Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 81.563
- 93.201
- 5.263
Kendisini forumun yeni gamlı baykuşu ilan edelim derim.
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendisini forumun yeni gamlı baykuşu ilan edelim derim.
bu ne lan cocuga komple gommus bu
Kanat konusunda katılıyorum evet. Muhtemelen yabancı sınırı tekrar kalkar diye düşünüp 1 sezonluguna Kerem/Kılınç/BAY gibi yerlilerle idare edelim bari demişlerdir. Yerli kaleci çözebilsek belki yabancı bir sol kanat kiralardık. Seneye inşallah bakalım. Feghouli-Babel gibi heriflerin sözleşmeleri bitsin kanatlara da güzel takviyeler yapılır illa ki.Ben pek memnun degilim transfer sezonundan, kesinlikle 1-2 kanat oyuncusu alinmaliydi, elimizde birtane düzgün, macin kaderini degisterecek kanat oyuncusu yok. Ayrica 2-3 tane kaliteli tecrübeli oyuncu alip ilk onbire monte edilmeliydi, 11 genc nen cok zor.
Neres, Tadic, Antony, Berghuis ve Daramy... Ajaxin Kanat rotasyonu mesela, ayrica blind, klaasen, tadic gibi 30 yaslarinda lider oyuncularin etrafina yerlestiriyolar gencleri

Bu salak herif yanlış oyuncu izlemiş. Adamın en iyi yaptığı 2 şey pas ve çevre kontrolü ondan sonra da pozisyon bilgisi geliyor. Bu gerizekalı onlarda bile gömmüş
Hb kanka suikaste uğradım çekemeyenler tarafındanhg bemih ozlettin kendine
CicaldauKadroyu guclendirdik ama şaka maka yine duran top ve korner kullanan adam yok kadroda.

On direge atmiyor gelisme var ama yine de begenmedimCicaldau![]()
We have omer bayram they dontKadroyu guclendirdik ama şaka maka yine duran top ve korner kullanan adam yok kadroda.
On direge atmiyor gelisme var ama yine de begenmedim
Transfer nöbetinden MYC yiyoruz neden fikrimizi söylediğimiz ve birilerinin hoşuna gitmediği için, Admin de Madueke örneği veriyor, Madueke'ler satın alınmaz yetiştirilir, aynı Arda gibi, adı sanı duyulmuş demek 30+ demek değil, Galatasaray taraftarı bir tane mod admin vs bakış açısına göre yorum yazacak değil, banlasan ne olur ki, taraftarmısınız yönetim sözcüsü mü, kaldı ki başkan yönetse o bile tek kelime etmez, adı sanı duyulmamış oyunculara 7-8€ veriyoruz deyipte MYC yemek tamda Ülke yönetimiyle aynı bakış açısı, aynı yönetim anlayışı !
Bu form GALATASARAY'a gönül verenlerin sohbet ettikleri, bilgi paylaştıkları, fikir alışverişinde bulundukları yerden çok birilerinin çiftliğine tekeline döndürülmeye devam ediyor, hocayı eleştiremezsin, başkanı söylemlerinin üzerine tepki veremezsin, fikrini söyleyemezsin, bilgi paylaşamazsın, duyumcular yasak, kendileri hakarete varan cümleler yazdığın da asla bir şey yok vs vs bu yönetim biçiminin ismini sen söyle keRamETtin.
Beni de banla(kendi talebimdir), bu yazdığımı da hemen düzelt sil, başkaları okumasın, sen çalıp sen oynamaya devam et, form bile olsa insanların kısıtlanması, düşünce özgürlüğüne saygı duyulmayan bir yerde duracakta değilim, keRameTtEn dışında ki tüm form üyelerinden kırdıklarım üzdüklerim olduysa affola, hadi eyvallah![]()
Ben artık ümidimi tamamen kestim bu konuda. Hiç umrunda da değil teknik ekibin anlaşılan.Kadroyu guclendirdik ama şaka maka yine duran top ve korner kullanan adam yok kadroda.
Onyekuru gerek yoktaraftar acilen görevini yerine getirip mostafa mohamed ile arasında duygusal bağ oluşturmalıdır. formuna kavuşup kontrat imzalasın diye mecbur yalakalık yapacağız, imzadan sonra bi yerleri ayrı oynarsa satarız.
aynı şekilde marcaoya'da sonuna kadar sahip çıkmalıyız, bu saatten sonra kolay kolay yanlış yapacağını sanmıyorum. böyle kulübü sahiplenen aidiyet duygusu yüksek "genç tecrübeli" oyunculara ihtiyaç var.
momo ve halilin bonservisleri alınmalı ayrıyeten onyekuru yine olympiakosta forma şansı bulamazsa makul fiyata kulübümüze katılmalı.
2022'de sözleşmesi bitecek denayer için de kış transfer dönemi harekete geçilmeli.
mohamed - halil - onyekuru - denayer kulübümüze kazandırıldıktan sonra tek amaç gedson olmalı.
yazın babel ve feghoulinin kontratından çıkacağız. üstüne free agent denayer yaparsak stoperlerin birini satabiliriz.
onyekuru kulübede bile olsa yeryüzünde sanırım sadece gs için müthiş bir hücum opsiyonu. aidiyeti yüksek.
bu transferler bittikten sonra diğer yaz sezonu için takıma 1 transfer gerekiyor.
#10 GEDSON FERNANDES