- 6 Eylül 2014
- 94.929
- 65.542
- 4.608
Cicaldunun 25 metreden golü varTrabzon maçından çok ümidim yok ama Morutan aklıma gelince bi acaba diyorum, sağı solu belli olmaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cicaldunun 25 metreden golü varTrabzon maçından çok ümidim yok ama Morutan aklıma gelince bi acaba diyorum, sağı solu belli olmaz.
Cumartesi aksam geliyor yaziyor mac pazar. Macta iyice sicsin da sende evinde dinlenerek yorum yazarsin buraya

Halil olsun forvette bu mactaMuslera
Luyi-Alpaslan-Nellson
Yedlin-Berkan-assunçao-cica-pva
Kerem-mostafa
Ortada Berkanin oynamasi taraftariyimMuslera
Nellson-alpslan-luyi
Yedlin-assunçao-taylan-pva
Morutan-kerem
Halil
Scout transferleri için diyorum berghuis isco stanciu bunlar zaten önemli oyuncularKolpa
Cica yerine ilk tercihi iscoydu,stanciu var bide onu bilmiyorum
Morutan yerinede berghuismiş ilk tercihi ghezzal var bide onuda bilmiyorum öncelik sırasını
Aasuncaoda ilk değil gedsonun alternatifiymiş görünen
Nelson olabilir belki bide boey
www.instagram.com
Başkanım şenorun kelleyi alarak başladı, peşine soydan ve kel Nihat var, en son kimin gideceğini de söylemeye gerek yokBirazda iliklerimize kadar ıslanalım
Giriş Yap • Instagram
Instagram'a tekrar hoş geldin. Arkadaşlarının, ailenin ve tüm dünyadan ilgi alanların hakkındaki Sayfaların çekip paylaştığı fotoğrafları ve videoları görmek için kaydol.www.instagram.com
tweetler gercek hemen silmisBöyle gsli olmaz faketir