GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben pek memnun degilim transfer sezonundan, kesinlikle 1-2 kanat oyuncusu alinmaliydi, elimizde birtane düzgün, macin kaderini degisterecek kanat oyuncusu yok. Ayrica 2-3 tane kaliteli tecrübeli oyuncu alip ilk onbire monte edilmeliydi, 11 genc nen cok zor.

Neres, Tadic, Antony, Berghuis ve Daramy... Ajaxin Kanat rotasyonu mesela, ayrica blind, klaasen, tadic gibi 30 yaslarinda lider oyuncularin etrafina yerlestiriyolar gencleri

bu ne lan cocuga komple gommus bu

Çevre kontrolü iyi olan adama zayıf demiş. Yine ayakları iyi, uzun topları olan adama sadece basit oynuyor demiş. Oyuncuyu da Portekizli sanıyor bu arada. Oyuncu fizik olarak net gelişmesi lazım zaten en büyük eksikliği bu bana göre diğeri de hücum tarafını geliştirmesi lazım bunu yapacak yeteneği var.

Ben pek memnun degilim transfer sezonundan, kesinlikle 1-2 kanat oyuncusu alinmaliydi, elimizde birtane düzgün, macin kaderini degisterecek kanat oyuncusu yok. Ayrica 2-3 tane kaliteli tecrübeli oyuncu alip ilk onbire monte edilmeliydi, 11 genc nen cok zor.

Neres, Tadic, Antony, Berghuis ve Daramy... Ajaxin Kanat rotasyonu mesela, ayrica blind, klaasen, tadic gibi 30 yaslarinda lider oyuncularin etrafina yerlestiriyolar gencleri
Kanat konusunda katılıyorum evet. Muhtemelen yabancı sınırı tekrar kalkar diye düşünüp 1 sezonluguna Kerem/Kılınç/BAY gibi yerlilerle idare edelim bari demişlerdir. Yerli kaleci çözebilsek belki yabancı bir sol kanat kiralardık. Seneye inşallah bakalım. Feghouli-Babel gibi heriflerin sözleşmeleri bitsin kanatlara da güzel takviyeler yapılır illa ki.

Kadroyu guclendirdik ama şaka maka yine duran top ve korner kullanan adam yok kadroda.

Transfer nöbetinden MYC yiyoruz neden fikrimizi söylediğimiz ve birilerinin hoşuna gitmediği için, Admin de Madueke örneği veriyor, Madueke'ler satın alınmaz yetiştirilir, aynı Arda gibi, adı sanı duyulmuş demek 30+ demek değil, Galatasaray taraftarı bir tane mod admin vs bakış açısına göre yorum yazacak değil, banlasan ne olur ki, taraftarmısınız yönetim sözcüsü mü, kaldı ki başkan yönetse o bile tek kelime etmez, adı sanı duyulmamış oyunculara 7-8€ veriyoruz deyipte MYC yemek tamda Ülke yönetimiyle aynı bakış açısı, aynı yönetim anlayışı !

Bu form GALATASARAY'a gönül verenlerin sohbet ettikleri, bilgi paylaştıkları, fikir alışverişinde bulundukları yerden çok birilerinin çiftliğine tekeline döndürülmeye devam ediyor, hocayı eleştiremezsin, başkanı söylemlerinin üzerine tepki veremezsin, fikrini söyleyemezsin, bilgi paylaşamazsın, duyumcular yasak, kendileri hakarete varan cümleler yazdığın da asla bir şey yok vs vs bu yönetim biçiminin ismini sen söyle keRamETtin.

Beni de banla(kendi talebimdir), bu yazdığımı da hemen düzelt sil, başkaları okumasın, sen çalıp sen oynamaya devam et, form bile olsa insanların kısıtlanması, düşünce özgürlüğüne saygı duyulmayan bir yerde duracakta değilim, keRameTtEn dışında ki tüm form üyelerinden kırdıklarım üzdüklerim olduysa affola, hadi eyvallah :hat:
🧐

önümüzdeki 3-4 maçta oyuncuları asacak tipler çıkacaktır siz onlara kulak asmayın karşılaşırsanız küfür edip geçin. Bu kadar yeni takımın birbirini tanıması ritim bulması falan kasım ortalarını bulur sabrı olmayan takımı takip etmesin, gençleşme vizyon transferleri falan hiç demesin

Kadroyu guclendirdik ama şaka maka yine duran top ve korner kullanan adam yok kadroda.
Ben artık ümidimi tamamen kestim bu konuda. Hiç umrunda da değil teknik ekibin anlaşılan.

Bugün Almanya Izlanda karşısında Kimmich duran topun dibine vurup topu arka direğe doğru havalandırdı Rüdiger de uzak köşeye doğru kafa vurdu gol oldu. Maç sonu Flick'e sordular çalışılmış birşey bu değil mi diye. Adam da aksini söylesem yalan olur dedi.

Adamlar yılda 3-4 kez toplandıkları Milli Takımda bile duran top organizasyonu çalışıyor. Bizimkiler koskoca sezonda yapmıyor bunu. Oyun olarak sıkıştığın her maçta, ki bunu çoğu kez yaşıyoruz, duran top senin en büyük silahın olur ama bizimkiler bu silahı kullanmak istemeyecek kadar ahmaklar.

taraftar acilen görevini yerine getirip mostafa mohamed ile arasında duygusal bağ oluşturmalıdır. formuna kavuşup kontrat imzalasın diye mecbur yalakalık yapacağız, imzadan sonra bi yerleri ayrı oynarsa satarız.

aynı şekilde marcaoya'da sonuna kadar sahip çıkmalıyız, bu saatten sonra kolay kolay yanlış yapacağını sanmıyorum. böyle kulübü sahiplenen aidiyet duygusu yüksek "genç tecrübeli" oyunculara ihtiyaç var.

momo ve halilin bonservisleri alınmalı ayrıyeten onyekuru yine olympiakosta forma şansı bulamazsa makul fiyata kulübümüze katılmalı.

2022'de sözleşmesi bitecek denayer için de kış transfer dönemi harekete geçilmeli.

mohamed - halil - onyekuru - denayer kulübümüze kazandırıldıktan sonra tek amaç gedson olmalı.

yazın babel ve feghoulinin kontratından çıkacağız. üstüne free agent denayer yaparsak stoperlerin birini satabiliriz.

onyekuru kulübede bile olsa yeryüzünde sanırım sadece gs için müthiş bir hücum opsiyonu. aidiyeti yüksek.

bu transferler bittikten sonra diğer yaz sezonu için takıma 1 transfer gerekiyor.

#10 GEDSON FERNANDES

taraftar acilen görevini yerine getirip mostafa mohamed ile arasında duygusal bağ oluşturmalıdır. formuna kavuşup kontrat imzalasın diye mecbur yalakalık yapacağız, imzadan sonra bi yerleri ayrı oynarsa satarız.

aynı şekilde marcaoya'da sonuna kadar sahip çıkmalıyız, bu saatten sonra kolay kolay yanlış yapacağını sanmıyorum. böyle kulübü sahiplenen aidiyet duygusu yüksek "genç tecrübeli" oyunculara ihtiyaç var.

momo ve halilin bonservisleri alınmalı ayrıyeten onyekuru yine olympiakosta forma şansı bulamazsa makul fiyata kulübümüze katılmalı.

2022'de sözleşmesi bitecek denayer için de kış transfer dönemi harekete geçilmeli.

mohamed - halil - onyekuru - denayer kulübümüze kazandırıldıktan sonra tek amaç gedson olmalı.

yazın babel ve feghoulinin kontratından çıkacağız. üstüne free agent denayer yaparsak stoperlerin birini satabiliriz.

onyekuru kulübede bile olsa yeryüzünde sanırım sadece gs için müthiş bir hücum opsiyonu. aidiyeti yüksek.

bu transferler bittikten sonra diğer yaz sezonu için takıma 1 transfer gerekiyor.

#10 GEDSON FERNANDES
Onyekuru gerek yok
Denayer beleş kovalanabilir
Halil bu sene patlamayı tam yaparsa alamayız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt