GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Larsenle rosierle oyalandık boey geldi

Kaanla tangangayla oyalandık nelsson geldi

Alioskiyle ruiyle morenoyla oyalandık pva geldi(pva da çok dillenmişti gerçi ama en azından tek isim değildi)

Stanciuyla oyalandık cicaldu geldi

Mendyle elnenyle diawarayla oyalandık assunçao geldi

Berghuisle ghezzalle oyalandık morutan geldi

Barış,berkan,halil yerli oldukları ve aleni istediğimiz için saklayamazdık zaten

Boey,nelson,cica,morutan ve assunçaonun nerdeyse hiç gündemde olmadan aniden bitmesi,transferlerin arapsaçına dönmemesi beni baya memnun etti

Oyalandık dediğim isimlerin bazılarını istemişte alamamış olabiliriz ama bazılarınıda çıkarlarımız için kullandığımız çok bariz

Transferde şu yönetim anlayışına 2016dan beri sahip olsaydık dembele,haaland,delaney,meunier ve bunun gibi adamların hepsi olmasada bazılarını kesin alırdık ve şl falan varken çok iyi değerlendirebilirdik

of

Dün akşam yapılan antrenmandaki çift kale maçta arka adalesinde ağrı hisseden ve bugün yapılan tetkiklerinin ardından sol üst arka adale grubunda ikinci derece zorlanma, kısmi yırtık ve kanama tespit edilen Sacha Boey’in tedavisine başlandı.

48d04a42c472427781dd919fb2577134.jpeg

dakka bir gol bir ilk zorlanmaya sakatlık yaşamış eleman saraççiye bağlamaz umarım kanadı tamamen kullanan bir bek için özgüven sorunu oluştuabilir bu durum

Alpaslan sag bek oynasın, yedlin oynamasin da.

Denilene göre cica morutan ve nelsson birinci tercihmis boey yerine önce kenny teteye gidilmiş o olmayınca boey gelmiş

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kolpa

Cica yerine ilk tercihi iscoydu,stanciu var bide onu bilmiyorum

Morutan yerinede berghuismiş ilk tercihi ghezzal var bide onuda bilmiyorum öncelik sırasını

Aasuncaoda ilk değil gedsonun alternatifiymiş görünen

Nelson olabilir belki bide boey

Lanet girsin ya kimi övsek sakatlanıyor bu ne arkadaş.

Şu milli aralar kadar gıcık bise yok. Milli takimlar da kapatilmali. Kimsenin milli mac izledigi de yok

marcao sarılırken pek icten sarılmamıs ama sonrasında duygulandıgı gözlerinden anlasılıyor ilginc bi durum
Ozur dılemek de kolay bır davranıs degıl her zaman buyukluktur erdemlıktır onemlı olanın olayın tekrarlanmaması olayı cok uzatmamak lazım her ıkı oyuncu da bızım degerımız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt