GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bro-code-bro.gif

bu dönem yeni bir yapılanma ve uzun yıllardır hayal kurulan bir modele geçiş dönemi oldu. belki tarihe geçecek bir yapısal reformun başlangıcı da olabilir.ocakta birkaç nokta takviye ve haziranda sözleşmesinden çıkacağımız futbolcularla çoklu bir dönüşüm ve değişim hareketi.. bir de şampiyonlukla süslenir ise, diğer üst üste şampiyonluklardan daha fazla bir dominasyon izleyebiliriz. genç oyuncular,tecrübeli hoca ve vizyoner bir başkan ile burada taraftara düşen oyun oturana kadar sabır ve destektir.daha önce denenmemiş ve ‘uzun’ bir yola girdik.umarım başarılı da olup türk futbolunda yeni bir çağ açabiliriz. tıpkı daha önce yaptığımız gibi..

• #hedef23

Son düzenleme:
Ben bu kadroya 1 sene sabredilicegine inaniyorum. Cok genc var ilk defa ve hep potansiyel...

CPH1941 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Önce ts sonrada onun tetikleyeceği lazio maçı çok kritik genç oyuncuların ve takımın özgüveni açısından

Gece gece aklıma geldi. Oğulcan'a ödediğimiz nakit 1,2 milyon € olmasaydı en az 1 transfer daha yapardık. Hakkını verir umarım. Rize'nin küme düşmesi tek dileğim.
ben o olaydan hiçbirşey anlamadım rezan beyde astı kesti ama net degil ogulcanında hatası var bu belli ama biz bu hata olan kısmı açıklamıyoruz
bunu geçtik rize denılen pislik kulübe neden 1.2 milyon verdik yanı bu rakamı kim belirledi
tff nin bizden izin almadan kesmesi ise zaten sadece hukukun olmadıgı ülkelerde olur merak ediyorum yargıtay ne diyecek buna pek umudum olmasada

Assuncao insaAllah beklentileri karsilar 6no da. Eger karsilarsa vizir vizir bi takim oluruz 22-24 yas ortalamasi ile ama yabanci sinirlamasi sorun iste. InsaAllah hayirlisi olur

Burdan devam ha bundan sonra

ben o olaydan hiçbirşey anlamadım rezan beyde astı kesti ama net degil ogulcanında hatası var bu belli ama biz bu hata olan kısmı açıklamıyoruz
bunu geçtik rize denılen pislik kulübe neden 1.2 milyon verdik yanı bu rakamı kim belirledi
tff nin bizden izin almadan kesmesi ise zaten sadece hukukun olmadıgı ülkelerde olur merak ediyorum yargıtay ne diyecek buna pek umudum olmasada
Oğulcan'ın hatası Rize'de sezonu tamamlamamış olması. Yani pandemi sonrası oynanan 7-8 maç her neyse tamamlamayıp opsiyon ile birlikte onu da feshetmesi. Ancak şöyle bir durum var; Pandemi dönemi 31 Mayıs'ta sözleşmem doldu diyip, maça çıkmayan isimler vardı. UEFA bu konuda Oğulcan'ı haklı bulur bence. 1,2 miktarı da güya Erciyes'e Rize'nin ödediği söylenen -Erciyesliler ödenmedi demesine karşın daha sonra sustular." rakam. Böyle bir şey varsa kapanan Ordu'nun ödemediği Stancu'nun bonservisi Gençlerbirliği'nden alınmalı. Bizimkiler neden bunun üstüne gitmiyor anlamıyorum.

Transfer sezonun bittikten sonra yurtdisindaki dusman kulupler :

1. Zamalek
2. Monaco
3. Juventus
4. Benfica

zamalek düşman kulüp değil nerden çıktı bu adamlar mostafayı fransızlara göndermedi bize gönderdi üstüne ölü fiyata satmamızı engellediler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt