Onat Can Sağıroğlu
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 19.852
- 25.837
- 2.893
o yalvardılar lafı RTE'ye kadar dokunur ben söyleyeyim her türlü yollarlar zımbacıyı ama yollandığını en son kendisi öğrenecek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o yalvardılar lafı RTE'ye kadar dokunur ben söyleyeyim her türlü yollarlar zımbacıyı ama yollandığını en son kendisi öğrenecek.
BENCE İDEAL AVRUPA KONTRA ATAK KADROSU VE DİZİLİŞİ:
![]()
Üstad hemen oyun planı ve dizilişleri alalım ts maçına yetiştirsin hocaBU DA LİGDEKİ ÖNCE DURDUR SONRA VUR KADROMUZ:
![]()
Çok inanmıyorum buna ama Mostafa giderse Agustin gelecek demiş. İyi ki gitmemiş. Devre arasına kadar pik yapsa da o zaman satışı konusunda elimiz güçlü olsa.
o işler öyle değil kanka. Bu afrika ve latin asıllı topçular ilginç oluyor. Duygusallığı daha ön planda tutuyorlar, kesin konuşma istersenSence Gedson, Lille'i ret edebilir mi? 6 ayda ne yaptik da Lille'i ret edecek? UCL'yi, Messi ve Neymar'in oldugu Fransa ligini ve Lille gibi takimi kim ret eder?
Bence düsuk olasilik. Bu cocuk Tottenham'a gittigine gore hayalleri var. Belki Lille de 600 bin 700 onerdiyse begenmemis olur.o işler öyle değil kanka. Bu afrika ve latin asıllı topçular ilginç oluyor. Duygusallığı daha ön planda tutuyorlar, kesin konuşma istersen
kesin zorlamalıyız. devre arası kesin almalıyız, bu itoğlu tinerci tayfası falan da yine salça olacak bu kez fırsat vermemeliyiz bence devre arasına bağları koparmayıp işi bitirmeliyizBence düsuk olasilik. Bu cocuk Tottenham'a gittigine gore hayalleri var. Belki Lille de 600 bin 700 onerdiyse begenmemis olur.
Neyse devre arasi Fegh ve Babel'i gonderip yine zorlamaliyiz.
12 Eylül, Trabzonspor (D)
16 Eylül, Lazio
19 Eylül, Alanyaspor
22 Eylül, Kayserispor (D)
26 Eylül, Göztepe
30 Eylül, Marsilya (D)
3 Ekim, Rizespor (D)Çoh güzel değil mi yaaaa. 3 günde 1 maçGalatasaray, 22 günde 7 maça çıkacak.
12 Eylül, Trabzonspor (D)
16 Eylül, Lazio
19 Eylül, Alanyaspor
22 Eylül, Kayserispor (D)
26 Eylül, Göztepe
30 Eylül, Marsilya (D)
3 Ekim, Rizespor (D)
Defolun gidinNihat Özdemir: “Arkadaşlar vallahi bıktım. Bazen bırakıp gitmek geliyor içimden. Elimizden geleni yapıyoruz. Ve sonuçta fatura gelip bize dayanıyor. Bunu hak etmiyoruz.” (Hürriyet)
Şenol Güneş: "Beni göreve getirmek için yalvardılar."
Bir TFF yöneticisi; "Evet bir yalvaran vardı ve onun ismi de Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’dı; Şenol Güneş’i milli takıma alın ve bizi kurtarın..." (Hürriyet)
Sponsor olsa elimizde cash olurdu. En azindan 5 milyon cash versek sonra da 5 + 2 bonus ile biter gibi.kesin zorlamalıyız. devre arası kesin almalıyız, bu itoğlu tinerci tayfası falan da yine salça olacak bu kez fırsat vermemeliyiz bence devre arasına bağları koparmayıp işi bitirmeliyiz