Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.015
- 73.575
- 5.188
Boey gittiğine göre ts maçında 3-5-2 çıkmakta fayda var. Yedline 4 savunmada hiç güvenmiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boey gittiğine göre ts maçında 3-5-2 çıkmakta fayda var. Yedline 4 savunmada hiç güvenmiyorum
Fatih oynasin o vakit
Geçen sene vermişler ama sonra başka birini getirmişler. Bu yüzden bu sene talip olmamışlar. Vole de mi nerede denk geldi. Oradan hatırladığım kadarı ile söylüyorum.Biz nasıl toplam 4 milyona alıyoruz ozaman? Bu işte bir gariplik var.
Cumartesi aksam geliyor yaziyor mac pazar. Macta iyice sicsin da sende evinde dinlenerek yorum yazarsin burayaGit dinlen.
Feneri yendik kadikoyde bütün ugursuzluklari üstümüze sıçradı. Laneti üstümüze mi aldık nedirGerçekten 1-2 yıldır üzerimizde acayip bir uğursuzluk var hiçbir işimiz rast gitmiyor..
Ligde 3 maç oynadık bu sezon..İlk maçımızda kendi oyuncumuz takım arkadaşına saldırdı,diğer maçta takımın en iyi oyuncusunun tuvaleti geldi diye maçtan çıktı..Olabilecek en absürd olaylar bizi buldu 3 haftada..
Daha önce hiç sakatlanmayan oyuncunun adale gitti,genç oyuncumuzun eli kırıldı..
2019 yazından beri uğursuzluk konusunda fenerleştik resmen..