GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BENCE İDEAL AVRUPA KONTRA ATAK KADROSU VE DİZİLİŞİ:
lineup.webp

BU DA LİGDEKİ ÖNCE DURDUR SONRA VUR KADROMUZ:
lineup (1).webp
Üstad hemen oyun planı ve dizilişleri alalım ts maçına yetiştirsin hoca

Çok inanmıyorum buna ama Mostafa giderse Agustin gelecek demiş. İyi ki gitmemiş. Devre arasına kadar pik yapsa da o zaman satışı konusunda elimiz güçlü olsa.

Sence Gedson, Lille'i ret edebilir mi? 6 ayda ne yaptik da Lille'i ret edecek? UCL'yi, Messi ve Neymar'in oldugu Fransa ligini ve Lille gibi takimi kim ret eder?

Sence Gedson, Lille'i ret edebilir mi? 6 ayda ne yaptik da Lille'i ret edecek? UCL'yi, Messi ve Neymar'in oldugu Fransa ligini ve Lille gibi takimi kim ret eder?
o işler öyle değil kanka. Bu afrika ve latin asıllı topçular ilginç oluyor. Duygusallığı daha ön planda tutuyorlar, kesin konuşma istersen

o işler öyle değil kanka. Bu afrika ve latin asıllı topçular ilginç oluyor. Duygusallığı daha ön planda tutuyorlar, kesin konuşma istersen
Bence düsuk olasilik. Bu cocuk Tottenham'a gittigine gore hayalleri var. Belki Lille de 600 bin 700 onerdiyse begenmemis olur.
Neyse devre arasi Fegh ve Babel'i gonderip yine zorlamaliyiz.

Bence düsuk olasilik. Bu cocuk Tottenham'a gittigine gore hayalleri var. Belki Lille de 600 bin 700 onerdiyse begenmemis olur.
Neyse devre arasi Fegh ve Babel'i gonderip yine zorlamaliyiz.
kesin zorlamalıyız. devre arası kesin almalıyız, bu itoğlu tinerci tayfası falan da yine salça olacak bu kez fırsat vermemeliyiz bence devre arasına bağları koparmayıp işi bitirmeliyiz

Kasımdaki tutulmadan sonra gedson bizim olur,kafa yormayin boşa

Galatasaray, 22 günde 7 maça çıkacak.

12 Eylül, Trabzonspor (D)
16 Eylül, Lazio
19 Eylül, Alanyaspor
22 Eylül, Kayserispor (D)
26 Eylül, Göztepe
30 Eylül, Marsilya (D)
3 Ekim, Rizespor (D)

Nihat Özdemir: “Arkadaşlar vallahi bıktım. Bazen bırakıp gitmek geliyor içimden. Elimizden geleni yapıyoruz. Ve sonuçta fatura gelip bize dayanıyor. Bunu hak etmiyoruz.” (Hürriyet)

Şenol Güneş: "Beni göreve getirmek için yalvardılar."
Bir TFF yöneticisi; "Evet bir yalvaran vardı ve onun ismi de Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’dı; Şenol Güneş’i milli takıma alın ve bizi kurtarın..." (Hürriyet)
Defolun gidin

_20210909_124510.webp

İnşallah devamını getiririz ve bir düzen oturturuz. Al-parlat-sat bu sayede transfer dönemlerinde kanser olmayız elimiz rahatlar

kesin zorlamalıyız. devre arası kesin almalıyız, bu itoğlu tinerci tayfası falan da yine salça olacak bu kez fırsat vermemeliyiz bence devre arasına bağları koparmayıp işi bitirmeliyiz
Sponsor olsa elimizde cash olurdu. En azindan 5 milyon cash versek sonra da 5 + 2 bonus ile biter gibi.

takımın 2 ve 3 numaraları iki boş beleş adamda 8 numara influencerda 9 ve 10 boş

@burakelmas bu işe el at

şu 3 sezonluk dönemde 3 sampiyonluk istiyorum. çok zor bir şey değil adam gibi oynayın her puanın her golün değerini bilin. gevseklik yapmazsak rahatlıkla ulasabileceğimiz hedefler bunlar. 25 yap git hocam sende. böyle bir son hayal ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt