GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nihat Özdemir: “Ciddi başarısızlık var. Bunda bizim de sorumluluğumuz var. Üzerimize düşen neyse yapmaya hazırım"

Milli Takımlar Sorumlusu Selim Soydan: “Ortada ciddi bir başarısızlık var. Bunda mutlaka benim de payım vardır. Sayın başkan ne istersen yapmaya hazırım" (Milliyet)

Nihat Özdemir: "Bu ülke bu tabloyu hak etmiyor."

hadi ya

Sair burada "Sal beni reisim" diyor.

Selamün aleyküm

IMG_1185.webp

•quod erat demonstrandum•

Dilim söylemek istemese de kadrodan ziyade fatih hoca korkutuyor beni hem güveniyorum hem güvenemiyorum çok fazla çelişki içinde hayatında hiç olmadığı kadar bahane olaylarına giriyor sorunları teknik olarak açıklamaktan kaçıyor
Mesela diyorki artık 96 2000 arası gibi kontra press oyunu önde baskı oyunu oynatacam ama sahaya bakıyoruz alakası yok hala daha kalecilerden stoperlerden olmayan pas oyunu için zorluyor
Yani hoca ya kendi kendini bitirecek yada bu kumarı kazanan kendisi olacak ama eski gözü kara ve press futbolunu oynatan terim maalesef yok artik

En iyi yerli rotasyonu bizde gibi ne diyorsun? Fenerdeydi sanki ama bozdular.
Bence de bizde. Hemen hemen her mevkiden taktiksel anlamda biri çıkıp diğeri girebilir durumda.

Ancak kalecimiz yabancı olduğundan ve bu da saha içinde +1 yabancı kullanmamızı engellediğinden her türlü bir dezavantajımız da mevcut.

En iyi yerli rotasyonu bizde gibi ne diyorsun? Fenerdeydi sanki ama bozdular.
Bence de bizde. Fener birçok oyuncusunun yanı sıra Maldivler, İrfan ve Mesut'u geri plana attı. Ana planlarında Altay, Ferdi dışında net isim sayamıyoruz. 3.'yü İrfan koyunca Pelkas, Rossi, Valencia 3'lüsünden 2'si kenara gitmek zorunda. Format değiştirip Gustavo'yu kesip onun yerine bir Türk deneyebilirler, o zamanda nasılsa 1 tane atarız oyunu ciddi etkilenecek gibi duruyor. Tayfayı dağıtmalarına rağmen bu kadar kenarda oyuncu sorun çıkartabilir. Merakla bekliyorum açıkçası.

Bu arada bizimde Kılınç'ı oyuna dahil etmemiz gerekiyor. Geçen seneki verimini bile yakalasa çok şey katar.

Dilim söylemek istemese de kadrodan ziyade fatih hoca korkutuyor beni hem güveniyorum hem güvenemiyorum çok fazla çelişki içinde hayatında hiç olmadığı kadar bahane olaylarına giriyor sorunları teknik olarak açıklamaktan kaçıyor
Mesela diyorki artık 96 2000 arası gibi kontra press oyunu önde baskı oyunu oynatacam ama sahaya bakıyoruz alakası yok hala daha kalecilerden stoperlerden olmayan pas oyunu için zorluyor
Yani hoca ya kendi kendini bitirecek yada bu kumarı kazanan kendisi olacak ama eski gözü kara ve press futbolunu oynatan terim maalesef yok artik
Guncel kadroyla kac mac oynadik. toplam 1-2 mac. Pres oyununu 1 macta tutturamazsin. Yoksa kopuk halde pres yapilir ve rakip ciddi bosluk yakalar. Randers macinda 2ci yarida zaman zaman gosterdik. Bunlar zamanla olusulacak. O duzenli pres oyununu gormek icin belkide 1 ay bekleriz.

Aldigimiz oyuncu yapilarina bak. Hepsi genc ve pres yapisina uygun agresif topcular. Pas oyununuda elestirmiyelim 2021 de pasla cikmayan takim kalmadi. Sirti donuk ve cevre kontrolu zayif Taylan var diye problem yasadik. Gedson ile cozmeye calistik o olmayinca regista gorevini ustlenecek gustavoyu aldik. Top bizdeyken pas oyununa devam ederiz. Topu kaptirinca cabuk presle geri kazaniriz. Gecen sezonlar topu kaptirinca cabuk kapamiyorduk. Hersene mecburiyetten c klasinda kendi takiminda yer bulamayan kiralik topcular alirsan olusturamazsin. Hocanin sucu degil. Bonservis olmadan ve capsiz bir yonetimle ancak bu kadar olurdu.

96-2000 arasinda bile 4 yil ayni seviyede oynamadik. Inanilmaz bir fark var o 4 yil icerisinde. Adim adim hedefe yuruyecegiz. Jurgen klopp bile liverpoolu 4 yilda ancak adam etti. Onemli olan onumuzdeki sezonlarda duzenli gelisim saglamak.

Her sene genc oyunculari al sat yaparak tutana kadar denicez.Tabiki avrupa takimlari gibi oyuncu aği yok.Tutarsa 5 sene garanti olur en azindan.

Transfermarkt'ın Trabzonlu admini harbiden manipülasyon yapıyor. Mesela Serkan Asan 3 milyon euro. Daha genç ve milli tjkli Rıdvan 2 milyon. En bariz örneği. Bizle Fener'in de çoğu oyuncusunun değerleri genelde düşürülüyor.

Biz aslında yaz ile kış transfer dönemi ortasında çok önemli bir transfer daha yapacağız.
Marcao döndüğünde çok önemli bir bölgeye transfer yapmış gibi olacağız.
Hatta döndüğünde aynı yeni transfer gibi Nelsson ile uyum sağlaması için bir kaç maç sabredeceğiz sanırım.

Ekli dosyalar

• marc.webp
    marc.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 36
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt