GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boey gittiğine göre ts maçında 3-5-2 çıkmakta fayda var. Yedline 4 savunmada hiç güvenmiyorum

babel gönderip ribery alsaydık yaş maş bakmazdım herif milanlıları patates etmiş geçen sezon. arda gircene bu girerdi. hem kerem ve barış içinde mütiş olurdu

Gerçekten 1-2 yıldır üzerimizde acayip bir uğursuzluk var hiçbir işimiz rast gitmiyor..

Ligde 3 maç oynadık bu sezon..İlk maçımızda kendi oyuncumuz takım arkadaşına saldırdı,diğer maçta takımın en iyi oyuncusunun tuvaleti geldi diye maçtan çıktı..Olabilecek en absürd olaylar bizi buldu 3 haftada..

Daha önce hiç sakatlanmayan oyuncunun adale gitti,genç oyuncumuzun eli kırıldı..

2019 yazından beri uğursuzluk konusunda fenerleştik resmen..

Biz nasıl toplam 4 milyona alıyoruz ozaman? Bu işte bir gariplik var.
Geçen sene vermişler ama sonra başka birini getirmişler. Bu yüzden bu sene talip olmamışlar. Vole de mi nerede denk geldi. Oradan hatırladığım kadarı ile söylüyorum.

Boey baris feg bu hafta yok demek. Boeyin sakatligi nekadar surer? Lazio macida kesin kacirir. Hic iyi olmadi bu

Ergin aslan baya mantıklı adam. ilk defa böyle beşiktaşlı goruyorum

Gerçekten 1-2 yıldır üzerimizde acayip bir uğursuzluk var hiçbir işimiz rast gitmiyor..

Ligde 3 maç oynadık bu sezon..İlk maçımızda kendi oyuncumuz takım arkadaşına saldırdı,diğer maçta takımın en iyi oyuncusunun tuvaleti geldi diye maçtan çıktı..Olabilecek en absürd olaylar bizi buldu 3 haftada..

Daha önce hiç sakatlanmayan oyuncunun adale gitti,genç oyuncumuzun eli kırıldı..

2019 yazından beri uğursuzluk konusunda fenerleştik resmen..
Feneri yendik kadikoyde bütün ugursuzluklari üstümüze sıçradı. Laneti üstümüze mi aldık nedir

20210909_212545.webp

Milletin sakatlari devre arasında iyileşiyor bizse maçlar başlarken sakat veriyoruz maşallah nazar değmesin

Hedef 23 değil hedef sakatlanmamak olmalı bu sezon sakatlık olmazsa rahat şampiyon oluruz zaten maşallah dediğimiz 3 gün yaşıyor kem göz var takımın üstünde nazar var

Lan bu irfancan sezonun yarısını kapatmanın mıydı?
Nasıl dönebiliyor bu kadar erken. Bizimkiler mi sorunlu anlamıyorum ki

Geldik dediğime şimdi. O +6 oyuncu bu durumlar için transfer edilmeli. Birbirinin muadili ucuz oyuncular alacaksın koyacaksın takıma hem rekabet olacak hemde sakatlıkta kullanırsın.
Gereksiz kalabalık var takımda.

Trabzon maçından çok ümidim yok ama Morutan aklıma gelince bi acaba diyorum, sağı solu belli olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt