- 1 Ocak 2011
- 15.587
- 10.522
- 1.838
Monoco Benficanin yaninda melek melekTransfer sezonun bittikten sonra yurtdisindaki dusman kulupler :
1. Zamalek
2. Monaco
3. Juventus
4. Benfica
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Monoco Benficanin yaninda melek melekTransfer sezonun bittikten sonra yurtdisindaki dusman kulupler :
1. Zamalek
2. Monaco
3. Juventus
4. Benfica

herkes mavi tikli şaşırmıştır :d
Kasımpaşa maçı konusunu okursak biraz zor olacak gibi o sabır işi ama bakalımBen bu kadroya 1 sene sabredilicegine inaniyorum. Cok genc var ilk defa ve hep potansiyel...
CPH1941 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben Fenerbahçe’nin yaptığı transferleri engellemekle uğraşırken sevgili onur bey Cimbom’un önüne taş koymakla meşguldü
Gizli fbli olabilirimBen Fenerbahçe’nin yaptığı transferleri engellemekle uğraşırken sevgili onur bey Cimbom’un önüne taş koymakla meşguldü
ben o olaydan hiçbirşey anlamadım rezan beyde astı kesti ama net degil ogulcanında hatası var bu belli ama biz bu hata olan kısmı açıklamıyoruzGece gece aklıma geldi. Oğulcan'a ödediğimiz nakit 1,2 milyon € olmasaydı en az 1 transfer daha yapardık. Hakkını verir umarım. Rize'nin küme düşmesi tek dileğim.
Oğulcan'ın hatası Rize'de sezonu tamamlamamış olması. Yani pandemi sonrası oynanan 7-8 maç her neyse tamamlamayıp opsiyon ile birlikte onu da feshetmesi. Ancak şöyle bir durum var; Pandemi dönemi 31 Mayıs'ta sözleşmem doldu diyip, maça çıkmayan isimler vardı. UEFA bu konuda Oğulcan'ı haklı bulur bence. 1,2 miktarı da güya Erciyes'e Rize'nin ödediği söylenen -Erciyesliler ödenmedi demesine karşın daha sonra sustular." rakam. Böyle bir şey varsa kapanan Ordu'nun ödemediği Stancu'nun bonservisi Gençlerbirliği'nden alınmalı. Bizimkiler neden bunun üstüne gitmiyor anlamıyorum.ben o olaydan hiçbirşey anlamadım rezan beyde astı kesti ama net degil ogulcanında hatası var bu belli ama biz bu hata olan kısmı açıklamıyoruz
bunu geçtik rize denılen pislik kulübe neden 1.2 milyon verdik yanı bu rakamı kim belirledi
tff nin bizden izin almadan kesmesi ise zaten sadece hukukun olmadıgı ülkelerde olur merak ediyorum yargıtay ne diyecek buna pek umudum olmasada
Transfer sezonun bittikten sonra yurtdisindaki dusman kulupler :
1. Zamalek
2. Monaco
3. Juventus
4. Benfica