Behzat Bilge
Parçalı Üye
- 23 Temmuz 2021
- 3.472
- 2.356
- 563
‘Nasıl rahat geldiniz mi köprüden?’
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
‘Nasıl rahat geldiniz mi köprüden?’
Geçen yıl 21 takım vardı. 4 düştü 3 geldi 20 takım oldu. Bu senede 4 düşecek aynı şekil 3 gelecek 19 takım olacak. Lig bu şekilde 18 takımlı haline döndürülene kadar 4 takım düşmeli oynanacak. Bu 2 sezon sonunda 18 takıma eşitlenince eski usül 3 takım düşüp 3 takım çıkacak.arkadaslar transfermarkt'a göre 4 takım düşüyor ligden
bu uygulama bu sezona mı özgü yoksa hep mi böyle olacak artık?
İlk gördüğümde ağzında emzik var sandım. Çevirimiçi olunca garip görünüyorGrev mi var
Başak'tan gelen demi bu
kaynak nedir tam liste var mıligdeki takımlar maç başına top çalma girişimi sıralamasında 15. sıradaymışız
fb 5
bjk 1
en çok top kaybeden de bizmişiz
yani topu çok kolay kaybedip çok zor kazanıyoruz
hastalik bu futbolun son videosukaynak nedir tam liste var mı
hastalık bu futbol sayfasında bizimle ilgili bir videoda gördümkaynak nedir tam liste var mı
hastalik bu futbolun son videosu
hastalık bu futbol sayfasında bizimle ilgili bir videoda gördüm
bilemedim.instat-wyscouttan(ikisi de ucretli) falan bakmistir belki ordakiler daha dogru oluyor.
Evet doğru, istatistiklere galan bakmaya gerek yok maçları izleyen bilir. Cica ve berkan harici top kapmaya çalışan yok takımda. Takım planlamamızın ne kadar kötü olduğunu yavaş yavaş anlıyorum. Bu takıma kaşar stoper tecrübe 6 ve cica yanına kalite 8 lazım derken boşa demedikligdeki takımlar arasında maç başına top çalma girişimi sıralamasında 15. sıradaymışız
fb 5
bjk 1
en çok top kaybeden de bizmişiz
yani topu çok kolay kaybedip çok zor kazanıyoruz