- 10 Mart 2013
- 121.745
- 158.842
- 5.068
top kaptırma doğru çıktı. büyük ihtimal top kapma girişimi de doğrudur.bilemedim.instat-wyscouttan(ikisi de ucretli) falan bakmistir belki ordakiler daha dogru oluyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
top kaptırma doğru çıktı. büyük ihtimal top kapma girişimi de doğrudur.bilemedim.instat-wyscouttan(ikisi de ucretli) falan bakmistir belki ordakiler daha dogru oluyor.
aynen. cok iyi hatirliyorum 2 kere ust uste samp olurken bile top rakipteyken neden bu kadar aciziz diye konusuyorduk forumda.top kaptırma doğru çıktı. büyük ihtimal top kapma girişimi de doğrudur.
Sen baskıyı doğru yerde yaparsan morutanda çalıyor top kerem de. öyle bekleyerek bloklar arası 20 metre boşluk vererek top calamazsinEvet doğru, istatistiklere galan bakmaya gerek yok maçları izleyen bilir. Cica ve berkan harici top kapmaya çalışan yok takımda. Takım planlamamızın ne kadar kötü olduğunu yavaş yavaş anlıyorum. Bu takıma kaşar stoper tecrübe 6 ve cica yanına kalite 8 lazım derken boşa demedik
Renktas bjk 1. Sırada olması alenen hakemler tarafından korunmasıdır. Ayağa kayarak , bileğe basarak top calma sadece onlarda var. Tabiki bizim o sırada yer almamız da ayrı bir rezillikligdeki takımlar arasında maç başına top çalma girişimi sıralamasında 15. sıradaymışız
fb 5
bjk 1
en çok top kaybeden de bizmişiz
yani topu çok kolay kaybedip çok zor kazanıyoruz
Lens taksinHee bi de unutmadan top kapmada ve kaybında bu kadar rezil olmamamızın ana sebebi sahaya 60x50 mt yayılmamız. Hoca bunu saha kenarından göremiyor ne yazık ki
Hee bi de unutmadan top kapmada ve kaybında bu kadar rezil olmamamızın ana sebebi sahaya 60x50 mt yayılmamız. Hoca bunu saha kenarından göremiyor ne yazık ki
Getiremez. Hocanın kendi mentalitesini değiştirmesi lazım. Bir tek lazio maçında takımı kompakt çıkardı sahaya ona şaşırdım açıkçası. Lig başladı başlayalı 60x50 yayılıyoruz ve bu beni artık gıcık etmeye başladı, iğreniyorum takımın o halini görmektenBakalım Assuncao ne değişiklikler getirecek takıma
assu degistirmez bir seyi. uzun top istatistigi artar belki o kadarBakalım Assuncao ne değişiklikler getirecek takıma
assu degistirmez bir seyi. uzun top istatistigi artar belki o kadar
footballbh.net
kanat oyuncusu artı safkan 10 no eksikliginden bunlar hep. hadi o tarz 10 numara belki kalmadı dünyada ama: hızlı ve calımcı 2 tane kanat lazım yoksa üretken olamayız hücumdaBu kadroyu kosturmaktan baska bisey yapamazsin uretkenlik yok takimda. Forvetler pozisyona giremiyor. Tek pozisyona girebilen forvetimiz Diagne oda direkleri dovuyor.