GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav bu transfermarkt 'ı kafaya takan bir Türk taraftarı var sanırım, hayır Transfermarkt öyle bir piyasa değeri yazdı diye ne oluyor ki ? Nelsson 'a 3,5 mil.€ piyasa değeri yazmışlar haydi al alabiliyorsan Nelsson 'u 3,5 mil.€ 'ya veya atıyorum Ghezzal 'ın piyasa değerini 12 mil.€ yazmışlar kim 12 mil.€ bonservis verir 30 yaşına gelmiş Ghezzal 'a ? onlar 12 mil.€ yazdı diye ne oluyor onu anlamıyorum, Abdülkadir Ömür senelerdir futbol oynamıyor 8,5 mil.€ piyasa değeri var kim 8-9 mil.€ bonservis öder ki Abdülkadir 'e şu haliyle

Takmayın bu kadar kafaya

Barış Alper sakatlıktan dönünce ön üçlüyü kerem Halil barış yapıp orta sahayı Gustavo cica morutan yapsak hücum gücümüz bence çok artar zorluk derecesi yüksek maçlarda Berkan girer barış yerine morutan kanata geçer

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Barış Alper sakatlıktan dönünce ön üçlüyü kerem Halil barış yapıp orta sahayı Gustavo cica morutan yapsak hücum gücümüz bence çok artar zorluk derecesi yüksek maçlarda Berkan girer barış yerine morutan kanata geçer

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben hocanın normal şartlarda Morutanı forvet arkasında 10 numara gibi serbest oynatacağını düşünüyorum, kanatlarda aynı perfromansı gösteremeyebilir.
Gedson transferi olmadığı için Cica'yı ise merkeze çeker artık geri kalanlardan biri de yanında oynar.

Transfermarkt'ın Trabzonlu admini harbiden manipülasyon yapıyor. Mesela Serkan Asan 3 milyon euro. Daha genç ve milli tjkli Rıdvan 2 milyon. En bariz örneği. Bizle Fener'in de çoğu oyuncusunun değerleri genelde düşürülüyor.
Bize gelen her oyuncunun değerini düşürüyorlar. Net manipülasyon yapılıyor. Anadolu'dan bir büyük klube gelen genelde değeri artar burda tam tersi.

#Portosaray

Screenshot_20210909_162019_com.android.chrome~2.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt