GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FAIeog1XIAIQ0HQ
‘Nasıl rahat geldiniz mi köprüden?’😆

arkadaslar transfermarkt'a göre 4 takım düşüyor ligden

bu uygulama bu sezona mı özgü yoksa hep mi böyle olacak artık?

arkadaslar transfermarkt'a göre 4 takım düşüyor ligden

bu uygulama bu sezona mı özgü yoksa hep mi böyle olacak artık?
Geçen yıl 21 takım vardı. 4 düştü 3 geldi 20 takım oldu. Bu senede 4 düşecek aynı şekil 3 gelecek 19 takım olacak. Lig bu şekilde 18 takımlı haline döndürülene kadar 4 takım düşmeli oynanacak. Bu 2 sezon sonunda 18 takıma eşitlenince eski usül 3 takım düşüp 3 takım çıkacak.

Adamlar 1 haftada 2 tane yersen “üst solunum yolu enfeksiyonu” açıkladılar. Ben de demiştim bunlar garanti covidleri saklıyor diye, yine yanılmadık allaha şükür. Hak şeref namus bunlarda zırnık kadar yok, bi şeyi 40 söylersek olur diye kendi kendilerne diyorlar sadece

Biz gibi kimse beklemiyor önde basıyorlar bloklar arası çok boşluk var. Yoksa top calarız diğerleri gibi . Bizim antrenör sorunumuz var

Son düzenleme:
ligdeki takımlar arasında maç başına top çalma girişimi sıralamasında 15. sıradaymışız
fb 5
bjk 1

en çok top kaybeden de bizmişiz

yani topu çok kolay kaybedip çok zor kazanıyoruz
Evet doğru, istatistiklere galan bakmaya gerek yok maçları izleyen bilir. Cica ve berkan harici top kapmaya çalışan yok takımda. Takım planlamamızın ne kadar kötü olduğunu yavaş yavaş anlıyorum. Bu takıma kaşar stoper tecrübe 6 ve cica yanına kalite 8 lazım derken boşa demedik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt