GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
istatistikler tam olarak doğruyu göstermiyor olabilir (belki doğrudur, başka sitelerde de incelemek lazım) ama maç izlerken anlaşılıyor zaten durum. sürekli top kaybettiğimiz için ritim falan kalmıyor takımda. rakibin de ekmeğine yağ sürüyor bu durum. savunulması çok kolay takımız. bireysel yetenekler de pek yüksek değil.

öte yandan topu kapmak için de ciğerimiz soluyor. sarf ettiğimiz eforun karşılığını alamıyoruz.

hoca kadroyu oluştururken doğru profilleri bir araya getiremedi bana göre.

elbette oyun planımız da etkiliyordur ama biz genel olarak sağlam oyun planından ziyade yeteneklerin üzerinde yükseldik şampiyonluklarımızda.

Evet doğru, istatistiklere galan bakmaya gerek yok maçları izleyen bilir. Cica ve berkan harici top kapmaya çalışan yok takımda. Takım planlamamızın ne kadar kötü olduğunu yavaş yavaş anlıyorum. Bu takıma kaşar stoper tecrübe 6 ve cica yanına kalite 8 lazım derken boşa demedik
Sen baskıyı doğru yerde yaparsan morutanda çalıyor top kerem de. öyle bekleyerek bloklar arası 20 metre boşluk vererek top calamazsin

Bu kadroyu kosturmaktan baska bisey yapamazsin uretkenlik yok takimda. Forvetler pozisyona giremiyor. Tek pozisyona girebilen forvetimiz Diagne oda direkleri dovuyor.

ligdeki takımlar arasında maç başına top çalma girişimi sıralamasında 15. sıradaymışız
fb 5
bjk 1

en çok top kaybeden de bizmişiz

yani topu çok kolay kaybedip çok zor kazanıyoruz
Renktas bjk 1. Sırada olması alenen hakemler tarafından korunmasıdır. Ayağa kayarak , bileğe basarak top calma sadece onlarda var. Tabiki bizim o sırada yer almamız da ayrı bir rezillik

Hee bi de unutmadan top kapmada ve kaybında bu kadar rezil olmamamızın ana sebebi sahaya 60x50 mt yayılmamız. Hoca bunu saha kenarından göremiyor ne yazık ki

Bakalım Assuncao ne değişiklikler getirecek takıma
Getiremez. Hocanın kendi mentalitesini değiştirmesi lazım. Bir tek lazio maçında takımı kompakt çıkardı sahaya ona şaşırdım açıkçası. Lig başladı başlayalı 60x50 yayılıyoruz ve bu beni artık gıcık etmeye başladı, iğreniyorum takımın o halini görmekten

Top kapmada bence oyuncu tarzı değil ama oyun tarzında sorunumuz var. Bir kere önde baskıyı az yapıyoruz, saha yayılımımız iyi değil bu nedenlerle top kapmada sorun yaşıyoruz bence. Top rakibe geçince önde baskı yerine hemen geri çekilmeye başlıyoruz sorun burada hemen önde baskı yapmamız lazım bunu yaptığımızda da sahaya iyi yayılamadığımız için sorun yaşıyoruz en büyük sorunumuz bence burada. Bu da oyuncularla alakal değil de teknik bir mesele bence.

Takımın düzlüğe çıkmasını istiyorsa hoca

Önce şu 60x50 yayılma işini çözmesi lazım, bunu yaptıran kendisi çözecek kişi de kendisi

Keremi yedeğe çekip emrek veya bay kullanmalı 11de

Keremi 2.yarı 60 tan sonra sahaya atmalı

Babel, arda, feghouli, yedlin gibi gereksizleri antremana bile çıkarmamalı

İç sahada zayıf rakiplere karşı diagne-halil çift forveti denenmeli

Ortasahaya taylan bir daha 11 olarak asla sokulmamalı

Savunmadan top çıkarma işini ego savaşına haline getirmemeli, biz city değiliz adamlarımız da fernandinho-dias-zinchenko-laporte değil

Hücumda dar saha parsellemesi morutan bay emrek kerem gibi oyuncuları kaleye yakın tutarak gol şansımızı yükseltmeli

13 mac oynadik galiba, rahat mac izledik mi hatırlamıyorum. Randers da kalemize akin akin geldi, kayseri de. Belki marcao döndüğü zaman geriden daha iyi cikariz ama şu gecislere izin verdigimiz sürece ilk 4 görmemiz zor. 4 yillik terim döneminde en büyük sorun bu oldu. İşin kötüsü geçtiğimiz senelerde anadolu maclarini belhanda mariano ve fegh ile çözüyorduk, simdi o da yok.

hadi bireysel hatalardan duran toplardan yenilen golleri geçtik hoca takıma yenilen golleri izletip her maç bribirnin kopyası golleri gösterirken hiç bişey demiyor sanırım çünkü normal değil bu kadarı

kontra yiyorsun okey her takım yer ama geri de eksik yakalanıyor musun ? hayır rakip 3 kişiyle gelirken sen 5 kişiyle koşuyorsun zaten
ama rakibe bazmazsan nasıl durdurmayı düşünüyorsun orta sahada adam rakip sıfıra inene kadar geri geri koşmanın hangi futbolda hangi akılda açıklaması var acabaa nellson diye bi herif getiriyon 2 maçta 2 kopya gol yedirebiliyor mesala

svlmnfz.png

fydtlb9.png

Bu kadroyu kosturmaktan baska bisey yapamazsin uretkenlik yok takimda. Forvetler pozisyona giremiyor. Tek pozisyona girebilen forvetimiz Diagne oda direkleri dovuyor.
kanat oyuncusu artı safkan 10 no eksikliginden bunlar hep. hadi o tarz 10 numara belki kalmadı dünyada ama: hızlı ve calımcı 2 tane kanat lazım yoksa üretken olamayız hücumda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt