatı altında birleştirmek inanın başlı başına bir iş."
IMG_1245.webp

irfan
boey denayer marcao pva
asunçao gedson
barış cicaldau kerem
halil​

seneye sözleşmesi bitenler:
babel
fegh
arda
luyindama
feghouli
atalay babacan
fatih öztürk
ismail çipe
berk balaban

opsiyonlu kiralıklar:
halil dervişoğlu
mustafa muhammed
gustavo asunçao

elimizdeki olacak oyuncular / (kiralıktan dönenler dahil):

GK:
Muslera, / Okan, Batuhan

STP:
Nelsson, Marcao, Alparslan, Işık Kaan, / Emin, Gökay, Ozornwafor

SĞB:
Boey, Yedlin, Omar

SLB:
PVA, Ömer Bayram, / EmreT, Süleyman Luş

Gustavo, Taylan, Berkan, Cicaldau, Morutan, Aytaç / Akbaba, Abdussamed, Erkan

SĞK:
EmreK, Oğulcan, / Yunus, Jesse

SLK:
Kerem, Barış Alper

ST:
Diagne

* kiradan dönecek oyunculardan kaleci Okan dışında, kadroya girebilecek bir oyuncu olacağını sanmıyorum. yine kiralanır/ya da gönderilir bu oyuncular. zaten çok maliyetli de değiller.

* seneye neredeyse bütün yüklerden kurtulacağız. maaş yükü inanılmaz seviyede az olacak gibi.

* luyindama'nın sözleşmesini sezon içinde uzatmak lazım diye düşünüyorum.

* asuncao'nun opsiyonu kullanılır, mustafa'nın opsiyonu kullanılır (belki kullanılıp-satılır), hall için yine büyük uğraş vereceğiz gibi.

* yine seneye, ilk onbir için iki transfer yeterli gözükecek gibi. yine gedson :d + bir adet sağ ön hücum oyuncusu. (mustafa satılırsa, santrfor bir de)

* yedek sağ bek, yedek sol bek, boey, asunçao gibi genç ucuz ve potansiyelli oyunculardan rahat rahat yapılailir.

yani özetle seneyeki transfe nöbetinde olacakları şimdiden söyleyeyim.

-mustafa, halil ve asunçao opsiyon nöbeti.
-gedson ve sağ ön hücumcu nöbeti.
-yedek scout sağ/sol bek nöbeti.
-mustafa giderse, santrafor nöbeti.

* kiradan dönecek oyunculardan kaleci Okan dışında, kadroya girebilecek bir oyuncu olacağını sanmıyorum. yine kiralanır/ya da gönderilir bu oyuncular. zaten çok maliyetli de değiller.

* seneye neredeyse bütün yüklerden kurtulacağız. maaş yükü inanılmaz seviyede az olacak gibi.

* luyindama'nın sözleşmesini sezon içinde uzatmak lazım diye düşünüyorum.

* asuncao'nun opsiyonu kullanılır, mustafa'nın opsiyonu kullanılır (belki kullanılıp-satılır), hall için yine büyük uğraş vereceğiz gibi.

* yine seneye, ilk onbir için iki transfer yeterli gözükecek gibi. yine gedson :d + bir adet sağ ön hücum oyuncusu. (mustafa satılırsa, santrfor bir de)

* yedek sağ bek, yedek sol bek, boey, asunçao gibi genç ucuz ve potansiyelli oyunculardan rahat rahat yapılailir.

yani özetle seneyeki transfe nöbetinde olacakları şimdiden söyleyeyim.

-mustafa, halil ve asunçao opsiyon nöbeti.
-gedson ve sağ ön hücumcu nöbeti.
-yedek scout sağ/sol bek nöbeti.
-mustafa giderse, santrafor nöbeti.
Yunustan benım beklentım var halen Adana da bu sene ıyı performans beklıyorum.

Bu genç takıma Bakesatas gibi bir adam çok iyi olurdu.Mücadeleci,hırslı,teknik ve çok iyi duran top kullanıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt