GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu takımın 3 tane çok bariz eksiği var
1.si Marcao'nun olmayışı adam takımın %30'u resmen
2.si Gedson fernandes
3.sü Kerem falan filen ne kadar iyi hoş olsa da oraya ayakları yere sağlam basan biri şart ayrıca Morutan-Cica-Berkan(yada Taylan) orta sahası kullanıp sağ kanatta mücadele gücü daha yüksek Barış Alper yada Oğulcan oynamalı

FASIyW8XoAEjms8

FASIyXRX0AAbMXZ

güzel

------------föztürk----------
-boey-nellson-marcao-pva
----------assuncao---------
---morutan---------berkan-
-----------ciculdau----------
------halil--------mo--------

şekline dönüp bol pres boğucu basan her topa kafa göz bacak omuz giren bi galatasaraya bürünmemiz lazım

tanrı aşkına 3lü oynatın şu takımı

mus
alp neli marc
boey berk cica barış
mor
halil mo

bakın bu sistemde nelssonu kazanacağız
halili daha çok beğeneceğiz
moyu kazanacağız
barışı kazanacağız
cica ve mır uçacak

bunu oynatacak hoca lazim, Fonseca - Garcia gibi

kaçını gönderebiliriz bilmiyorum ama luyindama-feghouli-babel-omar-yedlin-diagne gitmeli
yerine yerli as stoper (kaan ayhan) yerli as kaleci-2 yabancı kanat oyuncusu (bruma-garry-onyekuru stili)yerli sağ bek yedeği-1 as forvet getirmeliyiz tabi klasik gedson yine zorlanabilir,özellikle 2 kanat ve forvet hocayı kurtaracak extra işler yapacak oyuncular olmalı..
lineup.webp

Uygulamadaki videoda mostafa abanmiyor toplara, golleri siraliyordu antremanda. Maclarda niye böyle yapmiyon canim benim

Bu josef hayranlığını anlamıyorum tamam iyi bir oyuncu ama ondan çok daha iyi oyuncular gördük Fernando melo gibi gedson geçen sene nefes aldırmadi o ovdukleri orta sahaya açıkçası bizim suan eksiğimiz top tekniği yüksek geriden oyun kurabilen bir iyi bir kesici ihtiyacımız var tempomuz iyi assunção suan bu görevi yapabilir mi yapamaz mı zamanla görecez

Bu Fonseca talebini ısrarla vurguluyorsun ara ara görüyorum da, Tottenham'a 4 milyon euro net maaşla gitmek üzereydi o adam eğer Nuno Santo başarısız olursa gidecektir de.

Kısacası bizim onun isteyeceği maddi olanakları karşılayabilme ihtimalimiz yok, boşa hayal kurmamanı tavsiye ederim.

Rebrov
Tripovsky
Bjelica
Garcia

bunlar bir ihtimal admirim ins

Özlemişim lan böyle yazıları. 13-14 yaşlarında fanatik fotomaçta böyle şeyleri okuyup orgazm oluyordum. Taktikmiş sistemmiş falan bi bok bilmezdik ne güzel günlerdi :))

Aynen defans ları zayıf 30 maçta 1 gol yemişler Hollanda takımları kendilerini son 5 yılda çok sağlam bir hale getirdiler herkes eleştiriyor bizim takımı ama show yapan Beşiktaşın hepsi yaşlı dedik adamlar sahaya çıkaracak 11 bulamıyor nerdeyse hepsi sakat bizim de zamana ihtiyacımız var örnek vermek gerekirse Morutan dün çok klas işler de yaptı bazen basit top kayıpları da yaptı milli takimda da muhtemeln bundan dolayı oynamıyor suan daha olgun oynayacak seviyeye geldiğinde farklı yerlere gelir

Bu josef hayranlığını anlamıyorum tamam iyi bir oyuncu ama ondan çok daha iyi oyuncular gördük Fernando melo gibi gedson geçen sene nefes aldırma o ovdukleri orta sahaya açıkçası bizim suan eksiğimiz top tekniği yüksek geriden oyun kurabilen bir iyi bir kesici tempomuz iyi assunção suan bu görevi yapabilir mi yapamaz mı zamanla görecez
Josefi bizim takıma koy iyi görünmez ki fbde millet topalla beraber itin bi yerine sokuyordu herifi ki o ara kaç yaş daha gençti şimdi 32 yaşında , işte sistemin önemi o kadar büyük ki ufacık bir meziyeti bile topçuyu çok daha iyi gösterebiliyor

sergen diyor ki topu rakip aldığı an 3-4 kişi basın alan daraltın stoperle beraber orta saha öne çıksın
bizim ft hocamız diyor ki topu rakip aldığı an baskı yok pres yok stoperler hemen ya kademeyi kapatsın ya 6 pası, hemen topun arkasına geçmeye bakın bu zihniyette en iyi savunmacılarda getirsen en iyi defansif orta sahalarıda getirsen başarılı olma şansın yok

Josefi bizim takıma koy iyi görünmez ki fbde millet topalla beraber itin bi yerine sokuyordu herifi ki o ara kaç yaş daha gençti şimdi 32 yaşında , işte sistemin önemi o kadar büyük ki ufacık bir meziyeti bile topçuyu çok daha iyi gösterebiliyor

sergen diyor ki topu rakip aldığı an 3-4 kişi basın alan daraltın stoperle beraber orta saha öne çıksın
bizim ft hocamız diyor ki topu rakip aldığı an baskı yok pres yok stoperler hemen ya kademeyi kapatsın ya 6 pası, hemen topun arkasına geçmeye bakın bu zihniyette en iyi savunmacılarda getirsen en iyi defansif orta sahalarıda getirsen başarılı olma şansın yok
Benim en çok güvendiğim konu bu sene şampiyon oluruz olamayız orasını takım olabilme durumumuz belirleyecek ama gelecek adına çok umutluyum koşan bir takımız oyuncular alıştıkça 11 de oynamaya daha farklı olacaz suan para edecek oyuncular bizde yeterki kadroyu koruyup üstüne koyalım tabi bu arada Ömer Bayram babel feghouli Aytaç gibi oyuncuların yerine yunus Akgün yerli olarak monte edilmeli onun dısında kaliteli 2 3 transfer ile daha üst seviyelere yarışmacı bir hale gelebiliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt